Egentligen inget alls att berätta

och ändå känner jag för att skriva. Finns en risk att det inte blir ett så spännande inlägg. Det är fullt upp på jobbet. Dagarna har varit aningen bättre än bottendagen i måndags så jag har mått betydligt bättre. Igår och idag blev jag inlarmad för att jag inte lyckas smita därifrån. Jag tänker alltid att jag ska försöka gå en viss tid, men lyckas aldrig hålla det utan blir kvar allt från en halvtimme extra till typ tre timmar. Imorgon måste jag dock gå i tid. Jag insåg idag att jag måste förbi apoteket och det kan nog ta lite tid. Som tur är (mitt i oturen) har vi numera träningar från tio i fem istället från halv fem. Det är tydligen innesäsong för fotbollen nu. Jag borde ju gå upp extra tidigt så jag kan vara på plats lite tidigare imorgon för det är miljoner saker jag borde förbereda och eftersom jag inte kan sitta kvar på kvällen vore all extra tid bra men jag kommer verkligen inte upp en sekund före jag absolut senast måste på morgonen. Igår somnade jag ändå säkert före elva och när klockan ringde strax efter sex var jag fullständigt död och valde att sova ända till halv sju fast det blev väldigt hektiskt då istället.
Nu är det iaf två hela väldigt intensiva veckor kvar och två halvor som säkert också kommer vara galna och sen är det jullov. Det ska bli så underbart skönt, jag längtar faktiskt rejält efter det. Det är dock en hel del saker jag borde hinna med innan dess både på jobbet och privat, vi får väl se hur det går med det... Sen är det julafton och massa mys. Kanske blir det en julmiddag här men det får vi se, det skulle va kul att åka iväg och handla lite julpynt och annat men det lär vi väl inte hinna, Kjell jobbar eller praktiserar konstant ända fram till nyårshelgen. Nyår ja, det är ju en tillställning vi måste diskutera och planera.

I helgen är det ingen seniormatch och det ska bli grymt skönt. Killarna spelar mot Lidingö på söndag och där hoppas jag på vinst. Nu borde jag sätta mig och planera morgondagens träning. Undra hur många vi blir på träningen. Det borde väl landa på nånstans mellan 12 och 20 personer.

Från helvete till himmeln

Sämre än jag mådde en stund idag var nog faktiskt länge sedan jag mådde. Det var klart den värsta dagen på jobbet hittills. Jag kände bara ilska, trötthet, och framförallt frustration och ett ständigt gnagande dåligt samvete som intalar mig att jag är värdelös och sämst på hela jordklotet. Det är tur att jag tycker om att skaka av mig såna tankar och inte ältar och låser mig fast vid känslan eller tanken. Det är bara att ta nya tag och göra mitt bästa, mer kan jag inte göra. Vid halv fem mådde jag nog som sämst och det var ju klart främst psykologiskt men jag hade dessutom sprängande huvudvärk och kände mig tröttare än tröttast. Jag skickade ett sms till sebastian om att jag eventuellt tänkte skippa träningen. Det kändes så skönt efteråt, tänkte att det nog inte är omöjligt att jag tränar ändå för jag är ju ändå där men det skulle va superskönt att kunna åka hem och inte komma hem mitt i natten. Att fortfarande ha valmöjligheten kändes väldigt bra måste jag säga. Jag jobbade vidare och hade som vanligt svårt att slita mig. Tjugo i sex rusade jag ut och cyklade förbi ica rickeby och sen till träningen. När jag skulle gå från jobbet insåg jag att jag glömt mina träningsskor hemma, blev inte superledsen för då bestämde jag mig definitivt för att strunta i träningen, men det kändes inte helt bra att vara på killarnas träning i strumplästen. Efter att jag hade ätit lite youghurt och frukt började huvudvärken avta lite smått och när killarnas träning började släppte alla tankar på jobbet och sen dess har jag bara mått bättre och bättre. Visserligen blev jag rätt frustrerad över andra saker på killarnas träning, de gör inte riktigt som jag vill alltid ;-) så var det ju verkligen ingenting mot vad jag känt tidigare under dagen så det kan man ju ta då med en klackspark.
När jag kom hem städade jag undan en hel del som bara har legat och väntat. När var vi på ikea anna? Okej möblerna det skäms jag inte över för det är ett litet projekt att sätta ihop dem. Men den blåa ikeapåsen med lite smått och gott i som bara har stått på köksgolvet sen dess packade jag äntligen upp. Jag skruvade faktiskt ihop det andra skrivbordet  också och gick ut med alla kartonger så jag känner mig faktiskt mycket nöjd med kvällen. Såg nyss att träningen blev inställd men det har jag faktiskt inte det minsta dåliga samvetet för alls. Jag tror nästan jag är den som varit på flest träningar i år, och även om jag hade stannat hade det ju ändå inte blivit någon träning, då hade bara jag varit arg som ett bi istället. Nu ska jag poppa lite popcorn occh sätta på greys, det tycker jag att jag är värd efter den här skitdagen som faktiskt trots allt slutade väldigt bra. Jag sitter här i mörkret med adventsljusstakar tända och det är ju så himla himla mysigt.

Så var det roliga slut för det här året.

Vi gick inte vidare, vi kom trea efter en stor förlust mot Lindesberg och en bra vinst mot strand. Vi spelade inte lika bra som igår, vi hade framförallt en hel del mer oflyt och lindesberg spelade definitivt inte som igår. Förrutom att spela väldigt mycket bättre så hade de också sjuuuukt mycket tur. Det var massa skott som var stolpe in och var det stolpe ut eller räddning så var det som en magnet i bollen som direkt lokaliserade sig till deras mest fria spelare som enkelt kunde sätta bollen i mål. Jag vet inte hur många stolpe-ut vi hade och det var inte klockrena stolpe-ut utan det var verkligen bara en mm:s marginal. Lindesberg var bättre än vad vi var men inte tolv mål bättre. Fyra fem bollar hade kanske varit rättvist. Bolton vann med tio bollar mot strand och innan vår sista match mot just strand mötter ju lindesberg och bolton. Vi hejjade som galningar på de sistnämnda för om de hade vunnit så hade vi kunnat gå vidare om vi vann mot strand. Visserligen hade vi dålig målskillnad men vi hoppades att bolton skulle vinna med flera bollar och att vi skulle göra detsamma mot strand. Det är ju dumt att ge upp förrän det är helt kört lixom. Jag vet inte om jag tycker att bolton eller lindesberg var bäst. Lindesberg fortsatte ha en del flyt även om det inte alls var lika påtagligt som det var mot oss (såklart jag tycker det eller hur). Bolton började bättre men de fick en del problem precis som de fick i vår match och lindesberg kämpade såklart för kung och fosterland. Matchen slutade 18-18 och det innebar att det var kört för oss. Vi ställde såklart ändå in oss på att vinna och göra en så bra match som möjligt. Det blev ju en sista och avgörande match, strand skulle gå vidare om de vann mot oss, annars lindesberg. Vi började riktigt taggat och bra och det tog ett bra tag innan de lyckades göra sitt första mål på oss. Tyvärr gjorde inte vi överdrivet många vi heller. Vi har många lovande talanger tycker jag och ibland glänser de till och lyckas med saker som håller så otroligt hög klass. Tyvärr har vi även en riktigt låg lägstanivå och den har ett litet övertag, iaf om man ser till anfallsspelet.
På förhand trodde jag att Lindesberg skulle vinna gruppen, att de skulle vara bäst. Bolton såg jag som andraplatsfavoriter men den sista veckan hade jag verkligen en stark känsla av att vi skulle kunna ta dem, att de kanske var ganska stora och stela. Jag trodde strand skulle vara lite sämre än oss. Med facit i hand tycker jag inte att jag hade så fel. Efter gårdagen trodde jag verkligen jag hade det. Lindesberg var ungefär som jag trodde (om man ser till deras andra och tredjematch och glömmer den första), Bolton var faktiskt snäppet bättre än jag trodde även om det var ett litet litet snäpp, de lyckades ju knipa första platsen men det berodde ju mest på att lindesberg var så dåliga igår, annars hade ju de tagit den. Strand var lite bättre än jag trodde och jag tror att det är flera lag som gått till steg tre som faktiskt kan vara sämre än vad både vi och strand är. Jag ser faktiskt fram emot steg tre även fast inte vi lyckades ta oss dit, det ska bli kul att se hur de lagen vi har mött kommer klara sig. De som vi mötte den här helgen tror jag inte kommer ha det så lätt för de var bara lite lite bättre än oss men de lag som vi mötte i steg ett tror jag har en riktigt bra chans att gå vidare.
Vårt mål var att ta oss till steg tre och det misslyckades vi ju med. Men jag är faktiskt inte speciellt missnöjd även om det såklart känns lite surt för jag tycker nästan vi egentligen platsar där. Vi har haft väldigt mycket otur framförallt med lottningen och med skador. Nu gäller det att blicka framåt och i siktet har jag kanske främst de tre lagen som har besegrat oss i serien hittills. Jag ser fram emot att möta dem igen och se om vi kan spela jämnare mot dem eller rentav kanske vinna någon av matcherna.
Vi gav killarna ledigt ikväll, kändes inte som om de var supersugna på cirkelträningen. Vi kollade faktiskt även om de ville att vi skulle vila från fysen imorgon efter träningen för många av spelarna har slitit riktigt hårt i helgen, men det ville de inte. Antar att man ska bli glad för det :-)

Nu ska jag nog adventspynta lite här hemma och sen blir det sängen för jag känner att jag behöver all energi och kraft jag bara kan samla på mig inför morgondagen, måndagar känns inte helt roliga just nu. Jag cyklar väl hemmifrån vid sju och kommer hem vid halv 11-11. Jag jobbar i tio timmar utan rast, jag äter lunch vid halv elva och efter det blir det inget ordentligt i magen. Sen är det fyra timmar i hallen som gäller då man gärna ska vara fokuserad och kunna prestera. Under killarnas fys brukar jag försöka trycka i mig lite frukt och något annat som går fort, även under min egna fys blir det något äpple eller något annat ofta eftersom jag inte brukar hinna äta mig ens lite mätt innan. Jag borde få mitt arsle ur vagnen och baka iso-muffins som jag tänkt göra ett bra tag för det kan säkert vara bra när jag inte äter ordentliga mål mat och sen tränar, men vi får väl se om det någonsin händer. På tisdagarna brukar jag vara lite lagom pigg sådär. Nu kanske det lät som om jag gnällde eller klagade men det gjorde jag inte, jag behöver inte jobba så länge och jag behöver inte hoppa över rasten, det väljer jag ju själv för att jag tycker att det blir för stressigt och jobbigt annars. och handbollens två första timmar är ju oftast väldigt roliga även om de kräver en del av mig också.

