Andra varvet klart

å nu är det bara 511 bilder kvar. Funderar helt seriöst på att typ bara framkalla allt som är kvar och sålla lite mer när jag gör själva albumet.
Idag sov jag ända till halv elva så nu tror jag att jag får börja gå åt rätt håll igen, och sätta på väckarklockan. Det har varit helt underbart att få vakna av sig själv och att känna sig utvilad då. Det kommer jag definitivt sakna nästa vecka.


Jag funderar på att skruva ihop skrivborden nu och så måste jag planera träningen för snart måste jag cykla, tänk vad dagarna kan gå fort. Jag har inte någonvidare inspiration för den här träningen. Tror att främsta anledningen är att jag inte har någon som helst aning om hur många som kommer. Skulle jag dra på en gissning skulle det vara typ åtta personer men det kan faktiskt vara allt från 0-20. Antar att jag får förbereda två olika träningar. Hoppas iaf vi är fler än i måndags. Jag har inget emot att vara rätt få på en träning här och där, helst ska jag vara förberedd på det och gärna får det vara minst fem-sex varav gärna en får vara målvakt. Men men, nått ska man väl kunna komma på.

Igår var tinna här och vi pratade lite om vad vi vill bli bättre på och satte upp några individuella mål för träningarna som kommer. Hoppas det känns lite mer motiverande att träna nu...

Kjells syster var här också och hon vill att vi åker på roadtrip i USA nästa år, lockar lite måste jag säga men jag tror tyvärr inte att min ekonomi tillåter det riktigt. Inte om vi ska ha en gräsmatta iaf. Men det skulle va kul iaf!

Å sen så spelade ju real också, å vann :-D Tycker väl inte att det var deras bästa match direkt men det är ju skönt att de kan vinna relativt avslappnat ändå. Det börjar bli lite jobbigt med alla backskador bara. Lass fick spela högerback igår vilket på förhand kändes lite läskigt, men det gick ju vägen iaf.

Nä nu ska jag resa mig upp och göra lite nytta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0