Året som gått...

2010 var för mig ett väldigt bra år. För flera av mina vänner har det däremot varit ett väldigt jobbigt år och det är klart att det har påverkat mig negativt också, självklart önskar jag att alla mina nära och kära har det bra och är tillfreds med sina liv. Tänkte ge mig på en liten resumé av året, främst i bilder, precis som förra året.

Januari 2010

De första timmarna av det nya året tillbringade jag med härliga vänner.

Januari gick åt till att packa, flytta ut, flytta in hos Kjells pappa och annat smått och gott. I slutet av januari var det dags för vårt hus att placeras på tomten.


Februari 2010

Nästan hela första halvan av detta år gick mycket tankar till vårt nya hus. Vi längtade, väntade, planerade och besökte det ofta. I början av februari såg det ut så här:


Det kom mycket snö och var ordentligt kallt i början på 2010. När Tomas var i Thailand så fick Kjell agera hyresvärd och skotta taket på grannstugan, förstukvisten var nära att helt braka sönder.


I februari fick Kicki stå i mål en b-lagsmatch å tog fem straffar :-)


Mars 2010

Vi köpte vår första bil, känns visserligen mer som Kjells eftersom han är den enda som får köra den...
Vår lilla svärdfisk:


Hittade en bild på min fina outfit från handbollsavslutningen, verkar inte som jag har en enda bild från själva tillställningen dock tyvärr så jag var så illa tvungen att bjuda på denna trots att jag ser så dryg och arrogant ut...




April 2010

I april fick vi nya "grannar" och i slutet av månaden när det fortfarande var lite snö ute på marken fick vi våra köksluckor levererade


Höll nästan på att glömma det, men i april fyllde jag ju år också såklart. Vi firade hemma hos anna :-)




Maj 2010



I maj åkte några från klubben ner till Malmö och tittade på Sm-finalerna. Vi fick se två bra matcher där sävehof tog dubbelseger. Vi hann med en hel del billekar också såklart och Emil myntade uttrycket "Grön Gurka"

Jag följde med Tinna och F96 till märsta för Sigtuna trophy. Det var underbart sommarväder faktiskt.


Till vänster leker vi "knuten" och till höger försöker vi rulla bollen mellan varandras ben. Vi spelade ju självklart en del handboll också med blandat resultat. Vi fick dock slutligen silvermedaljer (b-slutspel) om jag inte missminner mig helt, vet att jag tillochmed gick upp på scenen för att ta emot en som tinna skulle få eftersom hon inte var med på söndagen men då var de slut så de fick skicka hem en istället. Kul turnering iaf :-)
På lördagkvällen åkte tinna och jag till Hägernäs där vi grillade med anna, jojje och johan.


Vi spelade tp också, skojsigt. Det syns nästan att jag hade varit ute i solen på dagen ;-)


I maj hade vi planeringsdagar och tillbringade två kanondagar i underbara Marholmen. Solen sken konstant och vi lekte, planerade, diskuterade, åt gott, skrattade mycket och annat som gjorde dagarna otroligt härliga!



Juni 2010

I juni var det dags för nya studenter! Först hälsade vi på hos Disa och firade henne.

Sedan blev det ett stopp hos Linnea


Dagen efter var det Lovi som tog studenten, vilket vi självklart också ville fira.


Självklart blev det en hel del mao.



Veckan därpå tog pappas nya tjejs dotter studenten och det firade vi med paintball :-) Hur kul som helst att springa runt i skogen i Torslunda och skjuta vilt.



Det var så roligt att vi åkte dit dan därpå med våra respektive och körde tjejerna mot killarna i skogen


Juni var också månaden då vårt hus blev slutbesiktigat och inflyttningsklart :-)



Mitt i uppackningen och inflytten blev det grillmiddag på garageuppfarten.



Juni var faktiskt också månaden vi började måla lite smått, och ändå blev vi inte helt klara med garaget :-)



Den sista bilden här ovanför är nog faktiskt från själva midsommarafton. Tinna och mamma hjälpte oss att måla och sen tittade vi på spaniens match :-)

Juli 2010

Tittar jag i fotogalleriet från juli så finns det en hel del middagsbilder. Mestadels grillmiddager. Hittade även en bild från det tillfälle då jag misstänker att vi invigde vårt nya köksbord.