Ingen vinst

Eller jo två. Men i den viktigaste (hör och häpna, jag menar det var ju ändå real-derby) blev det tyvärr förlust, med ett mål. Det började bra med mål direkt på Berta. Bolton fick dock göra enkla mål för att vi var lite för snälla och stillastående i försvaret. Vi valde snabbt att backa ner på 6-0  och lite bättre blev det väl av det. De fick ju inte längre göra enkla mål från 6 meter men istället fick de göra en del väldigt enkla från 9 m. Vi låg under med fem bollar i halvlek tror jag och visst hade Bolton varit bättre än vi men precis som jag sa i halvlek kändes det som att det var små marginaler som skiljde oss åt. Å i andra höjde vi oss och var faktiskt bättre än dem tycker jag. Vi låg under med sex bollar som mest tror jag men en liten stund in i andra började vi spela lite bättre bakåt, erik tog några fler bollar, och vi skapade lite till framåt så vi knappade in. Efter ett tag låg vi under med ett bara men då gjorde de två snabba tror jag och drog ifrån igen. När det var lite mindre än fyra minuter kvar tog vi time-out, vi var då en mindre på plan och skulle vara det i över en minut till. Vi bestämde oss för att gå upp på 5-1 (när vi blev fullt igen), våga chansa lite bakåt och för att dra upp tempot lite mer samt relativt snabba avslut. Det gav utdelning, mycket för att killarna visade mental styrka och satte några viktiga lägen. När det var 50 sekunder kvar tog de time-out och vi pratade om hur viktigt det var att verkligen ge allt vi hade de sista, att de inte fick göra mål och att vi skulle satsa allt på vår sista chans. Vi lyckades hålla tätt bakåt men de 15-20 sekundrarna vi hade på oss med bollen kunde väl ha gått bättre. Vi lyckades tyvärr inte göra mål, lite snöpligt när vi ändå var så nära men sett över hela matchen kanske Bolton var mer värda poängen. Men lite frustrerande är det för de dömde ett mål för Bolton som tog i ribban, studsade ner i golvet och ut. Jag var lite skymd och såg absolut inte om bollen var inne, jag tog för givet att den var det för domaren stod väldigt bra och var inte tveksam alls, men det kändes lite konstigt för den studsade verkligen långt ut när den kom upp i luften igen. Efteråt fick jag höra från dem som stod på läktaren precis i linje med målet att det inte alls var mål. Dessutom dömde de bort ett för oss som jag inte alls förstod varför. Det var en tilltrasslad situation som jag inte har koll på men så tog Jakob bollen som jag tror var helt lös i luften, det var typ vid streckade. Han tog tre steg, hoppade upp och sköt. Några sekunder senare blåste domaren frikast vilket las ute vid streckade så jag antar att det måste ha varit något i den tilltrasslade situationen innan som fick honom att blåsa men det kom sjukt sent isf. Aja, så är det i idrottens värld. Som sagt tycker jag nog Bolton kan ha varit snäppet bättre än oss om man ser till hela matchen, de hade en del stolpe ut precis i början som lika gärna hade kunnat suttit och då kanske vi inte hade orkat ta igen deras försprång.

Sedan tittade jag på Lindesberg-Strand. Jag trodde ju på förhand att Lindesberg skulle vara starkast, Bolton sen, vi på tredje plats och Strand kanske sist, möjligtvis lika med oss. Men Strand imponerade faktiskt mer på mig än vad Lindesberg gjorde och imponerade är kanske fel ord för jag tycker inte varken det ena eller det andra laget såg särskilt giftiga ut. Så hoppet lever fortfarande vilket jag inte trodde att det skulle göra om vi hade förlorat. Spelar de som idag och vi spelar som idag tycker jag nog att vi ska vinna. Sen så vet man ju inte om det var lite nerver inblandat eller framförallt kanske om den långa resan påverkade något utav lagen negativt. Det visar sig imorgon.

Nervöööööös

Det pirrar konstant i magen och det känns som om jag ska kräkas. Sist jag var så här nervös som tränare var nog kanske i Italien? Fat jag är fortfarande inte i närheten av lika nervös som jag var för sex år sedan och elva månader sen. Då när vi kom ner till Lysekil och jag insåg att vi skulle kunna vinna mot de andra lagen. Det var i steg tre och då hade vi större chans att gå vidare än vad vi har nu. Jag har blivit i mitt huvud blivit säker på att vi vinner mot Bolton och det är ingen skön känsla eftersom den är så obekant. Tjejerna (f90) hade ungefär samma mentalitet som jag, vi trivdes som ounderdogs och spelade alltid mycket mycket bättre mot bra motstånd. Vi kunde vinna mot riktigt bra lag men nästan förlora mot dåliga, deras största fara var nästan att på förhand gå in som favoriter eller att man någonstans i det undermedvetna visste att motståndarna inte var fantastiska. Killarna däremot vet jag inte, jag får känslan av att de kan trivas med den känslan. Att nu kommer vi kunna krossa de här för vi är mycket bättre. Det är svårt att jämföra om de har spelat sämre eller bättre mot dåliga respektive bra motståndare. För de vi har mött har antingen varit katastrofalt dåliga eller otroligt bra. Det som stör mig är att jag inte riktigt vet hur jag ska lägga upp snacket inför matcherna, tur idag då att jag inte ens får chansen :-( (jäkla hk-match) Det som är självklart är att trycka på taggningen och viljan. Att alla verkligen ska kämpa till sista blodsdroppen, det stämmer ju alltid och kan väl aldrig dra ner ett lag? Men jag vet inte om man ska försöka göra motståndarna bättre i huvudet eller sämre om man ska gå in med inställningen att det här tar vi verkligen eller det här kommer bli riktigt tufft. Med tjejerna visste jag precis, eller jag trodde det iaf.
Nä det här går inte, jag måste sysselsätta mig med något och rensa huvudet. Jag kan inte ens bli nervös för min egen match, den existerar inte mer än att det är något irriterande som stör uppladdningen inför matchen. Å jag kan faktiskt inte ens bli nervös inför derbyt ikväll. Kan knappt tänka på den matchen, men den är jag rätt säker på att atletico vinner.
upp och tvätta lite kanske...

Skriver jag inte ikväll, kan ni ju vara säkra på att vi förlorade!

Distraheras, ja tack!

Just nu finns det bara en sak i mitt huvud, och jag har ingen större lust att ägna resten av kvällen och hela dagen imorgon med att må illa och känna mig spyfärdig så därför måste jag distraheras av något! Kanske ska se lite greys, var på bio med härliga vänner nyss och det var faktiskt inte så många gånger under själva filmen som jag tänkte på det men direkt efteråt så började tankarna mala och självklart nästan hela tiden innan. Jag vill jag vill jag vill, hoppas att dem vill minst lika mycket som vi! Då tar vi det!

Dödstrött på träningen

inte pga träningen, eller inte pga att den var tuff och jobbig iaf, möjligtvis för att det var segt och långtråkigt tempo. Men det berodde nog mer på att jag var sovtrött helt enkelt, men nu är jag pigg som en lärka såklart och inte ett dugg sugen varken på att hoppa in i duschen eller sova men man borde väl, risken finns ju att jag somnar på bion imorgon. Fast jag tror nog filmen kommer vara helt okej så jag borde nog kunna hålla mig vaken även om jag inte sover så många timmar ikväll.

Handbollen gjorde mig inte ett dugg glad idag, eller killträningen tycker jag gjorde det. Jag tycker om laget faktiskt och bli oftast på bättre humör när jag träffar dem. Dessutom tycker jag det var bra fart på deras fötter idag så det kändes kul inför sm. De var dock bara nio utespelare så jag fick rycka in som spelare för första gången. Jag uppskattade att spela med dem på isbana bra mycket mer än att spela på min egen träning, lite deprimerande men tyvärr sant. När det gäller sm i helgen känns det faktiskt som om vi har en bra chans att gå vidare, fast troligen kommer vi ju inte göra det, men det skulle vara väldans roligt att göra det iaf. Det känns däremot väldigt tråkigt att vi själva måste spela istället för att kunna fokusera på killarnas match på lördagen. Det är troligtvis den mest avgörande matchen för oss och vi kommer hinna va med killarna typ tio minuter innan match, blä! Dessutom är det riktigt dåligt med uppvärmningstid på plan för alla lag hela helgen. Tydligen måste det väl vara så eftersom det är både pojk och flick SM men jag tycker ändå det är dåligt, framförallt eftersom vi har så fruktansvärt dåligt med uppvärmningsplats på sidan av planen. Kanske borde alla gästande lag varnas om detta.

