Sista dagen på lovet

Det har varit ett grymt skönt lov. Jag har faktiskt gjort lite nytta här och var även om jag borde ha gjort otroligt mycket mer. Jag har återhämtat mig efter den mest intensiva perioden av mitt liv så nu är jag utvilad och taggad för att köra vidare. Hade jag varit smart hade jag ju varit lite mer effektiv i början av veckan och gjort mina måste saker på en gång så att jag bara hade kunnat slappa idag men som vanligt så skjuter jag upp saker när jag har möjligheten och inte känner någon tidspress. Tyvärr känner jag inte någon enorm press just nu heller så jag kommer nog dryga ut på det så det tar ungefär hela dagen :-) sån är jag. Fast å andra sidan känns det inte särskilt betungande uppgifter och drygar jag ut dem hinner jag med massa annat skoj emellan så det är rätt okej det med.

Igår var det träning, först med killarna. De var faktiskt sju stycken plus att det var fem stycken 98:or nere så det var ganska lagom många. Jag tycker träningen blev ganska bra, de fick börja med lite snabbhetsträning i intervaller och lite gnälliga är de ju minsann men jag tycker ändå de sliter på rätt bra faktiskt. Sen körde vi lite skott och passningsteknik, vi fokuserade på underarmskott och vikskott och jag blev faktistk lite förvånad/imponerad över många av underarmsskotten, så det blir till att uppmuntra det och press på att kunna använda sig av det på match också för jag har nog inte sett ett enda på matcherna hittills. Vi hade en stormadrass framme också som de fick välja att landa i på vikskotten efter några omgångar så då passade jag på att köra den övningen då de ska hoppa och skjuta över madrassen, det uppskattades. Vi körde lite 3 mot 3 och 4 mot 4 också. Det finns ju individuella prestationer som imponerar då men där är det mycket jobb och träning som måste läggas ner känner jag. Det är på tok för mycket passar i sidled utan att ha varit farlig alls samt noll i "var är linjen och vad gör han som jag kan ha nytta av" - tänk. Men men med massa träning och tålamod kommer det nog ge med sig. Tycker att de iaf ibland lyckas komma i fart i en lucka, det är ju bra iaf.
Vi avslutade med några stafetter där snabbhet men även bollkontroll var i fokus. Lite tävlingsvilja plockade de faktiskt fram och det är ju härligt att se att det finns därinne någonstans.

Sen var det min egen träning och den glömmer jag gärna. Jag hade en dålig fummeldag kändes det som och alla bollar träffade antingen stolpen eller ribban. Det är bara att ta nya tag! Nu är det handbollsfritt i helgen och träningar nästa vecka innan det är nästa match för p97. Jag hoppas vi har bra närvaro nästa vecka då jag tänkt att vi ska öva in lite samarbeten som jag vill prova på nästa match nämligen. Den ser jag fram emot, men vi är nog favoriter och det känns faktiskt lite pirrigt i magen redan nu pga det. Jag trivs inte riktigt i rollen "det här ska vi vinna". Fast det verkar ju som om killarna kanske gör det, eller iaf bättre än vad f90 gjorde. De brukade alltid underprestera när vi mötte sämre motstånd, kan det ha haft med mitt psyke att göra? Hm

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0