jag känner ju mig själv iaf :-)

Jag var ju duktig och valde bort lite bilder, å duktig som satte på en tvättmaskin, hm den kanske är klar nu? och duktig som vek en del tvätt. Sen bestämde jag mig för att börja med skrivborden så jag packade upp två paket sen ringde helena och jag blev distraherad av något annat och när jag typ en timme senare gick tillbaka tyckte jag att det var lite mörkt och fick för mig att istället sätta upp lampor, men jag känner mig lite osäker på vart den bruna kabeln ska in och vart den blåa kabeln ska in så jag bestämde mig nyss för att avvakta och vänta på elektrikern i huset. Så alltså har jag massor av påbörjade projekt men inget som är klart.

Nu borde jag bege mig in i tvättstugan igen och vika lite mer tvätt och hänga det som är i maskinen, sen ska nog middagen påbörjas :-)



Nu har mer än halva höstlovet gått och lite för fort går det faktiskt, men samtidigt så kan jag nästan längta tillbaka till jobbet så det känns helt okej att det snart är dags att kavla upp ärmarna igen. Lovisa noterade iaf att mitt minne har återkommit (å när jag tänker efter så sa jag nog bara fel namn på killarna en gång i måndags, visst det var bara fyra där att hålla reda på men ändå), tänk vad lite lugn och ro kan innebära :-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0