Nu ska jag bjuda på ett lag som verkligen får mig på bra humör, och som dessutom är riktigt bra. Typ bäst faktiskt!

Den första bilden tänker jag dela med mig för att jag hoppas att alla som ser den ser vem det är på bilden, eller snarare vems rumpa. För direkt när jag såg den så tänkte jag på en person och det visade sig att jag hade rätt, vilket jag inte direkt blir stolt över utan snarare lite skrämd av. Så snälla säg att det är uppenbart och inte alls konstigt att jag träffade rätt.


Den andra bilden måste jag bara visa för att den är på den absolut vackraste fotbollssspelaren i världen. Nu blev jag tveksam för på sätt och vis är ju raul världens absolut vackraste fotbollsspelare. För mig är ordet vacker något som handlar om utseende till viss del men i ännu större del har det med personlighet och utstrålning att göra. Å självklart kan ju inte jag bedömma om kända fotbollsspelare är vackra i min benämning för jag känner dem inte och vet inte egentligen hur de är som personer, men samtidigt så känner man någonsin någon och jag påstår inte att jag har rätt utan bara att det är det intrycket jag har fått hittills genom tvrutan och artiklar osv.

Så vacker!

Tagga!!!


Spanat lite

på konkurransen inför sm, hur mycket klokare man nu kan bli av att surfa runt på nätet. Jag kollade ju upp deras serie lite snabbt för några dagar sedan men då tittade jag nog på fel. Den hette P97/98 och det verkar vara lindesbergs 98:or som spelar där. Idag såg jag att det även finns en serie som heter P96/97 där deras 97:or verkar spela. I den serien förmodar jag att även det lag vi mötte i måndags spelar. De leder serien fast har spelat fler matcher än de andra lagen, de har vunnit nio av tio matcher. Lindesberg ligger i mitten med bara sex matcher spelade och tre vinster och tre förluster. Blev nog lite mer positiv när jag såg detta, för det tyder ju på en liten liten nivåskillnad mellan västerås och lindesberg, men det behöver ju inte alls vara säkert för kanske är det 96:or med i de andra lagen, på just lindesberg står det specifikt lindesberg 97. Men det känns ju ändå som om vi kommer få det riktigt riktigt tufft mot dem, med tanke på att de har spelat ungefär på samma resultat mot de lag som både dem och västerås har mött och vi förlorade med 18 bollar mot västerås. Det känns som om vi har en pyttelite bättre chans mot Bolton, de har förlorat alla sina matcher i elitserien, sist mot täby med 17-37. Men om man ser till de tre bättre lagen i vår serie som alltså inte platsar i elit så är det ju en viss klasskillnad dit för oss eftersom inte vi är i närheten av att rå på dem. Jag kan tänka mig att Bolton kanske är ungefär lika bra som upsala eller skogås och de matcherna förlorade vi ju bara med elva bollar vardera. Skulle vi ha all tur i världen och vara så taggade som man bara kan vara så är det ju inte omöjligt, eller hur?!


Så himla skönt

Det blev riktigt riktigt jobbigt flera gånger om. Onödigt jobbigt kan man tycka. När domaren blåste av matchen stod real som segrare 2-3, riktigt bra. Kanske inte toppfotboll men jag tycker ändå de spelade rätt bra. Tycker inte valencia borde fått gjort det andra målet, det känns som om marcelo tror att spelaren inte kommer hinna upp bollen, jag tyckte själv det såg ut så först, men man kan ju inte stanna upp som försvarare för det. Jag brukar tycka om valencia men idag sjönk de verkligen i mina ögon. Hela andra halvlek kändes otroligt gnällig. Även i första var det en hel del protester mot domslut och sånt och i andra kändes de lite väl aggresiva och heta i varje närkamp blev de ilskna och antingen låg ner eller var uppe och knuffade på realspelarna. Det är dessutom vid två tillfällen som olika realspelare ligger ner efter närkamper och två olika? valencia spelare sparkar medvetet och lång tid efter signal på spelaren som ligger. Vid ena tillfället sparkar spelaren visserligen på bollen som ligger precis brevid lass, rätt på honom. Vid det andra tillfället är det ramos som blir sparkad. Det var länge sen jag såg ramos så arg faktiskt, han hade åkt på ett rött vid den situationen tidigare när lass blev sparkad med bollen och jag är lite förvånad över att han inte blir ännu mer vansinnig vid det andra tillfället utan att han faktistk håller sig hyfsat lugn. Det roliga, eller sorgliga är att dessa spelare inte ens varnas. Pepe fick minsann tio matchers avstängning (visserligen kan jag väl erkänna att pepes spark kändes mer våldsam även om han faktiskt inte träffade spelaren i fråga utan bara gjorde det i luften precis brevid men ändå.
Tycker att real var värdiga vinnare även om valencia spelade tidvis ganska bra, och med tanke på de där domsluten tidigare var det ju väldans tur att vi ändå fick med oss alla tre poäng. Annars hade inte jag kunnat sova inatt pga kokande blod eller nått.
Jag var faktiskt lite duktig innan och under matchen och jobbade en del. Framförallt innan matchen och i halvtid, det var lite för spännande för att jag skulle kunna lyfta ögonen från matchen. Imorgon ska jag jobba vidare så jag kommer hyfsat förberedd nästa vecka, det skulle ju vara skönt som omväxling. Det är fyra olika saker jag måste jobba med. Det ena är material till matematikspecen, det tar tid men är rätt roligt. Sen så ska jag grovplanera de två närmsta veckorna en aning, jag håller också på att skriva lokala pedagogiska planeringar vilket inte är särskilt roligt och inte heller så jätte lätt. Där skriver vi vad vi ska göra, varför vi ska göra det, hur vi kommer göra det, vad eleverna ska kunna och vad som kommer bedömmas. Jag ska även göra två olika presentationer om våra sinnen, det är ganska lätt egentligen men jag har ingen lust och går och drar på det istället för att få det överstökat. Sitter jag i några timmar imorgon ska det nog vara avklarat iaf och det vore väldans skönt för det börjar bli dags för de skriftliga bedömningarna och det vore ju bra om jag kunde koncentrera mig någorlunda på det då.
Nu tror jag att jag ska försöka sova för jag kommer nog vakna när kjell kommer hem imorgon vid åtta precis som jag gjorde idag och då vill jag vara pigg och utvilad så jag kan sätta igång och få det överstökat medan han sover.

Förresten så är det första advent nästa vecka, helt sjukt och med det säger jag god natt!

En av varje hittills

Som vanligt trodde jag att våra motståndare skulle vara bättre. Jag blir alltid förvånad över hur dåliga Strand är, nej dåliga kanske är dumt att säga, men deras försvar i första halvlek är nog det sämsta vi mött i år, vi lyckades utnyttja det ibland och ibland slarvade vi gjorde tekniska fel och framförallt brände våra lägen. Jag tycker vi spelade rätt bra i första, inte dåligt men kan inte direkt säga att jag är toknöjd heller. Tycker vi missade i hemjobbet för många gånger och det var ett tillfälle i försvar då jag missade min spelare helt och hållet, vet faktiskt inte ritkigt vad jag var någonstans, inte fullt fokuserad på min uppgift iaf, snarare på någon annans helt felaktigt. Det var ett hemspring i andra också, jag var seg hem, väldigt trött och försäkrade mig inte om att det inte var någon fara utan halvlunkade hem och insåg när jag såg att tinna var på väg åt mitt håll att det faktiskt kom en kant där i full fart som hade bollen, ska inte skylla ifrån mig för det var pinsamt dåligt av mig men lite snack på den hade kunnat varit bra. Det var nog min sämsta match om man ser till försvaret, möjligtvis att Ludvika var sämre. Jag gjorde som sagt de där två missarna men jag gjorde även andra saker som jag är missnöjd med även om jag inte skäms katastrofalt mycket över dem som jag gör med de två första.
Sen så passade jag bort en hel del bollar, vad hände där liksom? Irriterande som bara den iaf! Kan inte direkt påstå att jag är nöjd med anfallet heller men jag fick oväntat med beröm från min mamma, hon sa att jag var ovanligt offensiv och kämpade på bättre i anfallet än vad jag brukar, även om försvaret möjligtvis blev lite lidande. Undrar om hon hade rätt, jag blev förvånad av det iaf och fundersam, men är inte så säker på att hon vet vad hon pratar om, hon var dessutom sjuk (första gången på typ fem år som hon äverväger att sjukanmäla sig) så hon yrade kanske en del.
Nu sitter jag här med en bula i pannan och är aningen bitter. Visst de är bättre än vad vi är men inte tio mål bättre! Det som gör att jag ändå inte är på direkt dåligt humör är att våra killar vann sin match mot Skånela. 17-23 tror jag att det blev men resultatet har inte kommit in än. Ska bli intressant att höra kommentarerna från matchen på måndag. Sen är det full laddning inför helgen som gäller. Vi funderar på om vi ska ha någon samling på antingen fredagkvällen eller lördagkvällen, det måste vi nog bestämma till på måndag. Kanske taco och filmkväll på fredagen? Skulle kunna vara kul men vi får se hur vi gör...