Vi besökte Tinna en del i Juli, främsta anledningen var självklart att få tillgång till deras härliga pool (skoja bara, tinna går före poolen varje dag :-))



Vi passade på att spela lite mao när vi var samlade.



I juli hade vi semester och det var vi ju tvungna att fira :-D



Vi grillade, drack drinkar, spelade mao och mvg och sedan blev det utgång



Sedan fyllde ju Anna 24. Tinna och jag besökte henne med familj på landstället i Norrtälje



Sen så var det ju bilresa och Åhus beachhandboll som gällde. Tyvärr har jag inga bilder från guldfirandet på denna dator så det blir endast en bild från bilfärden.



På semestern passade vi på att resa lite ytterligare i vår kära bil. Destinationen var Ullared och Liseberg



före (torra och glada)



Efter (blöta och glada)



Augusti 2010

I augusti passar det ju också bra med grillmiddagar.



Det är kul att spela spel också :-)


i augusti hade vi guldfest



Inser nu när jag kollar på gamla bilder att vi faktiskt använde vår grill rätt flitigt i somras. Här nedan var det delar av Kjells familj som var på middag.



Sedan var det ju Kroatien som gällde... Vilket det inte går att välja bara några bilder ifrån, så nu bara tar jag några, helt utan tanke.


September 2010

En fredagkväll blev det räkbåt med jobbet som gällde.



Jag var även på en sen inflyttningsfest hos underbara Tomas. Där träffade jag massor av gamla bekanta och hade riktigt roligt.


Oktober 2010

Verkar jag inte ha existerat om man ser till mitt bildbibliotek

November 2010

Härliga Lena bjöd hem alla på Åbygläntan på kuvösruset. Underbar mat (och numera väldigt omtalad efterrätt) och fantastiska kollegor = en väldigt lyckad kväll



December 2010

Återigen en lugn och händelsefattig månad. Första bilderna är från julafton som jag i år firade hemma hos pappa.



Julgranen var nog den härligaste jag sett, typ lika bred som hög.

Vår julgran är inte lika häftig men jag tycker om den ändå



Det var det... ett år går rätt fort faktiskt, fast man hinner ju med en hel del också :-)
Jag insåg att jag saknar en hel del bilder, från Tinnas födelsedagsfest tillexempel och Lovis skiva. Antagligen ligger de på min externa hårddisk och kanske får ni se dom någon annan gång om ni har tur...



Gott nytt år!


Avslutningssamtal

Idag ska jag på möte med min chef, vilket hon är i typ en dag till teoretiskt. Det känns sorgligt att hon ska sluta eftersom jag tyckt så bra om att ha henne som chef och samtidigt ska det självklart bli spännande att se vad som händer nu. Men jag ser iaf verkligen fram emot samtalet idag för varje gång jag har haft samtal med henne har jag blivit så otroligt glad, nöjd, inspirerad och tusen andra positiva känslor. Dessutom är jag väldigt nyfiken på att höra vad hon har att säga om en viss grej.

Jag hade tänkt att jag skulle ta med min kamera på promenaden ner till centrum men det är inte direkt något roligt fotoväder här. Det är tråkigt mulet och lite disigt så jag tror nästan jag skippar det faktiskt även om jag är sugen på att prova det ena objektivet utomhus. Jag är riktigt nöjd med mina inköp, kamran främst och sedan kommer nog objektiven tätt efter. Anna var snäll och körde mig när jag skulle hämta kameran och inne på expert spårade vi ur lite så det blev en mini-julafton igår kan man säga. Istället för att bara hämta kameran råkade vi få med oss fyra julklaappar med oss hem också. Så mycket för att inte shoppa alltså. Å sen på kvällen åkte vi till täby för att hitta en skjorta till kjell och för att se på bio. Å självklart blev det lite mer chopping då också, undra vad som hänt med mig...

Idag är det ju träning också, första på över en vecka och förra tisdagen räknas väl knappast. Jag är tyvärr inte så sugen på det kan jag säga. Visst vill jag spela handboll och jag tycker väl att det är bra att det är träning men jag vet inte hur det kommer fungera alls med tån och då känns det nästan bara dumt att vara med. Men det får jag väl se, jag ska dit ner och försöka iaf. Jag skulle vilja kunna spela utan att det gör ont någonstans och utan att jag behöver oroa mig för att snudda någon, förhoppningsvis får jag det snart måste bara ha lite tålamod till.

