Ont, det gör ont!

Fy vad jag klagar och klagar, känns inte som om jag har gjort ngt annat idag men jag måste få klaga lite till. För jag har verkligen ont precis överallt, vet inte ens vilket som är värst riktigt eller jo, lillfingret eller snarare halva handen faktiskt. Det är inge kul att tvätta håret med en hand, men det funkar ju det med och jag får väl va glad att jag iaf har en hand som inte gör så väldigt ont. Tydligen så är handen lite svullen och det blev jag faktiskt glad över att höra för det gör så förbannat ont och det kändes fel att det inte syntes alls, vilket jag faktiskt trodde. Så typiskt att jag gjorde illa den i början av första matchen, jag hade lite svårt att hålla i bollen utan lillfinger i resten av matcherna.
Men det gick ju bra för oss ändå, förvånansvärt bra. Jag visste visserligen att vi hade ett bra lag, en riktigt grym målvakt, bra kanter, bra linjespelare och bra nimometersspelare :-) men jag räknade ändå STARKT med att vi skulle förlora matcherna. Jag trodde vi skulle vinna mot Bollstanäs och kanske spela jämnt med Årsta men jag hade aldrig kunnat drömma om att vi skulle komma tvåa i en grupp med fem lag. Jag trodde iof att Hammarby skulle va mycket bättre än vad de var.
Jag hade riktigt kul idag faktiskt så såhär i efterhand är jag nöjd med att vi slutligen anmälde ett lag även om jag verkligen inte var det i fredags... Det var asbra stämning (vilket det iof ofta är när vi vinner och spelar bra). Vi spelade som ett lag, det var kul att spela 3-2-1, vi gjorde faktiskt det hela tiden. Även fast jag tycker vi är väldigt dåliga på det så får lagen problem då å det är ju kul, tänk bara vad bra vi skulle bli om vi skulle spela bra 3-2-1. Vi gjorde en hel del mål, inte jag dock fast jag är nöjd med många av mina framspelningar. Första matchen tappade jag totalt räkningen och visste inte om vi gjort 10, 20 eller 30 mål vilket inte händer speciellt ofta när vallentuna damer spelar... Vi gjorde 23 tror jag :-)
Sista matchen var vi rejält slitna, jag hade svårt att röra mig överhuvudtaget, vilket är ganska deprimerande. Börjar inse vikten av att träna ordentligt... Och vi mötte ett lag som var betydligt mycket bättre än de andra vi mötte idag. Vi blev totalt utspelade, men jag är rätt nöjd ändå. Jag tycker att de var fantastiskt bra, de hade så aggresivt och högt försvar, jag var totalt chanslös mot dem eftersom de hade så bra tajming och bara fortsatte framåt (till skillnad från mig som känner mig osäker och tvekar en del bakåt samt tragiskt nog ofta backar med spelarna fast jag vet att det är det sämsta jag kan göra typ. Dessutom var de samspelta framåt och hade bra fart och asbra skott. Siffrorna blev inte så farliga kanske 6-16, men det var en överlägsen vinst på alla sätt och vis. Hade inte Lovisa gjort sin bästa match för säsongen (aa det tror jag att jag tycker) hade de gjort betydligt fler mål.

Det som är lite pinsamt med det hela är att INGEN hade räknat med att vi skulle gå vidare och det var väldigt få som ville spela på söndagen. Jag har planerat in en stor flytt imorgon och var verkligen inte heller sugen på att spela. Dessutom har jag ju ont i hela kroppen och jag kommer så tydligt ihåg hur det var sist jag spelade eken två dagar i rad (jag kunde inte röra mig på söndagen och då vinner man inga matcher). Jag menar som handen känns nu så kan jag inte hålla i bestick ens, hur ska jag då kunna fånga en boll?, vi får väl se hur det går med flytten... Så vi valde iaf att dra oss ur, förhoppningsvis blir de vi skulle möta imorgon bara glada över det. Nu kan de åka dit några timmar senare och slipper möta ett lag som inte ens vill spela egentligen. Men jag skäms faktiskt för att jag känner så här.


Nu ska jag titta lite på Danmarks match och sen ska jag till huset och bädda sängen för inatt premiärsover vi där! Det känns så otroligt härligt och underbart :-D

Hoppas bara installatörkillen kommer på måndag och att allt funkar så jag får se Spanien spela, jag är så ledsen och besviken över deras förra match å hoppas verkligen hur mycket som helst att de vinner resten nu men jag känner mig inte direkt säker. Går de vidare nu, trots förlusten så tror jag faktiskt att det kan ha varit positivt för dem men det visar sig väl. Hoppas hoppas!

Ja kanske var det här sista blogginlägget på ett tag, vi får väl se. Vi har nämligen ingen bestämd plan än så länge för hur vi ska göra med internet. Vi har svårt att få kontakt med Zitius som äger? rättighetern? för stadsnätet? (jag är inte så värst haj på hur det ligger till, vet bara att vi måste få tag på nån som vet ngt på Zitius och det har vi inte lyckats med än. Kanske blir det mobilt bredband ett tag, vi får se helt enkelt. Det känns inte superstressat eftersom vi har internet 500 m bort.

Tack och hej! Nu är det fotboll som gäller!

Bara paint-ball

 

 


Väldigt glad

är jag!!!