Nu är det bara minuter till reals match börjar. Usch och fy vad jag inte tror att det kommer att gå bra, Barcelona vann dessutom nyss med 4-0? och det gör ju att man känner lite ytterligare press på vinst. Hoppas de har kul och spelar bra iaf!

Kul att herrarna vann enkelt förresten. Jag såg första halvlek och jag tyckte det såg riktigt bra ut. Riktigt tufft och taggat försvar i många situationer och en del bra framåt också. Kul att det går bra för dom iaf :-)

78 bilder i papperskorgen

Jag gick faktiskt igenom hela bildmappen från Grekland precis, i ett svep. De andra gångerna har jag ju varit tvungen att dela upp det för att man tröttnar, nu var det ju såklart mycket färre bilder. Började på lite mer än 1900 bilder och nu är jag snart nere på 400 :-) Tror faktiskt det börjar närma sig utskrift.


Längtar tillbaka lite smått...

 

 

 

Blir lite taggad och lite sugen för att börja med albumet faktiskt, sen inser jag att jag borde göra klart de jag håller på med och att jag borde börja med att välja ut bilder till 2011 och att jag snart kommer ha ett till album att göra, tiden går för fort...


Hoppas på vinster

Men är rädd att det blir förlust, förlust och förlust. Killarna är först ut. Deras match mot skånela börjar klockan fyra. Jag skulle så gärna vilja se den, det känns som en viktig och avgörande match och den verkar på förhand kunna bli jämn och det tycker jag kan vara mer värt att se och lära sig av än de där man är helt underlägsna och framförallt till skillnad från de som man vinner hur lätt som helst. Men framförallt också för att jag vill veta lite nästa gång vi möter dem, jag tycker att det är jobbigt att inte ha någon koll som helst på motståndarna.

Sen är det ju vår match mot strand. Det kommer ju bli kul, eller inte. Ibland (rätt så ofta på sistonde) frågar jag mig själv varför jag fortfarande spelar. Hanboll är en så stor del av mitt liv och jag älskar verkligen handboll. Men jag har väldigt sällan någon motivation alls till att träna. Matcher är ju såklart roligare men samtidigt så brukar jag må så fruktansvärt dåligt inför dem och faktiskt inte vara särskilt motiverad och sugen på dem heller. Men så kommer det ändå moment då man inser varför man håller på, även om det var ett tag sen nu. Just nu skulle jag vilja att vi var betydligt många fler och att jag då kunde spela när jag ville i ett b-lag tillsammans med alla mina härliga vänner. Å bara spela för att det är kul. Inte känna någon press att vinna och inte behöva vara med på varenda match även om det krockar med något som jag hellre vill göra. Visst jag har skippat en match i år pga pojk-sm och jag kommer missa två till eftersom jag ska till Thailand men det känns som om jag nästan alltid är med iaf.
Äh nu är det ju som det är och jag vet att med rätt inställning och en positiv attityd tar jag mig längre och njuter betydligt mer av det än genom att bryta ner mig så här, var bara tvungen att spy ut lite galla. Nu ska jag istället tagga igång ordentligt och så ska vi ha riktigt roligt på plan och kämpa för varandra. Jag vet ju också att spelar vi på topp en hel match (konstigt att jag vet det när det aldrig har hänt ;) så är vi ruskigt svårslagna! Det baserar jag på att jag egentligen vet vad vi har för förmågor i laget. Jag vet ju att Lovisa kan vara grym bakåt och sätta rejält med griller i huvudet på motståndarna, jag vet ju att Anna kan få för sig att göra massa mål både från kanten och 9-m, jag vet ju att Tinna, jag och Liv kan smälla på riktigt bra bakåt, jag vet ju att Mirre kan ha julafton från m9 när inte försvaret och målvakten är med på det och jag vet ju att Linnea har förmågor som det nog inte är någon annan i serien som egentligen kan skryta med, synd bara att hon inte skryter om dem heller mer än vad hon gör. Nu valde jag ut delar av laget som ska vara med idag, skulle alla verkligen få till det och vara sådär supertaggad och verkligen ge allt så skulle vi vinna det tror jag stenhårt på. Så jag ska se till att göra min del av dealen, jag ska tagga tagga tagga och sen på matchen ska jag ta för mig och smälla på bakåt som bara den.

När jag skrivit två meningar om vår match så tänkte jag börja skriva om den tredje matchen istället men det såg så fjuttigt ut så jag tänkte ngt mer kan jag ju skriva, inte visste jag att det var det där jag tänkte haspla ur mig inte...

Å till sist, reals match mot Valencia ikväll. Jag hoppas ju verkligen på vinst och jag vet ju att de verkligen är världens bästa lag när allt stämmer, men det krävs ju så lite för att marginalerna ska vara på fel sida. Jag är rädd att det kommer bli en riktigt jobbig match som slutar i förlust, å det känns rätt skönt att känna så. Fallet blir inte så jobbigt om det händer till skillnad från om jag skulle sväva på de där höga rosa molnen som jag gjort vid ett flertal tillfällen den här säsongen när det gäller mitt älskade real. Det har sett så grymt bra ut och nästan känts helt omöjligt att de inte kommer vinna varje match hur enkelt som helst för när de har varit bra, har de varit bättre än något annat lag jag någonsin sett. Men så rätt vad det är har de spelat ganska seg och intetsägande fotboll någon match och man inser då verkligen hur svårt det är att alltid få till det. (kanske inte är så konstigt att mitt handbollslag inte alltid (läs aldrig) får till det).
Sist det var match var ju en hel del backar skadade och kaka också har jag för mig, jag följer dem ju inte så slaviskt att jag har stenkoll på alla skador och avstängningar och sånt men jag hoppas och tror iaf att vissa spelare som varit borta återigen är tillgängliga. Och var det inte så att dimaria skadade sig sist? Jag vill ju absolut inte att han ska skada sig (han ökade faktiskt lite i mina ögon sen jag läste en intervju med honom nyligen, han verkade likt coentrao ha haft en rätt tuff uppväxt) och visst har han väl varit ganska bra de senaste matcherna han spelat men det betyder ju ändå inte att jag vill ha honom i laget eller på planen. Jag tycker inte om spelare som filmar och kör oärligt spel, han känns nästan lika falsk på fotbollsplanen som dani alves och då är det illa. Jag önskar att real satte någon form av nolltolerans mot sånt beteende och föregår med gott exempel inför resten av världen men det kommer inte hända, det vet jag. Deras tränare skulle ju kunna börja med att visa gott föredömme. Jag tycker om mister och jag är verkligen glad att han är reals tränare men jag tycker ju också att han beter sig illa ibland och gör saker som han inte borde, men de positiva sidorna vinner helt klart över de negativa, men det betyder ju inte att han kan bli ännu bättre. Jag tycker att han verkar ha så otroligt bra relation med sina spelare och han känns iaf väldigt ärlig och rak, visst ibland för ärlig och rak men hellre det än massa saker bakom ryggen och feglir. Som tränare för världens bästa klubb och en av de klubbar med absolut värst mediapåtryckningar måste man nog ibland vara lite för kaxig och rak för sitt eget bästa. Fast inte alltid, jag tror tex raul skulle kunna bli en utmärkt tränare för real nån dag. å då skulle klubben faktiskt kunna bli den där rent spel och hederliga förebilden som idag saknas i fotbollsvärlden. Det är ju bra att jag bara skriver och skriver och kommer in på helt nya spår utan minsta lilla planering här på bloggen. Intressant att läsa blir det nog inte heller men det struntar jag faktiskt i, det är ingen som har tvingat er att läsa ;-)

18 november

Och jag använder fortfarande min vårjacka. När jag cyklar rör jag ju på mig massor så då blir jag ju varm så då är det kanske inte så konstigt men när jag var ute en halvtimme på rastvakten igår hade jag samma jacka och jag frös faktiskt inte ett dugg. Nu har det dock börjat bli rätt bra halt faktiskt. inte så att jag märker av det med cyckeln men jag hör alla bilar som inte riktigt får fäste direkt, de har väl fortfarande sommardäcken på sig.

Kan inte förstå att det snart bara är en månad kvar till julafton. Jag längtar eftersom julen är så himla mysig, och eftersom jag har lov då. Men samtidigt vill jag att tiden ska stå stilla. Det är tusen miljoner saker som jag vill lära ut först. I skolan men även i handbollen. Man vill så mycket och tror att utvecklingen nästan kommer gå av bara farten eftersom man har engagemang och mycket ideer. Men tiden bara går och även om det förekommer utveckling så kan det vara svårt att få syn på den när man står mitt uppe i allt. Och självklart skulle man vilja att det hade hänt så mycket mer. Inte för min skull men för alla andras. Nu ska jag börja med alla bedömningar och det känns som ett tufft och jobbigt arbete. Men det känns nog bra när det är klart och man har ännu bättre koll på exakt vart alla är.


Inför steg2 blir jag mer och mer försiktigt hoppfull. Jag såg att Lindesberg leder den andra serien som västeråsirsta spelar i. De har inte mött varandra det här året men de hade spelat mot samma motståndare i olika omgångar och lindesberg hade vunnit med 34-15 tror jag och västerås med 34-20, lite bättre resultat alltså och vi förlorade alltså med 11-29 mot västerås. Å då tycker jag att vi gjorde en ganska bra första halvlek, visserligen betydligt sämre andra halvlek och katastrofal sista fem minutrarna men ändå. Vi var helt klart inte i samma division som dem. Men man vet aldrig, vad som helst kan hända!