Imorgon är det nyårsafton, helt sjukt att det snart är 2011. Jag och Kjell ska på fest hos en kollega till honom som han också pluggade tillsammans med. Det ska bli kul att träffa alla hans plugg-kompisar igen. Mest roligt ska det bli för att det blir första gången jag använder kameran till såna saker som jag tänkt använda den till, alltså inte bara att leta motiv här hemma i huset eller i området utan faktiskt fotar människor i sociala sammanhang :-)

Spanien

Igår bokade vi resan till Spanien, iaf flygbiljetterna, den billiga och lätta delen :-S

Idag hämtade jag systemkameran och objektiven.


Bättre än så här blir det nog nästan inte,


Jo det är klart:

Lördagen den 16 april, när domaren blåser av matchen och segern är ett faktum, 6-0 till Real Madrid, ramos har gjort hatrick och det är dags för fest i Madrid :-D

Semester

Eftersom jag hade så mycket komp att ta ut så passade jag på att ta ledigt lååång tid nu vid jul och det känns helt underbart. Idag blir det shopping i täby centrum som gäller. Jag hoppas att jag hittar något som jag kan ha på mig på nyårsafton och kanske möjligtvis några andra kläder samt en kameraväska, annars får jag ta det väldigt lungt med shoppandet för det har blivit för mycket av det goda på sista tiden och jag är ju inte gjord av pengar. Nyligen har vi införskaffat en htpc som inte var helt billig men som jag är mycket mycket nöjd med, synd bara att den trådlösa internetmottagningen inte är tipp topp när den står i tv-möbeln. De som läste förra inlägget vet också att en systemkamera blev införskaffad och inatt klickade jag hem två olika objektiv också så nån mer prylshopping blir det inte för min del på lång lång tid, förutom en kameraväska då. Jag fick faktiskt en julklapp från klubben som tack för boll-lekis, (tack så mycket Lili!) det var ett presentkort på valfri butik i täby centrum så jag tycker att jag kan få unna mig kläder faktiskt även om vi ska ha en tajt budget fram till spanienresan.

Oj nu är klockan ett och vi sa nog att vi skulle åka ett, kanske dags att klä på sig och borsta tänderna :-)

nikon d90

Kunde inte hålla mig till solen gick upp :-) Nu måste jag bara helt definitivt bestämma vilka objektiv jag vill ha. De det lutar år gick inte att beställa för tillfället från expert där jag köpte kameran så det får vänta, å  superakut är det ju inte för dels var detta köp halvt spontant (jag har tänkt och velat köpa en systemkamera läääänge men det har inte blivit av pga massa anledningar men nu hux flux blev det det) och dels så kan jag ju faktiskt låna några olika objektiv och prova mig fram innan jag köper ngt eget :-)

Mätt på julmat

I tisdags hade vi julbord på förskolan, vi åt rester i torsdags. Igår var jag hos far min och åt julmat och idag var jag hos min morbror och åt självklart julmat. Är inte överdrivet förtjust i maten på ett julbord. Jag äter ju inte sill eller lax eller janssons... fast i år var jag riktigt duktig och smakade faktiskt på sill, pappa hade gjort en egen och den såg inte så där snigelaktigt motbjudande ut som den vanliga sillen gör så då beslöt jag mig för att smaka, utan minsta påpressning från andra. Det var faktiskt bättre än vad jag väntat mig men absolut inte något som jag vill ha i min mun.
Favoriten på julbordet är skinka med senap och julmust såklart och det tror jag ärligt talat inte att jag kan bli trött på.

De senaste åren har jag tillbringat juldagskvällen på tegel och jag är oerhört glad att jag inte gör det inatt faktiskt. Jag är på tok för gammal för det känner jag. Istället var vi kvar rätt länge hos natte och körde tp-frågor i lag, och sedan har jag suttit hemma och surfat mig mer kött på benen till vår julklapp till oss själva. Jag tror vi börjar närma oss flera beslut och det börjar klia i fingrarna. Det blir nog morgondagens uppgift att klicka hem några saker :-)


Nu ska jag nog bege mig till pusselbordet (jag har ju sagt att jag är gammal och tråkig) för jag älskar nämligen att lägga pussel. För ett tag sen började jag samla på pussel med motiv från ställen jag besökt. Det första jag köpte var nog över st:Petersplatsen i Rom, det andra på Towerbridge i London, sedan Machu Picchu och nu har jag funnit ett över Rio de Janeiro som jag för tillfället håller på med :-D

