Så var det roliga slut för det här året.

Vi gick inte vidare, vi kom trea efter en stor förlust mot Lindesberg och en bra vinst mot strand. Vi spelade inte lika bra som igår, vi hade framförallt en hel del mer oflyt och lindesberg spelade definitivt inte som igår. Förrutom att spela väldigt mycket bättre så hade de också sjuuuukt mycket tur. Det var massa skott som var stolpe in och var det stolpe ut eller räddning så var det som en magnet i bollen som direkt lokaliserade sig till deras mest fria spelare som enkelt kunde sätta bollen i mål. Jag vet inte hur många stolpe-ut vi hade och det var inte klockrena stolpe-ut utan det var verkligen bara en mm:s marginal. Lindesberg var bättre än vad vi var men inte tolv mål bättre. Fyra fem bollar hade kanske varit rättvist. Bolton vann med tio bollar mot strand och innan vår sista match mot just strand mötter ju lindesberg och bolton. Vi hejjade som galningar på de sistnämnda för om de hade vunnit så hade vi kunnat gå vidare om vi vann mot strand. Visserligen hade vi dålig målskillnad men vi hoppades att bolton skulle vinna med flera bollar och att vi skulle göra detsamma mot strand. Det är ju dumt att ge upp förrän det är helt kört lixom. Jag vet inte om jag tycker att bolton eller lindesberg var bäst. Lindesberg fortsatte ha en del flyt även om det inte alls var lika påtagligt som det var mot oss (såklart jag tycker det eller hur). Bolton började bättre men de fick en del problem precis som de fick i vår match och lindesberg kämpade såklart för kung och fosterland. Matchen slutade 18-18 och det innebar att det var kört för oss. Vi ställde såklart ändå in oss på att vinna och göra en så bra match som möjligt. Det blev ju en sista och avgörande match, strand skulle gå vidare om de vann mot oss, annars lindesberg. Vi började riktigt taggat och bra och det tog ett bra tag innan de lyckades göra sitt första mål på oss. Tyvärr gjorde inte vi överdrivet många vi heller. Vi har många lovande talanger tycker jag och ibland glänser de till och lyckas med saker som håller så otroligt hög klass. Tyvärr har vi även en riktigt låg lägstanivå och den har ett litet övertag, iaf om man ser till anfallsspelet.
På förhand trodde jag att Lindesberg skulle vinna gruppen, att de skulle vara bäst. Bolton såg jag som andraplatsfavoriter men den sista veckan hade jag verkligen en stark känsla av att vi skulle kunna ta dem, att de kanske var ganska stora och stela. Jag trodde strand skulle vara lite sämre än oss. Med facit i hand tycker jag inte att jag hade så fel. Efter gårdagen trodde jag verkligen jag hade det. Lindesberg var ungefär som jag trodde (om man ser till deras andra och tredjematch och glömmer den första), Bolton var faktiskt snäppet bättre än jag trodde även om det var ett litet litet snäpp, de lyckades ju knipa första platsen men det berodde ju mest på att lindesberg var så dåliga igår, annars hade ju de tagit den. Strand var lite bättre än jag trodde och jag tror att det är flera lag som gått till steg tre som faktiskt kan vara sämre än vad både vi och strand är. Jag ser faktiskt fram emot steg tre även fast inte vi lyckades ta oss dit, det ska bli kul att se hur de lagen vi har mött kommer klara sig. De som vi mötte den här helgen tror jag inte kommer ha det så lätt för de var bara lite lite bättre än oss men de lag som vi mötte i steg ett tror jag har en riktigt bra chans att gå vidare.
Vårt mål var att ta oss till steg tre och det misslyckades vi ju med. Men jag är faktiskt inte speciellt missnöjd även om det såklart känns lite surt för jag tycker nästan vi egentligen platsar där. Vi har haft väldigt mycket otur framförallt med lottningen och med skador. Nu gäller det att blicka framåt och i siktet har jag kanske främst de tre lagen som har besegrat oss i serien hittills. Jag ser fram emot att möta dem igen och se om vi kan spela jämnare mot dem eller rentav kanske vinna någon av matcherna.
Vi gav killarna ledigt ikväll, kändes inte som om de var supersugna på cirkelträningen. Vi kollade faktiskt även om de ville att vi skulle vila från fysen imorgon efter träningen för många av spelarna har slitit riktigt hårt i helgen, men det ville de inte. Antar att man ska bli glad för det :-)

Nu ska jag nog adventspynta lite här hemma och sen blir det sängen för jag känner att jag behöver all energi och kraft jag bara kan samla på mig inför morgondagen, måndagar känns inte helt roliga just nu. Jag cyklar väl hemmifrån vid sju och kommer hem vid halv 11-11. Jag jobbar i tio timmar utan rast, jag äter lunch vid halv elva och efter det blir det inget ordentligt i magen. Sen är det fyra timmar i hallen som gäller då man gärna ska vara fokuserad och kunna prestera. Under killarnas fys brukar jag försöka trycka i mig lite frukt och något annat som går fort, även under min egna fys blir det något äpple eller något annat ofta eftersom jag inte brukar hinna äta mig ens lite mätt innan. Jag borde få mitt arsle ur vagnen och baka iso-muffins som jag tänkt göra ett bra tag för det kan säkert vara bra när jag inte äter ordentliga mål mat och sen tränar, men vi får väl se om det någonsin händer. På tisdagarna brukar jag vara lite lagom pigg sådär. Nu kanske det lät som om jag gnällde eller klagade men det gjorde jag inte, jag behöver inte jobba så länge och jag behöver inte hoppa över rasten, det väljer jag ju själv för att jag tycker att det blir för stressigt och jobbigt annars. och handbollens två första timmar är ju oftast väldigt roliga även om de kräver en del av mig också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0