Helt sanslöst

Att mer än halva veckan redan har gått, arbetsveckan alltså... Snart går min klass ut trean och alla elever ska kunna en hel del massa saker som man ska ha hunnit planera, gå igenom, bedömma osv osv. Jag blir lite stressad över det ibland faktiskt. Jag tänker att det är så lång tid kvar men tiden går ju å andra sidan så fruktansvärt fort så jag känner att det är hundra saker som vi redan borde ha gjort. Aja, det är mitt första år och jag kan inte göra mer än mitt bästa. Måndagen och tisdagen var minst sagt krävande och jag hade väl två av mina sämre dagar sen jag börjat och jag kände mig rätt värdelös igår kan jag säga. Idag var det istället en av de bättre dagarna och jag njöt stora delar av dagen. Jag var på jobbet vid halv åtta, elva timmar senare tyckte jag att det var dags att gå hem, utan minsta rast och innan jag cyklade hem var jag tvungen att besöka vårt "spa" för det insåg jag att jag inte hunnit med på hela dagen. Men riktigt nöjd åkte jag därifrån. För vi hann med en hel del som har legat och gnagt på mitt samvete hela terminen. Imorgon ska jag bara jobba till fyra för sen måste jag ju åka till killarnas träning och på fredag ska jag försöka gå så tidigt jag bara kan. Visserligen skulle jag behöva planera de kommande veckorna i detalj men jag överväger att göra det hemma i helgen.

I helgen har vi match mot Strand och den är jag absolut inte sugen på att spela. Jag skulle mycket hellre följa med på killarnas match mot skånela. Det är en viktig men tuff match, tydligen brukar vi spela jämnt mot dem även om de har vunnit mer de senaste åren. Jag hoppas verkligen att vi kan ta poäng men det är fruktansvärt irriterande att jag inte får åka med. Eller får och får, det är mitt dumma samvete som sätter mitt lag före mig själv. Spelar vi en dålig match och förlorar mot strand kommer ju jag vara rätt glad, och det känns som om risken för det är överhängande.


Tydligen är el clasico bokat, den tionde klockan tio. Vet inte om jag längtar efter eller fruktar denna match. Känns som om det var en evighet sedan jag såg real senast iaf, det var det ju också pga dumt landslagsuppehåll och visserligen mysigt cosmonova-besök. På lördag kommer jag sitta bänkad klockan tio iaf :-)

Fábio Coentrão

Blev inget att äta, istället fastnade jag som vanligt surfandes om allt möjligt. Läste en underbar intervju med en av de nya spelarna. Jag har varit positivt inställd till honom för att han har en härlig spelstil, och verkar alltid kämpa väldigt mycket. Det negativa jag har tänkt är att han kanske förstärker situationer för mycket och att han kanske kan vara lite divig. Nu när jag har läst intervjun undrar jag verkligen vad jag har fått det där sistnämnda ifrån. Det var väl visserligen första tanken när jag typ såg honom första gången och har väl kanske inte egentligen befästs hos mig men ändå. Det var iaf superhärligt att läsa mer om honom, jag är glad att han kom till real :-)

Favoritdelar från intervjun (som jag tycker alla ska läsa!) är avsnittet då han berättar att han sov med en boll och att hans mamma har berättat att så fort någon tog bollen ifrån honom vaknade han, att han gjorde det för att han drömde om att få bli en stor fotbollsspelare och att han sedan dess arbetade hårt för det och nu har uppnått sin dröm. Även hans svar på vilken som är hans favoritposition tycker jag om. Han berättar att om mister vill att han ska vara målvakt så är han målvakt. Avsnittet där han berätttar om att han ibland hoppar över muren och tar cristianos grönsaker var också härlig att läsa. För det första, odlar cristiano grönsaker?!? För det andra så ger det en så härlig och mänsklig bild av dessa superstärnor som jag bara älskar. Jag hoppas att real får behålla dem här spelarna i flera år och att de kommer ha samma mentalitet och glädje föralltid, även fast jag vet att det är typ omöjligt. Men helt seriöst, det jag får se nu, alla fantastiska spelare och deras vänskap och glädje - vilket även syns på planen är mer värt än alla titlar i världen. Kärleken till det här laget bara växer!

Nu ska jag äta :-D

Mår bättre än vad jag förtjänar

igår spelade killarna match mot ösmo. Jag vet ju att det är ett utav lagen vi ska slå. Jag har nog faktiskt aldrig varit med om en mer ojämn serie än den här. Det verkar vara tre lag som är mycket bättre än alla andra, typ fyra lag som är riktigt riktigt dåliga och så typ fem stycken som är lite medel. Just nu ligger vi i topp bland dem och jag hoppas att vi kommer fortsätta göra det men jag tror skånela och sannadal kan vara lite jobbiga matcher. Jag är iaf väldigt glad över att vi vann mot både rimbo och aik som är två av de här medellagen, vi har ju förlorat stort mot två av topplagen och på måndag möter vi det tredje, västeråsirsta. Det ska bli väldigt spännande faktiskt. Å så har vi vunnit stort mot två av bottenlagen. Vi har som målsättning att komma på övre halvan av tabellen och som det ser ut nu kan vi absolut klara det. En annan målsättning vi satte inför säsongen var att ta oss till steg tre i usm. Det tror jag dock blir betydligt svårare. Man ska väl inte komma med undanflykter och gnäll egentligen men jag tror att vi har haft väldigt mycket otur när det gäller lottningen. I det första steget hamnade vi i en riktigt riktigt bra grupp, med fyra andra bra lag. Då var det ju ganska omöjligt att ta sig vidare som etta eller tvåa om man säger så. Vissa lag hamnade i en trelagsgrupp och bara där är det ju betydligt enklare. Men man måste ju ändå vinna minst en match och det gjorde ju inte vi så hade vi hamnat med ystad och alingsås i en sån grupp hade vi ju ändå inte tagit oss vidare. Men typ som upsala (ett av topplagen i vår serie som ändå inte var lika bra som ngt utav våra fyra motstånd i steg ett), de gick direkt vidare till steg 3 som tvåa och spelade jämnt mot de som kom etta i den gruppen. Det tredje och sista laget i den gruppen var ösmo då känns det som om vår grupp var aningen tuffare. Visserligen hade vi säkert inte kommit vidare om det hade varit vi istället för ösmo i den gruppen men det är faktiskt verkligen inte helt omöjligt för så bra tycker jag inte upsala var när vi mötte dem. Men hade vi hamnat i den gruppen istället för upsala eller norrköping så hade ju vi gått vidare lätt. Jag har så lite erfarenhet och koll på de här lagen så det är svårt att säga om det verkligen var en av de tuffaste grupperna men det känns faktiskt lite så. Rimbo hamnade i en grupp med fyra lag och kom också dom trea. Jag är inte säker på hur lottningen inför steg två går till men det känns ju som om de tar två av de bättre placerade lagen och sätter ihop med två av de sämre placerade lagen. Vilket innebär att vi får möta två av de bättre och ett av de sämre och så är ju vi självklart ett av de sämre eftersom vi kom sist i vår grupp. Hade vi som är bättre än ösmo och rimbo kommit på tredje plats hade vi ju istället fått möta två sämre lag och ett annat bra och det känns ju som om det hade ökat våra chanser att gå vidare rätt mycket. Dessutom tycker jag det verkar som att våra "bättre lag" är några av de bättre lagen i steg två (bortsett från de som spelade i vår grupp och gick till steg två). Lindesberg förlorade med sex bollar mot dem som kom etta i deras grupp och med sju mot dem som kom två och vann med 33 bollar mot dem som kom fyra. Bolton förlorade med fyra bollar mot dem som kom etta och en boll mot dem som kom tvåa och vann mot fyran med 18 bollar. Kunde vi inte få rimbo eller ösmo istället lixom? Aja det är inte mycket att göra åt. Det är bara att kämpa gärnet och träna hårt inför det och ladda upp ordentligt så är faktiskt ingenting omöjligt. Vi mötte bolton på eken och förlorade stort har jag för mig, det var ett lag som var klart bättre än oss men samtidigt har vi nog blivit lite bättre sen dess och med rätt inställning kan man gå riktigt riktigt långt!

Tanken när jag började skriva var att jag skulle skriva om gårdagens match men jag snöade visst in mig på något annat. Jag är nöjd med matchen igår, vi vann med 26-7 har jag för mig. Vi brände dock måååånga bra lägen och jag tycker att några av de där sju målen borde vi nog inte släppt in men samtidigt så vet jag hur svårt det är att möta lag som är sämre. Det är lätt att hamna i deras tempo och börja göra konstiga saker. Jag är verkligen inte nöjd med hur vårt 3-2-1 försvar ser ut och just nu funderar jag rejält mycket på om vi ska satsa på att köra 3-2-1 eller 6-0 på usm. Jag är ju inte riktigt nöjd med hur 6-0 ser ut heller och möter vi lag med hyfsade skyttar blir det svårt för vi är inte så bra på att smälla på och erik är tyvärr lite kort i målet, han är riktigt duktig tycker jag men hårda skott uppe är riktigt svåra för honom pga längden. Hm tåls att fundera på ett bra tag till iaf. Ska vi köra 3-2-1 måste vi träna massor på det och det vet jag inte om vi har tid till riktigt.