Tillbakablick

Jag har nog spenderat den senaste timmen genom att läsa gamla inlägg på min blogg, det var rätt kul faktiskt. Syftet var att hitta ett inlägg som jag visste att jag hade skrivit för ett bra tag sedan, dock ingen aning om när. Inlägget handlade om mina favoritfilmer och jag ville se listan jag då gjorde för att se om jag kommit ihåg att skriva med den filmen jag såg tidigare ikväll. Det hade jag, Benny and Joon. Det var evigheter sedan jag såg den och jag har nog inte sett den särskilt många gånger kanske inte ens två men jag kom och tänka på den för ett tag sen och fick för mig att Kjell helt enkelt måste se den. Det är så sällan jag får chansen att visa honom underbara filmer som han inte redan har sett, det brukar dock väldigt ofta vara den omvända situationen. Aja ikväll såg vi iaf B and J och den var precis så underbar som jag kom ihåg att jag tyckte då (vad kan det vara sen? 10 år tillbaka i tiden kanske). Johnny Depp är en av mina absoluta favoritskådespelare och han är helt sagolik i den här filmen tycker jag. Självklart grät jag en hel del.

Förövrigt så började jag det omtalade inlägget (skrivet 20091025) med att klaga lite över smärta i min häl. Visserligen tror jag inte hälen har gjort ont hela tiden sedan dess men jag blev faktiskt förvånad över att det var så länge sedan det började...

I andra inlägg jag hann läsa innan jag hittade rätt så kunde jag istället läsa om smärtan i stortån. Jag gjorde illa mig i början av januari 2010, snart snart ett år sedan alltså. Kan ju va på tiden att det går över nu tycker jag.

magsjuk

Jag avskyr magsjuka, jag blir så liten och ynklig så det finns inte när jag är magsjuk. Tur att jag bor med två snälla människor som tar hand om mig då. Jag mådde dåligt innan jag skulle gå och lägga mig i söndags och mådde dåligt när jag vaknade i måndags men tänkte att det säkert inte är något och det går nog snart över. Men icke precis innan jag skulle gå till jobbet fick jag klart för mig att det ska jag nog inte. Jag lyckades sova bort större delen av dagen igår. När kjell kom hem gick jag upp och tittade på en film, Donnie Brasco. Jag mådde klart bättre men med jämna mellanrum fick jag superont i magen och världens illamåendekänsla. Det kändes som om hela magen bestod av mjölksyra och jag hade träninsvärk, skumt. Efter filmen gick jag och la mig igen, somnade nog innan anna kom hem, hon hade köpt nyponsoppa till mig som jag sitter och dricker nu :-)

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool gool gool

Tittar på reals match på en spanskstreamning och det roligaste är ju nästan att höra hur de låter när det blir mål, iaf när det är real som gör mål nyss Özil :-) är det motståndarna som gör mål får jag stor lust att stänga av ljudet...

Jag har schalkes match på en annan stream så jag zappar lite, och om en timme börjar ju sverige-norge och jag såg att även den matchen går att streama förhoppningsvis så då lär jag ju göra det också. Tur att man kan göra flera sker samtidigt. Marcelo gjorde just en väldigt offensiv räd, vad duktig han har blivit :-) Oj vilken pass benzema fick av di maria tror jag synd att han inte förvaltade den. Nu händer det så mycket i matchen att jag nog ska sluta blogga...



Förresten hade jag haft ett visst lösenord hade jag ju kunnat svara på den bloggen men nu får jag svara här istället ;-) Det är visst något med ett ligament (heter det så) i knät grad 1 eller 2. Är inte så bra på de medicinska termerna på engelska.

Nej!

Ramos skadad :-( Han blir nog borta två till tre veckor :-(

Träna!

Nu ska jag träna för andra gången på min älskade crosstrainer :-)

Det tog över en vecka för mig att få ihop den, inte för att det var helt omöjligt men för att jag var seg och för att det vart svårt ibland. Sen var det el classico som störde i träningsplanerna och sen blev jag sjuk och på den vägen har det varit men i måndags körde jag första gången och pga tån och hälen har jag tagit det rätt lugnt den här veckan men nu håller jag på och längtar ihjäl mig (liten överdrift) så det börjar bli dags igen. Jag tror att det ska funka rätt bra trots mina skavanker, fötterna är relativt stilla och för säkerhetsskull har jag tagit med tofflor hem från jobbet om jag inte kan ha skor som riskerar att komma åt tån.

