har inte kommit så värst mycket längre

Fast jag har faktiskt satt mig in lite i den där lärarlegetimationen jag måste ansöka om som jag har skjutit upp i typ ett halvår. Nu gäller det bara att jag letar fram examensbevis och tjänstgöringsintyg så kan jag ju ansöka. Jag vet att jag har scannat in mitt examensbevis (det gjorde jag när jag sökte jobb i våras), men jag kom inte ihåg vart jag sparat det så det började jag leta efter på datorn, jag hittade inte det jag letade efter men jag hittade massa annat gammalt som jag tydligen sparat. Flera vackra ord från min babe som fick mig att börja gråta men även saker som jag nästan ville radera för att jag skäms en aning över att jag är så töntig som jag är. Men samtidigt är det en del av mig och jag blir även full i skratt när jag ser dessa saker så jag valde att spara dem. Jag hittade blandannat annas svenska tal som jag kommenterat med en hel del röd text i. Det fanns även två kärlekssagor som kom till nån gång året innan vm 2006 om jag inte minns helt fel. Å en hel del annat. Det jag känner att jag kan bjuda på inför vem som helst är faktiskt en fin sak, jag gick igenom gamla bilder också.

 

Jag hade nästan inga gamla bilder alls kvar på datorn, jag har fört över dem till mina externa hårddiskar men den här tyckte jag väl antagligen var värd att spara även på datorn :-) Å det är den ju såklart. Som jag saknar denna fantastiska spelare! det var han (med lite hjälp från roberto carlos) som fick mitt hjärta att börja slå för den finaste och bästa klubben i hela världen.

 

 

Så nu kanske de där roliga datoruppgifterna, den ena är ju en powerpointpresentation och det står som förslag att jag kan välja att göra en saga, undra om jag skulle få godkänt för den jag gjorde 2005 med anna i huvudrollen. Den har nog faktiskt allt som måste vara med förutom att jag ska länka till två hemsidor men det är ju lätt att lägga till :-D


Kommentarer
Postat av: anna

haha ja den skulle säkert vara mkt upskattad!! det va den av mig iaf :)

2011-11-04 @ 20:25:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0