Efter killarnas match var det dags för damernas. Vi spelade oavgjort mot westermalm och det är jag absolut inte nöjd med. Jag tycker inte vi gör en riktig pissmatch även om vi gör en riktig piss-andra halvlek. Vi fick inte alls till det och helt seriöst så hade vi verkligen inte turen på vår sida. Jag vet inte hur många stolpe-ut vi hade iof kanske inte det är otur utan mer att vi inte är proffs på att skjuta och kände oss tvingade att köra på små marginaler för annars satt bollarna rätt på målvakten. Men det kändes som om dom hade mer flyt. Bollar som studsade deras väg bollar som studsade på stolpen-på lovisa-in i mål osv. Dessutom hade de en till fördel och jag gillar inte att kritisera domare eller skylla något på dem, och vi förlorar helt klart först och främst för att vi var dåliga, haha känns som en förlust. Men de fick fem eller sex straffar och vi fick typ en (som vi dessutom bränner?) när det helt klart borde ha varit fler åt andra hållet enligt min mening. Och det är såklart jag tycker det för man kan ju inte vara helt objektiv. Men jag vet inte hur många gånger de var innanför och täckte och hur många knuffar man fick i fritt läge utan att det blåstes några straffar. Men visst det var helt ok, ända fram tills de avgör matchen (okej jag kanske tar i lite men det var vädligt avgörande iaf). Det kanske var en och en halv minut kvar, vi hade en tvåmålsledning och vi hade spelat grymt försvar hela deras anfall och de kom verkligen ingenstans, helt plötsligt får linjen (tror jag) bollen och skjuter och lovisa räddar? (vilket minne jag har!) Å domarn blåser straff, där jag stod såg det verkligen inte ut som att någon ens nuddade henne vilket de sa att de inte gjorde och var vi en cm innanför målgårdslinjen i närheten av henne och han tyckte det störde henne kan vi ju jämföra när en av deras spelare klev ungefär en meter innanför när jag gått igenom och skulle skjuta. Han vägrade svara på varför han blåste straff. Den var verkligen helt gratis, i ett så avgörande skede av matchen. Visst vi hade fortfarande ett mål upp och bara lite mer än en minut kvar av matchen så vi hade kunnat vinna ändå, vi hade fortfarande saken i egna händer men gav bort den kan man väl säga. Vi var ju tvugna att avsluta, för vi kunde inte anfalla hur länge som helst och självklart ska den spelaren som skjutit som en kratta hela j-la matchen kliva upp och göra mål. Så himla irriterande. Men men det var ju ett poäng iaf, bättre än inget eller vad säger man?
Min egen insats kan jag inte bestämma om jag är nöjd eller missnöjd med. Jag tycker jag gör några bra saker men det är också flera saker som jag borde gjort mycket bättre. Det var ett tillfälle jag och kicki helt missförstod varandra i försvar, hennes kant gjorde ett inspring och jag var nere och tyckte därför att jag skulle ta henne, men kicki trodde hon skulle följa och min spelare som breddade fick värsta läget från utsidan av zon två typ fast vi tom var en spelare mer. Mina skott utifrån satt inte alls där jag ville och det fanns några lägen där jag borde ha gått och borde ha klarat att komma igenom som jag inte gjorde det. Bortsett från missen med kicki och något till sånt läge när de bytte platser och vi gick bort oss så är jag iaf väldigt nöjd med försvaret. Jag tyckte att jag smällde på rätt bra och tajmade hyfsat. det som var väldigt jobbigt dock var att jag inte kunde andas och kände mig helt slut större delen av matchen. Efter bara några minuter på plan tog alla krafter slut kändes det som och det var likadant ända till kanske den sista kvarten av matchen. Då satt jag nog ändå mer än vad jag gjort i de andra matcherna iaf i första halvlek och det var ju inte direkt något högt tempo. Men det var väldigt konstig luft i hallen som var svår att andas men jag är iaf besviken. Känns som om jag borde bege mig ut i spåret minst en gång i veckan men vi får se hur det blir med det ;-)

Sen var det dags för inte-fira-lovisa-middag. Vi åt god tacos och för första gången på riktigt länge lyckades vi få till en ordentlig mao-omgång med vårt mao gäng. Det gick dock sämre än sämst för mig, men det var faktiskt kul ändå. Jag var ganska peppad och pigg och glad, känns inte som att alla var det hela tiden så jag blev ganska förvånad när vi 6 av 7 ändå tog oss till tegel. Jag hade lätt kunnat stannat kvar hos kicki och spelat men då kanske inte hennes grannar hade blivit så glada och det var främst för att jag inte ville slösa pengar på inträde som jag inte kände att det var helt värt det med tegel och det undvek jag ju (å anna fick pröjsa garderoben ;-)) så det var ju faktiskt värt det i slutändan ändå, dessutom var det faktiskt riktigt roligt där vilket såklart gör att det är ännu mer värt det, a ni fattar :-)
Först när jag kom dit fick jag lite ångest och kände mig så fruktansvärt gammal, men sen ignorerade jag de tankarna och shakade loss ordentligt istället. Jag mår faktiskt helt okej nu om man tänker bakismässigt, har liiite ont i huvudet men verkligen inte farligt alls, däremot har jag fruktansvärt ont i halsen men där får jag ju bara skylla mig själv, för jag skrek som en galning i stort sett hela tiden. Jag tror dessutom jag var lite krasslig i halsen innan å då är nog inte det den bästa medicinen. Tinnas supersnälla pappa kom och hämtade oss, vi mellanlandade lite hemma hos kicki och jag var hemma strax efter fyra tror jag. När jag kom hem byggde jag lite pussel, åt ikeapizza och tittade på ett avsnitt av vänner men somnade rätt snabbt efter det. Jag vaknade förvånansvärt pigg typ fyra-fem timmar senare.

Nu är det söndag och jag vill absolut inte ha måndag. Att jobba känns helt okej även om jag gärna skulle vara ledig en dag till, killarna har match och det ska bli riktigt intressant och lärorikt tror jag. Det som känns väldigt väldigt jobbigt är tyvärr damträningen som jag inte är ett minsta lilla dugg sugen på. Men det kanske hinner förändras, jag är rätt sliten i kroppen sen igår även om jag inte alls har lika ont som jag hade häromsisten, kommer inte ihåg om det var ludvika eller sifen-matchen men ondare hade jag då iaf. Nu är det mest blåmärken och bulor som känns inte så mycket panik i muskler och leder och sånt.


Härliga tisdag



Är du en riktig tjej??
()Du har fler än 5 nagellack.
()Du har en parfym som kostade mer än 500.
()Du har lösnaglar/ haft
(x)Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på mobilen
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[] Du brukar gå på stan med din mamma.
[] Du har haft rosa på ditt rum.
[x] Du har färgat håret
[x]Du har slingat håret
[] Du har alltid din mobil med dig.
[] Du dansar vilt när du är ensam hemma.
[] Du går nästan aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan
[] Du älskar att gå till frisören.
[] Du solar hellre än att bada. (beror lite på hur varmt det är)

DU ÄLSKAR:

[] Skor
[] Färgen rosa.
[] Shopping
[] Dekorationer
[] Speglar
[x] Skolan
[] Delfiner
[x] Disneyfilmer
[] Ljus
[] Blommor
[] Mjukisdjur

Shoppar/shoppat på:

[x] MQ
[] Kompaniet
[] Victoria's secret
[x] H&M
[] Aima
[x] New Yorker
[] Gina Tricot
[] NK
[] Top Shop
[x] JC
[] BIK BOK
[] Kappahl
[] CUBUS
[] Sisters
[] ida, josefine
[] lindex

DU SÄGER OFTA:

[] Whatever
[] Oh my god (omg)
[x] Vet inte
[] Cute
[] Hot
[x]Typ
[x] Visst
[x] Säkert
[] Ursäkta?
[] Ofta
[] Daaah
[ ] LOL

LÄSER:

[] Frida
[] Cosmopolitan
[] Glamour
[] Elle
[] Gogirl
[] Bravo
[] Julia
[] Wendy
[] Bravo girl
[] Star Flash
[] OKEJ

DU GILLAR DESSA FILMER:

[] Elizabetown
[x] Eva och Adam
[] Freaky Friday
[x] Twilight/New Moon/Eclipse
[] Walk To Remember
[x] Remember me
[] Where The Heart Is
[] Just My luck
[] John Tucker Must Die
[] The holiday
[] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[] Hannah montana the movie
[] In time
[] Knowing

DU BRUKAR (brukade) KOLLA PÅ:

[x] Lost
[]Top model
[] Project Runway
[] Desperate Housewives
[] The Simple Life
[] Men In Trees
[] 8th & Ocean
[] The OC
[] Laguna Beach/The Hills
[] Nip/Tuck
[x] Gilmore Girls
[x] One Three Hill
[] Heroes
() Idol

()0-15 du är kille
(x)16-25 killtjej (haha)
()26-35 vanlig tjej!
() 36-44 fjortis varning?
[]45-69 fjortis bitch?
()70-94 värsta fjortisen ever!

 

Sen hade jag nog tänkt skriva något om hur mycket jag tycker om tisdagar nu när vi inte har någon handboll då (tragiskt att jag tänker så kanske). Sorry Lovi och Anna att ni inte fick ngn läsning tidigare den här veckan. Får väl ändra på det idag då ;-)

 


Somnar nästan

Jag är så otroligt trött. Därför borde jag ställa mig upp och gå runt och göra något, för nu har jag suttit stilla i soffan läääänge och håller nästan på att somna. Vilket såklart skulle vara superskönt nu när jag ändå är väldigt trött, men det vill jag verkligen inte. istället vore det väldigt bra om jag somnar vid typ tio ikväll och sover ända till sex. Jag får somna tidigast nio för annars kommer jag bara vakna och inte kunna somna om och ska jag få en bra start på kommande vecka gäller det verkligen att jag får en god natts sömn inatt. Vill dock inte stå upp och röra på mig för det enda jag kommer på just nu att göra det är att städa eller träna och jag är inte sugen på varken det ena eller det andra. Visserligen skulle det ju vara bra för hushållet om jag städade men det känns ju inge kul...