Ikväll är det match för real, hoppas hoppas hoppas att de vinner. Den här ryggskadan på higuain känns inte bra och igår natt drömde jag att ronaldo brutit ett ben i kroppen, kommer inte ihåg vilket men han skulle va borta ett bra tag. Jag blev bedrövad och det dröjde nog nästan en timmes vaken tid och när jag var inne på deras hemsida som jag insåg att det bara var en dröm :-)

Nä det här duger inte, nu är det medium och crosstrainern som gäller :-D

Matchen i torsdags

Jag fattade knappt att det var match förrän jag slutade jobba. Man hinner ju inte tänka på det så mycket på jobbet vilket säkert mest är positivt i mitt fall eftersom jag annars mår så illa. Det lilla jag tänkte handlade om min j-la stortår som jag är fruktansvärt trött på vid det här laget. Jag måste ju säga att jag faktiskt tvivlade rätt bra på om jag skulle kunna spela ens.
Jag hade svårt att gå och det gjorde ont bara av att nudda strumpan så det kändes inte så kul. När jag satte på mig handbollsskorna kände jag ändå att det inte blev så mycket värre så jag bestämde mig för att testa. Det gjorde dock konstant ont av att bara gå så på boll-lekis försökte jag stå mest still och annars haltade jag lite. När vi började värma upp var jag nära på att ge upp men jag körde vidare och efter ett tag funkade det faktiskt rätt okej att springa, insåg dock att det absolut inte gick lika bra att springa i sidled och baklänges. Sidled klarar man sig ju bra utan att göra särskilt mycket på match men jag insåg att det kan vara bra att backa på match. Jag som normalt är superlångsam på  att komma ut från försvararna när jag har satsat fram blev nu helt hopplös jag fick stå stilla ett tag och typ gå tillbaka...

Det kändes ganska avslaget och inte allt för positivt inför matchen. Jag vet ju att alla vill vinna, och att alla vill ge allt och ändå får vi inte riktigt ut det, förstår inte varför. Matchen började och jag var helt värdelös, vi hade ingen som helst fart i spelet och vi lyckades inte få igång något samarbete, varken framåt eller bakåt. Jag kände på en gång att jag inte vågade stega ordentligt och som tidigare skrivet så kunde jag inte backa ut ordentligt när jag väl satsat framåt. Fokus för mig hamnade ju på helt fel saker, hela tiden försökte jag övertyga mig själv om att satsa hundra och hela tiden kände jag av hur ont det gjorde i tån. Blä det var helt hemskt att spela första halvlek för utöver allt det med tån så orkade jag verkligen ingenting. jag blev trött på en gång fast det kändes som om tempot typ var ännu lägre än de senaste matcherna då det knappt varit gå-tempo. Konstigt nog drog inte rimbo ifrån särskilt mycket i början trots att vi spelade uruselt, de var inte speciellt bra dom heller men de var ändå sjukt mycket bättre än oss, att vi lyckades hålla relativit jämna steg berodde bara på att vi har underbara Lovi i mål, hon räddade hur mycket som helst i början av matchen och fortsatte spela bra tills hon gav upp och gick av. (Lovi - Jag tycker synd om dig för att du får stå och bara ta emot skit som vi släpper igenom hela tiden. Samtidigt är jag lite avundsjuk på att det aldrig är ditt fel att vi förlorar, att du kan få stå där och ensam kunna briljera i ett annars så mediokert lag.)
I halvlek kom Linnea och då kände jag att det nog är för lagets bästa att jag inte spelade mer. Jag tänkte att de andra får bättre flyt om de spelar det de orkar, jag tycker oftast det är jobbigt och blir ryckigt när man knappt hinner börja spela innan man ska gå ut igen, vilket lasse även hade poängterat under rimbos time-out. Så jag började på bänken, å fy fan vad irriterande det var att sitta där och känna att man inte kan påverka överhuvudtaget. Så jag blev sugen på att spela igen men då tänkte jag på hur jag spelat tidigare och den prestationen skulle inte hjälpa minsta lilla så jag satt kvar. Tillslut blev det så att jag gick in igen och i andra lyckades jag faktiskt tagga till litegrann och få fokus på spelet för det mesta, vilket kändes väldigt skönt.
Sen hände det jag varit så otroligt rädd för hela matchen. Någon annan nuddade min fot, fy vad larvigt att det ska göra så otroligt ont. Jag fick en rätt ordentlig smäll med två raka armar mot bröstet/halsen vid ett genombrott vilket inte var skönt men en hundradels sekund senare vek sig bara benen på mig. Jag förstod nästan inte vad som hände först men sen blev jag medveten om smärtan och fy fan vad ont det gjorde, å sen blev jag medveten om att jag låg på planen och det kan jag ju inte riktigt göra så jag tog mig upp och tror jag haltade av planen medan tårarna sprutade. Som tur var gick den värsta smärtan över på en gång.
Matchen var inte bra, vi förlorade som vanligt, vi släppte in pinsamt mycket mål framförallt med tanke på hur inte bra rimbo var men det är sånt man kommer över fort. Saker som är världsliga och egentligen inte betyder så mycket i slutändan. Precis i slutet av matchen hände dock något tragiskt som faktiskt betyder mycket, som påverkar mycket. Stackars stackars Danni slog i huvudet och var tvungen att åka in till sjukhuset för att hon landade så illa. Som tur är verkar hon må relativt bra nu.




