när livet leker

Vissa dagar är bättre än andra. Fullt naturligt och så fantastiskt. Tänk om alla dagar alltid skulle vara underbara, då skulle man ju inte ens märka det av vana. Nåja tillbaka till just den här dagen och varför den är bättre än många andra.

Det har ju med gårdagen att göra. Att real gick till final. Helt sjukt det trodde jag inte alls tidigare den här säsongen när allt kändes hopplöst kaosigt och uttröttat. Realspelarna kändes rätt oinspirerade och vilsna om man ska vara krass och ärlig. Förutom när det var CL-matcher då de steppade upp en aning. Dock tycker jag att Bayern egentligen spelade bättre. Faktiskt i båda semifinalerna. Men det handlar ju inte bara om att vara det bättre laget, att skapa flest chanser eller att ha bollen mest. Det handlar ju i slutändan om att göra flest mål. Real var betydligt kyligare när det verkligen gällde och tog verkligen tillvara på bayerns grova missar. Det gjorde inte Bayern och därför är real i final. Värdiga finalister om man frågar mig såklart.

Kul att Liverpool också gick till final. De blir nog för svåra för Real men jag är för tillfället bara glad över att vi lyckats ta oss dit och har inte hunnit börja oroa mig än. Just nu ser jag bara fram emot det, vänta en vecka så kommer jag ha sjuk ångest och magknip så fort jag tänker på den.

Som en bonus på denna braiga dag fick jag meddelande om att jag kunde hämta ut Isabellas fotobok. Den har jag jobbat med sen hon var kanske 2-3 månader ungefär. Den sträcker sig från första vetskapen om henne och fram till hennes 1-årsdag. Så fantastisk för mig att bläddra i och jag hoppas och tror att hon kommer glädjas så väldigt mycket av den i framtiden.

RSS 2.0