Älskar höstlov!

Det är en underbar känsla att ha en liten minisemester innan allt med skriftliga bedömningar och matematikdiagnoser kör igång på riktigt allvar. Det var så mycket skönare att träna en måndagkväll när jag inte står och gäspar hundra gånger på träningen och att jag efteråt vet att jag faktiskt inte ens har bråttom hem för på tisdagen kan jag sova precis så länge jag vill :-)

Den yttepyttelilla nackdelen med att ha höstlov är väl att träningsnärvaron på killarnas träningar blir lidande men det är verkligen en så pytteliten nackdel att den inte ens egentligen är värd att nämna. Igår var det fyra stycken på träningen, av femton. Å när vi räknade efter var det tre stycken som vi inte riktigt visste var de var, resten var sjuka eller bortresta. De fyra som var där tycker jag kämpade på riktigt tappert. Fast lite gnälldes det minsann, det tycker jag inte om. Visserligen hade tre av dem varit på cirkelträningen på söndagen så lite trötta i kroppen var det nog (och efter torsdagen, fredagen och lördagen också såklart...) Det blev lite genombrott och försvar, lite skott och massa småtävlingar. Hoppas att de fyra tyckte att de fick ut ngt av träningen iaf. Det kändes som om de hade rätt kul iaf.


Idag blir det IKEA eftersom inte det blev av förra veckan eller när det nu var som vi tänkte åka dit. Frågan är bara hur vi ska ta oss dit och hur vi ska få med oss allt hem. Vi funderar på att åka dit och chansa på att det får plats i bilarna men det känns ju lite ovärt om det inte får det, alternativet är väl att hyra en bil. Aja vi ska inte åka förrän 1-2 för Kjell måste ju få sova i några timmar iaf. Fram tills dess har jag massor att göra, idag ska bli en effektiv och produktiv dag :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0