Trots att Spanien var väldigt dåliga och förlorade, trots att det är torsdag men känns som fredag, trots att mittbalken till sängen inte fanns i lager, trots att det ska bli dåligt ekenväder, trots att en av femåringarna slutar imorgon osv osv

Det måste bero på att jag har ett så fint hus att inreda, städa, njuta i. Vi har fortfarande inte flyttat in men idag har vi köpt lite möbler som vi ställt in (i paketen) och så har vi dammsugit och våttorkat golven så det är i stort sett inflyttningsklart :-)

Imorgon ska Kjell förhoppningsvis få tag på den där mittbalken så vi kan sova där. Jag slutar halv fem och då ska vi åka i ilfart till Arninge och köpa en duschvägg, utemöbler och annat smått och gott förhoppningsvis. Hem till familjemiddag och sedan till huset för att skruva och mecka. Jag ångrar att vi anmälde ett lag till eken på sätt och vis måste jag erkänna men samtidigt är jag rätt spelsugen.

Funderar på att lägga upp lite bilder... från paintballen och huset kanske...

Paint-ball

Jag hade kul igår, riktigt kul faktiskt så det gjorde inte så värst mycket att jag missade matchen i slutändan. Jag uppdaterade mig via nätet och efter matchen begav vi oss ut i skogen. Vi körde flera paint-ball-matcher. I början körde vi med flaggor och det var rätt skoj. Efter några gånger tog vi en paus och gick till en lada där vi hade ställt några stolar och bord samt en grill där vi grillade hamburgare, det var gott och trevligt. Sedan körde vi några fler matcher men då utan flagga och efter principen att döda alla i det andra laget. Det tycker jag var ännu roligare. Vi körde killar mot tjejer och vi förlorade tyvärr alla matcher. Jag var kvar sist i mitt lag varje gång, helena påstår att jag är feg och sitter stilla men det gjorde jag faktiskt inte fast jag var inte alls bra på att sikta heller för jag dödade inte så många heller. Sista omgången gick det bäst för mig, då var jag kvar länge och fick faktiskt in flera träffar. Pappa hade hyrt utrustningen hela helgen så vi passade på att åka dit idag med, då kunde kjell vara med och helenas pojkvän å då vart det ju lite extra kul. Vi körde killar mot tjejer då också å tyvärr var killarna det bättre laget även idag men jag lyckades iaf döda Kjell i första matchen :-)

Nu ska jag snart sova för sover jag så går tiden fortare och det vill jag verkligen för tiden går ovanligt långsamt just nu. Det beror nog på att det bara är typ 29 timmar kvar till slutbesiktning :-D

Åh vad jag blev ledsen nu

Jag satt vid datorn och surfade och tog det lugnt i godan ro och funderade på hur härligt slappt jag ska ha det idag. Jag tänkte kolla på alla vm-matcherna iaf delar av den första och sista och hela matchen som börjar kl fyra. Alltså Argentina mot Nigeria. Jag såg verkligen fram emot det och tänkte vilken tur att den är just idag då jag är ledig och inte har något alls inplanerat. Då från ingenstans slog det mig att jag nog visst har planer för dagen, Ooops ska visst på studentfirande hos min far. Panik fick jag först och började fundera på om jag redan hade missat det, har jag ens någon aning om vilken tid jag ska va där? Hur kommer jag dit? (han bor på andra sidan vallentunasjön, minst 5 km från närmaste buss) Varför har inte mina kära syskon eller min far ringt och efterlyst mig. Jag ringde min syster men hon svarade inte, då började jag få ett svagt minne av att pappa pratat om klockan fyra eller nått sånt. Jag ringde hem till mamma och hoppades att hon skulle ha koll eller att min förvirrade bror skulle vara där, å det var han. Mamma låg tydligen och sov men daniel trodde också att vi skulle till pappa kanske runt fyratiden, vilken familj vi är! Vi har verkligen ingen koll, det är bara mamma och helena som har stenkoll på allt. Okej känner mig lite mer lugn, det är ju ändå tre timmar tills jag ska va där, då hinner jag nog duscha, hitta några kläder och ordna med transport. Jag frågade daniel om man måste ha med sig något, typ en studentpresent kan ju va bra :-p men han ba- nää eller det kanske man ska. Vi är rätt snygga, var är helena när man behöver henne!!! Å fast jag nu vet lite mer och egentligen har lite bråttom så orkar jag ändå inte riktigt engagera mig utan jag skriver världens mest nödvändiga blogginlägg istället över hur ledsen jag blir över att missa arg-nigeria! Lite ursäkt tycker jag att det är att jag har träffat personen jag ska fira en gång, jag vet inte ens vem av mina nya "plastsystrar" det är som tar studenten, äh det där kanske får mig att låta ännu värre...

Ska väl ta tag i det här nu. Ha det så kul alla andra som får se matchen! jag är inte bitter!!! Aja paintball lär ju va rätt kul iaf, hoppas man kan köra även om det regnar, oj insåg precis att klädvalet kan bli ännu jobbigare än vad jag först tänkte...

Fyra dagar kvar

Det är helt galet faktiskt, kan knappt tro att det är sant. Nu hoppas jag bara att allt ska va klart och tipptopp och kännas helt underbart och rätt :-)

En annan tidsaspekt som är helt sinnessjuk är att det är fyra år sen nu... Sen det var vm, sen tyskland, sen jag träffade Kjell...

RSS 2.0