Egentligen inget alls att berätta

och ändå känner jag för att skriva. Finns en risk att det inte blir ett så spännande inlägg. Det är fullt upp på jobbet. Dagarna har varit aningen bättre än bottendagen i måndags så jag har mått betydligt bättre. Igår och idag blev jag inlarmad för att jag inte lyckas smita därifrån. Jag tänker alltid att jag ska försöka gå en viss tid, men lyckas aldrig hålla det utan blir kvar allt från en halvtimme extra till typ tre timmar. Imorgon måste jag dock gå i tid. Jag insåg idag att jag måste förbi apoteket och det kan nog ta lite tid. Som tur är (mitt i oturen) har vi numera träningar från tio i fem istället från halv fem. Det är tydligen innesäsong för fotbollen nu. Jag borde ju gå upp extra tidigt så jag kan vara på plats lite tidigare imorgon för det är miljoner saker jag borde förbereda och eftersom jag inte kan sitta kvar på kvällen vore all extra tid bra men jag kommer verkligen inte upp en sekund före jag absolut senast måste på morgonen. Igår somnade jag ändå säkert före elva och när klockan ringde strax efter sex var jag fullständigt död och valde att sova ända till halv sju fast det blev väldigt hektiskt då istället.
Nu är det iaf två hela väldigt intensiva veckor kvar och två halvor som säkert också kommer vara galna och sen är det jullov. Det ska bli så underbart skönt, jag längtar faktiskt rejält efter det. Det är dock en hel del saker jag borde hinna med innan dess både på jobbet och privat, vi får väl se hur det går med det... Sen är det julafton och massa mys. Kanske blir det en julmiddag här men det får vi se, det skulle va kul att åka iväg och handla lite julpynt och annat men det lär vi väl inte hinna, Kjell jobbar eller praktiserar konstant ända fram till nyårshelgen. Nyår ja, det är ju en tillställning vi måste diskutera och planera.

I helgen är det ingen seniormatch och det ska bli grymt skönt. Killarna spelar mot Lidingö på söndag och där hoppas jag på vinst. Nu borde jag sätta mig och planera morgondagens träning. Undra hur många vi blir på träningen. Det borde väl landa på nånstans mellan 12 och 20 personer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0