Hemma igen

känns som om det var länge sen, fast det var väl bara lite mer än ett dygn sen. Jag och Kjell hade en mysig heldag i stan igår. Vi shoppade, fikade och gick runt. På kvällen åt vi god mat och sen blev det två biofilmer i rad, var ett tag sen vi gjorde det sist (typ sommaren 2006). Vi såg paranormal activity 3 21.20 och tintin 23.40. Vi ville se dem i omvänd ordning och avsluta med den läskiga men det var så dåliga platser på tintinfilmen vid nio så det fick bli den här ordningen och det var jag nästan lite glad över. Tror faktiskt att det är den läskigaste filmen jag sett, jag är verkligen inte lättskrämd och blir sällan rädd framförallt inte när jag ser på film men lite puls fick jag nog allt igår. Det beror säkert väldigt mycket på vilket humör man är på och kanske var jag på optimalt skrämselhumör igår. Tror även att det hjälpt att vi såg den på bio i en ganska stor salong där säkert 30% av publiken skrek i panik ibland under filmen. Det var en tjej som satt brevid mig som började gråta och var nära på att gå ut efter trettio minuter men hennes pojkvän övertalade henne att sitta kvar och blunda.
Nu låter det kanske som att den var aaaaaaaaaaaaasläskig och det var den ju inte men det var faktiskt läskigare än vad jag vågat hoppats på så det var riktigt kul. Det blir nog till att se ettan och tvåan nu för det har jag inte. Sen var det som sagt dags att se tintin och den tycker jag var riktigt bra gjord. Vi såg den i 3D och det känns ju som om den tekniken har finslipats en aning för varje gång man ser en ny film nästan även om jag tycker att det fortfarande kan vara jobbigt och bli störande suddigt ibland. Jag blev riktigt trött i slutet av filmen och fick nästan nypa mig i armen för att inte somna så mitt intryck av slutet av filmen var att det var segt och långtråkigt men det berodde nog mest på att jag var så trött. Som tur var hade vi inte långt att gå efter bion, lite lagom avstånd med en promenad på fem minuter ungefär.

Idag blev det lyxig hotellfrukost som till och med jag uppskattar trots att jag inte är en frukostmänniska överhuvudtaget. Sen bar det av mot Naturhistoriksa riksmuseet där vi såg en film på cosmonova - born to be wild. Den var väldigt fin och handlade om två eldsjälar som ägnat sina liv på olika kontinenter åt att rädda föräldralösa djur, den ena elefanter och den andra chimpanser. Det var kul att gå på cosmonova men tyvärr gjorde ju det att jag missade reals match :-( Hade inte en tanke på att deras match kunde krocka, jag visste att de spelade på söndag men det brukar ju innebära sju eller nio på kvällen och inte direkt tolv på dagen. När filmen började var det halvlek och real ledde med 3-1, direkt när filmen var slut så tittade jag på mobilen och såg att jag hade fyra sms från tinna, jag var lite nervös innan det kom upp vad som stod i sms:en. 7-1 känns ju helt okej :-)

Det har varit ett perfekt avslut på ett underbart höstlov. Imorgon är det full rulle igen från 6.30-22.30 men det ska jag ju klara av nu när jag har vilat i en hel vecka :-)

Jaha en ny störtdykning i töntträsket

Jag råkade fastna på nätet, var på lite olika bloggar om real och fick mig lite härlig läsning och finfina bilder att se på. Å så var det länkat till casillas facebooksida och det kunde jag såklart inte avstå nu när jag ändå har så mycket tid. Det fanns såklart miljoner (eller iaf hundratals) underbara bilder, blir lite ledsen att jag inte är lika bra på spanska som min syster, visserligen skulle jag nog fastnat några timmar längre isf så det kanske var lika bra. Han hade ett album med bilder från olika välgörenhetssaker (finns säkert ett bättre samlingsord än så) och så fick jag syn på en bild med honom och ett barn, som såg precis ut som en inka-indian och tänkte att han kanske har varit på samma plats som jag, bläddrade vidare och fick se den här bilden:

 

Å tänkte jaha, då har jag alltså inte bara gått på en underbar plats där inkas gick för flera tusen år sedan, jag har även gått på samma mark som den här underbara personen! Jag vet att det är töntigt, jag kommer inte med några dumma bortförklaringar eller ursäkter. Jag är så här töntig helt enkelt!


har inte kommit så värst mycket längre

Fast jag har faktiskt satt mig in lite i den där lärarlegetimationen jag måste ansöka om som jag har skjutit upp i typ ett halvår. Nu gäller det bara att jag letar fram examensbevis och tjänstgöringsintyg så kan jag ju ansöka. Jag vet att jag har scannat in mitt examensbevis (det gjorde jag när jag sökte jobb i våras), men jag kom inte ihåg vart jag sparat det så det började jag leta efter på datorn, jag hittade inte det jag letade efter men jag hittade massa annat gammalt som jag tydligen sparat. Flera vackra ord från min babe som fick mig att börja gråta men även saker som jag nästan ville radera för att jag skäms en aning över att jag är så töntig som jag är. Men samtidigt är det en del av mig och jag blir även full i skratt när jag ser dessa saker så jag valde att spara dem. Jag hittade blandannat annas svenska tal som jag kommenterat med en hel del röd text i. Det fanns även två kärlekssagor som kom till nån gång året innan vm 2006 om jag inte minns helt fel. Å en hel del annat. Det jag känner att jag kan bjuda på inför vem som helst är faktiskt en fin sak, jag gick igenom gamla bilder också.

 

Jag hade nästan inga gamla bilder alls kvar på datorn, jag har fört över dem till mina externa hårddiskar men den här tyckte jag väl antagligen var värd att spara även på datorn :-) Å det är den ju såklart. Som jag saknar denna fantastiska spelare! det var han (med lite hjälp från roberto carlos) som fick mitt hjärta att börja slå för den finaste och bästa klubben i hela världen.

 

 

Så nu kanske de där roliga datoruppgifterna, den ena är ju en powerpointpresentation och det står som förslag att jag kan välja att göra en saga, undra om jag skulle få godkänt för den jag gjorde 2005 med anna i huvudrollen. Den har nog faktiskt allt som måste vara med förutom att jag ska länka till två hemsidor men det är ju lätt att lägga till :-D


Sista dagen på lovet

Det har varit ett grymt skönt lov. Jag har faktiskt gjort lite nytta här och var även om jag borde ha gjort otroligt mycket mer. Jag har återhämtat mig efter den mest intensiva perioden av mitt liv så nu är jag utvilad och taggad för att köra vidare. Hade jag varit smart hade jag ju varit lite mer effektiv i början av veckan och gjort mina måste saker på en gång så att jag bara hade kunnat slappa idag men som vanligt så skjuter jag upp saker när jag har möjligheten och inte känner någon tidspress. Tyvärr känner jag inte någon enorm press just nu heller så jag kommer nog dryga ut på det så det tar ungefär hela dagen :-) sån är jag. Fast å andra sidan känns det inte särskilt betungande uppgifter och drygar jag ut dem hinner jag med massa annat skoj emellan så det är rätt okej det med.

Igår var det träning, först med killarna. De var faktiskt sju stycken plus att det var fem stycken 98:or nere så det var ganska lagom många. Jag tycker träningen blev ganska bra, de fick börja med lite snabbhetsträning i intervaller och lite gnälliga är de ju minsann men jag tycker ändå de sliter på rätt bra faktiskt. Sen körde vi lite skott och passningsteknik, vi fokuserade på underarmskott och vikskott och jag blev faktistk lite förvånad/imponerad över många av underarmsskotten, så det blir till att uppmuntra det och press på att kunna använda sig av det på match också för jag har nog inte sett ett enda på matcherna hittills. Vi hade en stormadrass framme också som de fick välja att landa i på vikskotten efter några omgångar så då passade jag på att köra den övningen då de ska hoppa och skjuta över madrassen, det uppskattades. Vi körde lite 3 mot 3 och 4 mot 4 också. Det finns ju individuella prestationer som imponerar då men där är det mycket jobb och träning som måste läggas ner känner jag. Det är på tok för mycket passar i sidled utan att ha varit farlig alls samt noll i "var är linjen och vad gör han som jag kan ha nytta av" - tänk. Men men med massa träning och tålamod kommer det nog ge med sig. Tycker att de iaf ibland lyckas komma i fart i en lucka, det är ju bra iaf.
Vi avslutade med några stafetter där snabbhet men även bollkontroll var i fokus. Lite tävlingsvilja plockade de faktiskt fram och det är ju härligt att se att det finns därinne någonstans.