Efter vår match spelade herrarna match. De var bra tycker jag, på det stora hela det bättre laget. Det var dock ett tag i andra halvlek som det kändes som om de aldrig skulle kunna vinna och ändå så lyckades de vända på läget och vinna. Det tycker jag är starkt och framförallt eftersom de gjorde precis samma sak mot enköping.


Så den fjärde handbollsmatchen jag bevittnade på kort tid (jag skippar sverigematchen för jag är trött på att skriva och har egentligen inget att skriva om den) Täby-Åkersberga. Som det ser ut nu kommer vi åka ur div 2, vet inte vad jag tycker om det riktigt, klart det skulle va tråkigt men med den truppen vi har nu och som vi spelar kanske det är lika bra... aja vi har iaf en liten bättre chans att hålla oss kvar om det går dåligt för lag som typ täby så rent krasst tjänade vi på en bergavinst i fredags men det var inte därför jag åkte dit med förhoppningen om att de skulle vinna. Av någon anledning känner jag större agg mot täby än mot åkersberga och hejar alltid på berga så länge de möter täby.
Jag var helt säker på att å skulle vinna mot t, att t saknade sina unga spelare och en del äldre också gjorde saken bara ännu mer definitiv. Men å spelade inte direkt sin bästa match och de brände alla sina lägen, framförallt sina straffar så matchen var helt jämn, länge länge. Tror t startade med en avbytare och redan i första halvlek var det en spelare i t som fick direkt rött kort, hon spelade etta och kapade armen på en å-spelare som precis skulle skjuta, helt rätt bedömning i mina ögon, händer dock rätt ofta att spelare bara får en tvåa för en sån situation. T plockade ner en yngre tjej från läktaren och spelade vidare, lyckades rätt bra men det såg inte ut som om de var särskilt bra. Jag tycker å alltid känns så starka och stabila bakåt när vi möter dem men så tycker jag inte att det alltid såg ut igår, antagligen beror det väl på att t har spelare som lyckas bättre framåt kanske jag vet inte... Agge och Johanna spelade, tycker faktiskt inte agge var den sämre av de två spelmässigt. Hon gjorde nog minst två mål och lyckades ganska bra bakåt. Johanna lyckades inte med mycket alls, det såg ut som om hon var rädd och spelade väldigt tveksamt för det mesta (hon har ju precis kommit tillbaka efter en knäskada). Hon sköt massor i blocket och gjorde inte ett enda mål från nio meter, inte som jag såg iaf. Man såg på henne att hon blev mer och mer irriterad och jag bara väntade på att hon skulle göra något fult. Vid två tre tillfällen tror jag att hon sparkar undan benen på motståndarna men det är inte supertydligt och jag kan inte lova att det var avsiktligt. I kanske mitten på andra eller nått så får hon dock psykbryt, hon brottar typ ner när å är i uppspelningsfasen, inte tokfult men en otroligt klar tvåa då ställer hon sig upp och å-spelaren ligger kvar bakom henne och när hon börjar röra sig ifrån situationen sparkar hon rejält bakåt och träffar spelaren rätt i huvudet. Jag är helt övertygad om att hon gör det avsiktligt och jag skäms så otroligt mycket för hennes beteende, jag skäms också för att jag en gång i tiden har spelat med henne. Hon får såklart rött kort och på väg av planen ryker hon ihop med en av å-spelarna. Jag är faktiskt riktigt imponerad över hur å skötte allt. Jag tror jag hade blivit tokig om någon sparkat någon i mitt lag, sen hade jag kanske inte flugit på henne för den sakens skulle för något sånt tror jag inte att jag skulle göra faktiskt men