december

Tiden rusar på, på gott och ont. Det här året har ju varit väldigt speciellt på många olika sätt och på ett sätt känns det faktiskt evighetslångt. Jag tycker det ska bli rätt skönt att få ett nytt år. Är dock lite rädd att det kommer vara en hel del grejer som är tråkiga som fortsätter in i nästa år också. Jag ska dock inte klaga för jag kan inte påstå att det varit så värst synd om mig direkt. Sommarplanerna med fotbolls EM och Astrid Lindgrens värld blev inställda och handbollssäsongerna har blivit lite påverkade men annars har mitt liv varit i stort sett som vanligt. 
Nu är det iaf december och jag älskar det! Jullovet närmar sig med stormsteg. Efter en tuff och arbetssam höst känns det väldigt välkommet men faktiskt så är det inte alls så välbehövligt som jag trodde för några månader sedan. Dels kan det säkert bero lite på att jag fick en veckas "ledigt" då jag låg hemma med corona hela v 48. Iof var jag helt orkeslös mån och tisdag och rätt seg ons och torsdag också så det var inte direkt någon semester. Jag hade ju dessutom en rastlös och pigg busunge att försöka underhålla på något sätt. Men mest beror det nog på att det varit betydligt mer trivsamt och lugnt på jobbet på sista tiden. Dels så blir det en del möten och föreläsningar inställda så man får lite mer tid till eget fix och dels så känns det som att klassen och jag är bra synkade för tillfället. Det tar ju alltid ett tag för alla att lära känna varandra och veta hur vi ska samarbeta på bästa sätt. Nu har vi klarat av den perioden känns det som och jag har hittat lite former och anpassningar som passar klassen bra. 
Jag saknar handbollen galet mycket, särskilt att spela match såklart. Men det finns väl inget som enbart är negativt och jag har ju helt klart lugnare och mer avkopplande kvällar och helger för tillfället. Väldigt mycket oplanerad tid som jag kan göra vad jag vill med. Dock hoppas jag att matcherna kan få komma igång igen för dem saknar jag som sagt supermycket. Jag såg Sveriges EM-premiär i torsdags och blev såklart ännu mer sugen. Idag spelar dem igen och det ska förhoppningsvis bli kul att se. Jag hoppas på betydligt bättre spel idag än sist för annars har vi nog inte en chans tyvärr. 
Imorgon ska vi till Sigge och Stella för pepparkaksbak, så idag blir det till att göra deg. Igår bakade vi lussebullar. De blev faktiskt riktigt goda så vi har redan ätit mer än hälften. 

RSS 2.0