Seriepremiär

Som jag har längtat efter att spela match, träningsmatcherna var kul men fick mig nästan bara att längta ännu mer. Idag var det dags. Jag hade inte så stora förhoppningar på seger eftersom vi förlorade rätt klart mot Haninge förra året men samtidigt hoppas och tror jag ju på att det här ska kunna bli ett år då vi lyckas lite bättre resultatmässigt i jämförelse med förra året. Jag tycker att det var sjukt kul att spela men tyvärr lyckades vi inte riktigt spela på vår högsta nivå, det var nog bara Louise i mål som presterade över sin vanliga kapacitet och annars flera stycken som tyvärr presterade sämre än vanligt. Dessutom hade vi oflyt med domslut. Så vi åkte hem med en svidande förlust. Nästa helg är det hemmapremiär mot Jakan, som jag missar. Känns så himla surt att den ska krocka så totalt med Sigge-Lorenzos dop. Har tänkt tanken att jag kan spela de första 10-15 min för att sen snabbt duscha och stressa till täby ett x antal gånger. Men som fadder känns det inte riktigt okej att komma instressande i sista sekund eller riskera att komma försent helt enkelt. Dopet börjar en timme efter matchstart. 
 
Just nu håller jag på att baka drömmar till dopet. Ångrar bittert mitt val att göra dubbel sats när jag insåg hur mycket deg det blir och inser att jag ska vara vaken några timmar till idag på grund av det. Varje plåt ska vara inne tjugo minuter och när tre plåtar är rullade och klara har inte ens hälften gått åt. Nu är några plåtar klara och dessvärre är jag inte supernöjd. Tycker de blev lite smuligare än sist tror jag. Hoppas de blir godare när de varit frysta ett tag. Jag har lyckats klämma 4-5 st så helt oätliga är de ju inte direkt. 
I övrigt har jag varit väldigt duktig idag faktiskt. Vi hade samling 10.30 idag så vi hann inte så mycket mer än att äta frukost (vet att jag inte är någon typisk småbarnsmamma som äter frukost vid niotiden men sjuk glad över det är jag iaf). Sen gjorde vi oss i stort sett iordning och som vanligt fick jag lite ont om tid så jag lämnade huset i hyfsat kaosläge med frukostbordet otorkat. Isabella var hos mormor medan jag spelade match men vi kom hem strax efter tre. Det var så himla fint väder så jag passade på att ta undan loungemöblerna. När jag var klar med det verkade Isabella fortfarande minst lika nöjd ute på tomten så jag drog fram gräsklipparen också. Någon timme senare gick vi in och lagade en enkel middag. Efter det blev det dammsugning, tvättning och röjning i köket. Sen var det dags för nattning och den gick enklare och snabbare än någonsin typ. Känner mig så nöjd med den här helgen för vi har verkligen myst hur mycket som helst och ändå så har jag varit rätt effektiv och duktig. Igår var det bilen som fick sig en ordentlig omgång. Det är så lätt att allt möjligt skräp hamnar i den numera. Skyller som alltid på Isabella... Sen så hade ju resultaten kunnat gå mer min väg men man kan ju inte få allt!

RSS 2.0