Sen var det min egen träning och den glömmer jag gärna. Jag hade en dålig fummeldag kändes det som och alla bollar träffade antingen stolpen eller ribban. Det är bara att ta nya tag! Nu är det handbollsfritt i helgen och träningar nästa vecka innan det är nästa match för p97. Jag hoppas vi har bra närvaro nästa vecka då jag tänkt att vi ska öva in lite samarbeten som jag vill prova på nästa match nämligen. Den ser jag fram emot, men vi är nog favoriter och det känns faktiskt lite pirrigt i magen redan nu pga det. Jag trivs inte riktigt i rollen "det här ska vi vinna". Fast det verkar ju som om killarna kanske gör det, eller iaf bättre än vad f90 gjorde. De brukade alltid underprestera när vi mötte sämre motstånd, kan det ha haft med mitt psyke att göra? Hm

Andra varvet klart

å nu är det bara 511 bilder kvar. Funderar helt seriöst på att typ bara framkalla allt som är kvar och sålla lite mer när jag gör själva albumet.
Idag sov jag ända till halv elva så nu tror jag att jag får börja gå åt rätt håll igen, och sätta på väckarklockan. Det har varit helt underbart att få vakna av sig själv och att känna sig utvilad då. Det kommer jag definitivt sakna nästa vecka.


Jag funderar på att skruva ihop skrivborden nu och så måste jag planera träningen för snart måste jag cykla, tänk vad dagarna kan gå fort. Jag har inte någonvidare inspiration för den här träningen. Tror att främsta anledningen är att jag inte har någon som helst aning om hur många som kommer. Skulle jag dra på en gissning skulle det vara typ åtta personer men det kan faktiskt vara allt från 0-20. Antar att jag får förbereda två olika träningar. Hoppas iaf vi är fler än i måndags. Jag har inget emot att vara rätt få på en träning här och där, helst ska jag vara förberedd på det och gärna får det vara minst fem-sex varav gärna en får vara målvakt. Men men, nått ska man väl kunna komma på.

Igår var tinna här och vi pratade lite om vad vi vill bli bättre på och satte upp några individuella mål för träningarna som kommer. Hoppas det känns lite mer motiverande att träna nu...

Kjells syster var här också och hon vill att vi åker på roadtrip i USA nästa år, lockar lite måste jag säga men jag tror tyvärr inte att min ekonomi tillåter det riktigt. Inte om vi ska ha en gräsmatta iaf. Men det skulle va kul iaf!

Å sen så spelade ju real också, å vann :-D Tycker väl inte att det var deras bästa match direkt men det är ju skönt att de kan vinna relativt avslappnat ändå. Det börjar bli lite jobbigt med alla backskador bara. Lass fick spela högerback igår vilket på förhand kändes lite läskigt, men det gick ju vägen iaf.

Nä nu ska jag resa mig upp och göra lite nytta.

jag känner ju mig själv iaf :-)

Jag var ju duktig och valde bort lite bilder, å duktig som satte på en tvättmaskin, hm den kanske är klar nu? och duktig som vek en del tvätt. Sen bestämde jag mig för att börja med skrivborden så jag packade upp två paket sen ringde helena och jag blev distraherad av något annat och när jag typ en timme senare gick tillbaka tyckte jag att det var lite mörkt och fick för mig att istället sätta upp lampor, men jag känner mig lite osäker på vart den bruna kabeln ska in och vart den blåa kabeln ska in så jag bestämde mig nyss för att avvakta och vänta på elektrikern i huset. Så alltså har jag massor av påbörjade projekt men inget som är klart.

Nu borde jag bege mig in i tvättstugan igen och vika lite mer tvätt och hänga det som är i maskinen, sen ska nog middagen påbörjas :-)



Nu har mer än halva höstlovet gått och lite för fort går det faktiskt, men samtidigt så kan jag nästan längta tillbaka till jobbet så det känns helt okej att det snart är dags att kavla upp ärmarna igen. Lovisa noterade iaf att mitt minne har återkommit (å när jag tänker efter så sa jag nog bara fel namn på killarna en gång i måndags, visst det var bara fyra där att hålla reda på men ändå), tänk vad lite lugn och ro kan innebära :-D

612

Bilder kvar...

En timme senare och allt jag åstakommit är att ta bort 80 bilder samt råkat se ungefär en minut för mycket av en viss reklam innan jag insåg vad det var och att jag absolut inte ville se det jag såg, anna du vet vad jag menar!

Nu är det dags att ta tag i tvätten :-)

Blödig?

Just nu sitter jag med datorn i knät och tvn på i bakgrunden, som vanligt alltså... Just nu visas extreme home makeover och jag kan inte låta bli att gråta störtfloder. Det här är ett tvprogram som jag verkligen tycker är bra. Alltså inte bra och älskar att titta på det utan bra för att det verkligen gör skillnad för människorna som är med. Människor som är fantastiskt fina men har haft otroligt mycket otur i livet och verkligen förtjänar allt bra de kan få.


Igår var vi på Ikea, vi fick precis plats med allt, dyrt blev det men helt klart värt det. Nu ska jag bara sätta ihop möblerna så kan vi äntligen få in den stationära datorn i arbetsrummet. Kommer kännas konstigt utan den här i vardagsrummet tror jag, konstigt men skönt. Tur att vi har en htpc och en bärbar kvar då så vi inte blir uttråkade i vardagsrummet... När vi åkte ifrån barkaby sa både anna och jag att nu dröjer det ett bra tag innan vi åker dit igen. Men senare ringde min syster och hon hade tydligen en shopingdag inbokad på fredag med barkaby i sikte, tillsammans med mig. Vi får väl se hur det blir med det.
Efter ikea-besöket åkte vi hem till mig, vi träffade Lovi på coopi så vi fick hennes ljuvliga sällskap också. Hemma hos mig pratade vi lite nyår och så provbakade jag mockarutor. De blev inte alls så goda som jag hoppats på, men jag har några ideer om hur jag ska lyckas bättre nästa gång. Felet var att de inte alls blev luftiga och fluffiga utan istället väldigt kompakta och nästan degiga. Nästa gång ska jag nog ha i lite lite mindre mjöl. Jag ska vara noggrann och blanda bakpulver med mjöl, vaniljsocker och kakao på egen hand först, jag ska låta margarinet svalna lite mer innan jag blandar i det, jag ska låta kakan stå inne en minut längre (typ en minut eftersom jag inte riktigt vet hur länge den var inne nu), och så ska jag låta den svalna lite innan jag har på kletet uppepå och sätter in den i ugnen igen.
Glömde en detalj, jag ska vispa äggen och sockret lite mer. Med alla dessa korrigeringar tror jag det kan bli en klar förbättring. Trots att jag inte tyckte att de var superlyckade så har jag lyckats klämma i mig tre stycken, en igår och två till idag. Idag var de faktiskt lite godare när de hade svalnat och glasyren hade stelnat, den blev helt klart godare om man hade lite tålamod. Nu funderar jag på om jag ska slänga resten eller inte. Gör jag det inte är ju risken att jag äter upp allt och det vill jag nog inte...

Nu är klockan redan tolv och jag borde ha hunnit med massor redan men istället har jag inte gjort något viktigt alls. Jag vaknade vid åtta när Kjell skulle till ambulansen och jag var faktiskt ganska pigg men av någon dum anledning somnade jag om och vaknade igen först vid tio. Visserligen är det fortfarande inte så farligt, jag har varit väldigt duktig på att inte vända på dygnet. Det håller säkert i sig till de typ två sista nätterna eller nått sånt.
Jag har svårt att bestämma mig vad jag ska göra nu. Det jag väljer mellan är:

  • städa och tvätta
  • sätta upp lampor och sätta ihop möbler
  • Skriva på datauppgifterna
  • sortera mer bland mina papper
  • Läsa litteratur om matematikundervisning
  • Välja bort fler foton från mitt kommande album

Vet faktiskt inte vad som lockar mest eller minst så det kanske blir lite av varje istället för att göra något klart och ordentligt. Mitt liv i ett nötskal ungefär (skyller på min pappa). Jag ska försöka passa på nu iaf och vara lite duktig för senare kommer tinna och sen så spelar ju real också. Undra om jag ska laga middag till tinna och kjell kanske? Hm borde jag kanske. 

Älskar höstlov!

Det är en underbar känsla att ha en liten minisemester innan allt med skriftliga bedömningar och matematikdiagnoser kör igång på riktigt allvar. Det var så mycket skönare att träna en måndagkväll när jag inte står och gäspar hundra gånger på träningen och att jag efteråt vet att jag faktiskt inte ens har bråttom hem för på tisdagen kan jag sova precis så länge jag vill :-)

Den yttepyttelilla nackdelen med att ha höstlov är väl att träningsnärvaron på killarnas träningar blir lidande men det är verkligen en så pytteliten nackdel att den inte ens egentligen är värd att nämna. Igår var det fyra stycken på träningen, av femton. Å när vi räknade efter var det tre stycken som vi inte riktigt visste var de var, resten var sjuka eller bortresta. De fyra som var där tycker jag kämpade på riktigt tappert. Fast lite gnälldes det minsann, det tycker jag inte om. Visserligen hade tre av dem varit på cirkelträningen på söndagen så lite trötta i kroppen var det nog (och efter torsdagen, fredagen och lördagen också såklart...) Det blev lite genombrott och försvar, lite skott och massa småtävlingar. Hoppas att de fyra tyckte att de fick ut ngt av träningen iaf. Det kändes som om de hade rätt kul iaf.


Idag blir det IKEA eftersom inte det blev av förra veckan eller när det nu var som vi tänkte åka dit. Frågan är bara hur vi ska ta oss dit och hur vi ska få med oss allt hem. Vi funderar på att åka dit och chansa på att det får plats i bilarna men det känns ju lite ovärt om det inte får det, alternativet är väl att hyra en bil. Aja vi ska inte åka förrän 1-2 för Kjell måste ju få sova i några timmar iaf. Fram tills dess har jag massor att göra, idag ska bli en effektiv och produktiv dag :-)

RSS 2.0