Nästan klar

Vad är det med mig och att slutföra uppgifter? man kan ju tycka att jag bara borde göra klart och få saker och ting överstökade. Men så har jag aldrig riktigt fungerat, tror jag ärvt den egenskapen från min far. Igår hade jag sista arbetsdagen innan sommarledighet. Jag hade tänkt jobba idag med, städa och rensat helt i klassrummet för en gång skull. Men jag har inlämning på slutuppgiften idag och hade såklart knappt börjat skriva på den ens. Jag hade en hyfsad plan i huvudet och lite koll på citat i litteraturen jag kunde luta mig på så jag tänke att större delen av dagen nog fick gå åt till att skriva på den istället och lite städ. Men i måndags flyttade de in grannklassrummets möbler i mitt rum för att kunna städa rent och så stod möblerna hela tisdagen också medan de var där i perioder och jobbade. Inte så lätt att få arbetsro eller möjlighet till att städa och fixa alltså. Min arbetsplats i personalrummet är bortplockad och min nya plats är inte klar än så precis innan jag skulle sluta igår bestämde jag mig för att jag skulle plugga hemifrån idag istället. Vilket jag har varit riktigt duktig och gjort. Jag cyklade och lämnade Bella på förskolan vid 8 och sen direkt hem och satte mig för att skriva. Jag har varvar med korta pauser för tvätt, ogräsplock och en stund i solen. Nu är jag nästan klar med arbetet och känner mig iaf hyfsat nöjd. Men istället för att göra helt klart så bryter jag där och börjar med annat istället. Det stör mig lite men samtidigt kanske det är så jag behöver ha det. Låta texten få sjunka in och sedan återgå till den och göra det sista med lite nyare ögon på den. Känns så underbart fantastiskt iaf att nästan vara helt klar med kursen och ha sommarlov. Ännu mer fantastiskt är det nog hur jag har känt på jobbet de sista dagarna och veckorna. Jag längtar redan till nästa läsår och det känns helt magiskt att få göra det. Då tror jag att jag kommer kunna njuta lite extra av sommarlovet, för det är inte direkt så att jag längtar och inte vill vara ledig, utan jag är bara väldigt förväntansfull inför kommande läsår. Tycker vi har gjort upp en rätt bra plan och att det känns som att mycket kommer bli väldigt mycket bättre nästa år. Plus att mina juveler kommer gå i trean och vara så stora och kunna så mycket. 
Imorgon åker vi till Rånäs och firar midsommar med härliga vänner det ska bli riktigt mysigt.
I övrigt har vi inte så mycket uppbokat i sommar och det tycker jag ska bli skönt. Det blir en vecka hos pappa på hans nya gård och annars hoppas jag på mycket sommarträning och en hel del fix här hemma med huset och med mina foton. Jag ska se till att avsluta handbollsledarcoachprojektet innan höstterminen drar igång. Gärna förbereda en del jobb och så njuta massor av ledighet. Hinna umgås lite extra med familj och vänner såklart. 
I höst börjar jag som tränare igen, tillsammans med Kicki. Det ser jag sjukt mycket fram emot även om jag oroar mig en hel del för hur jag ska hinna med och om det verkligen kommer finnas något lag att träna då de är så få. Jag ser fram emot en ny handbollssäsong också för egen del. Kanske får jag prova på trim-handboll också. Emma hörde av sig och sa att hon var sugen och Tessan är nog också det. Skulle ju vara fantastiskt roligt om vi fick till en liten reunion. 
 
Nu ska jag städa och fixa lite för att skjuta upp färdigställandet av texten ytterligare några timmar. Tror säkert jag kan klippa gräset och tömma ogräs på tippen idag också :-) 

RSS 2.0