ändå. Den här å-spelaren som hon rök ihop med på väg av planen var helt vansinnig (helt rätt), hon skakade i hela kroppen för att hon försökte behärska sin ilska. jag vet inte exakt vad som hände men jag antar att hon sa något till johanna som direkt svarade med att hotfullt gå fram till henne. jag trodde verkligen att de skulle flyga på varandra men å-spelaren valde the higher road och gick därifrån, heder till henne! Iaf Johanna kliver upp på läktaren eftersom hon fick rött och hamnar självklart i berga-klacken där hon fortsätter att skämma ut sig. Såg inte hur det började men det blev iaf slagsmål mellan henne och en tjej, de ramlade nästan över kanten och ner på plan igen. t-spelar får tillslut ner johanna på planen igen och hon får gå av planen genom att först passera hela å-laget. Är så imponerad över att ingen av dem verkar göra minsta lilla ansats till att hetsa henne så hon lyckas faktiskt gå av planen utan att skämma ut sig ännu mer (som om det ens var möjligt). Jag förstår verkligen inte hur man fungerar när man beter sig så där och jag hoppas verkligen att hon blir anmäld om inte till förbundet så till polisen för konsekvenser av sånt där uppträdande är ju ett måste. dessutom borde t ta avstånd från en spelare som henne.
Kommer ihåg många hemska och fula saker hon gjort när hon spelade i vallentuna och jag skämdes ideligen över att spela i samma lag som henne. Kommer ihåg att jag störde mig väldigt mycket på att hon blev uttagen trots vissa saker hon gjorde på planen. Visserligen blev hon avstängd av klubben vid ett tillfälle men då gick det även så långt som till en anmälan till förbundet och avstängning från dem också men då var det faktiskt inte i närheten av lika hemskt som det här tycker jag.
Vad jag är glad över att jag spelar i ett lag med underbara människor som inte gör att jag måste skämmas över deras beteende. Hellre åker jag ur tvåan och trean än att beblandar mig med spelare med den saknaden av moral och heder i kroppen som hon uppvisade igår.
Kanske elakt att namnge detta men å andra sidan är det ju inte direkt så att det är mer än en handfull personer som läser denna blogg... och å andra sidan tycker jag inte hon förtjänar bättre...

Trött

Jag måste verkligen behövt sömn för jag somnade före tolv igår och jag vaknade inte förrän strax efter tio idag. Jag brukar normalt alltid vakna senast sex på lördagar, jag brukar kunna somna om men jag brukar vakna flera gånger på morgonen och faktiskt känna mig rätt pigg. Idag vaknade jag till nån gång innan sex för kjell var kvar, tror jag vaknade till lite när han gick strax efter men det var verkligen inte pigga stunder och jag somnade om på två sekunder.

Nu väntar jag på att anna ska komma upp för vi ska åka till hallen för b-lagsmatch. Jag är rätt spelsugen men samtidigt känner jag att jag verkligen inte borde. Tån såg inte helt vacker ut när jag vaknade och när jag snuddade den rann det ut lite var :-( Den är dock inte i närheten av lika öm och förjävlig som den var i torsdags så jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske kan spela ändå. Blir det inge spel kommer jag nog utse mig själv till coach :-) Är rätt sugen på det också.


Igår såg jag det fulaste jag någonsin sett på en handbollsplan och jag är fortfarande upprörd över det. Jag skäms för hennes skull men det värsta är att jag inte tror att hon skäms det minsta lilla. Jag skriver nog mer lite senare för nu ska jag koka gröt och ägg, mums!

RSS 2.0