Livet

Idag var en grym dag. Det är rätt fullt upp nu och känns i vissa stunder som att det kommer vara det föralltid nu. Men samtidigt är det rätt många stunder i livet för tillfället som är fullkommligt avstressande. Det är stunderna med Isabella. Oftast när jag är med henne har jag verkligen inget annat på schemat än henne och då är ju det allra bästa typ att bara vara. Visst har man en del hushållssysslor samtidigt men det gör jag i den utsträckningen som känns bra. Jag kan ju erkänna att jag inte putsat fönstrena i år, eller ställt in grillen i garaget för vintern. Men jag tror vi överlever ändå.
Att just den här dagen var grym beror på flera saker. Dels så känner jag mig nästan helt frisk, jag hade svinont i halsen i måndags, mådde inte tipp-topp i tisdags och sen har det väl blivit bättre och bättre. Dels så var det en ganska bra dag med eleverna. Optimala dagar är då de är som mest engagerade och nyfikna och självklart om man själv typ synkar med dem. Kaosdagar är när de inte vill/orkar/är mottagliga alls samtidigt som man själv är trött, stressad och oförberedd. Sen så fick jag väldigt mycket fina ord från två olika håll som värmde av olika anledningar och på olika sätt. Sen så fick jag massa mystid med Bellisen och bättre än så kan man ju inte ha det. 
 
Hon utvecklas så sjukt fort och det börjar bli så himla roligt att umgås med henne. Hon gör sig för det mesta förstådd, det är så skönt. Det är helt galet hur många ord hon kan uttala, första gångerna hon sa tvåordsmeningar smälte mitt hjärta för att det lät så sött. Nu börjar hon sjunga sånger lite också vilket är helt underbart att höra på. Hon skojar och skämtar en hel del. Hon kan så otroligt mycket som jag inte kan förstå hur hon lärt sig riktigt. Hon överraskar om och om igen. Som när hon från ingenstans (eller jo vid några tillfällen hade hon typ pekat ut och sagt gul) benämner typ tio färger helt korrekt. Okej att man kan snappa upp blå, röd, gul och grön typ, men att fortsätta med orange, rosa, lila, brun, vit, svart och beige. Det som är allra härligast att se är hur hon är med Sigge och Tor, hon är omhändertagande och så himla go. 
 
Imorgon ska vi hälsa på lill-kusinen, det ska bli så mysigt. Gladare och snällare kille går inte att hitta. Sen ska vi till hallen och titta på herrarna och sen också juniorerna som spelar sm. Tyvärr krockar den matchen med Sveriges match mot Turkiet. Så ser lördagen ut och söndagen är nog aningen lugnare men då har ju jag bortamatch mot Polisen. Börjar bli nervös redan nu, det är bara för att det känns som en måstematch. Tittar man på tabellen och på tidigare matcher borde vi verkligen vinna känner jag men sen vet man ju aldrig när det väl är match. Dagsform och alltmöjligt spelar ju in och påverkar. Annars har jag inte så mycket för mig i helgen tror jag inte. Fast jag måste verkligen jobba en del också. Jag ska skriva ihop och planera ett ledarcoachuppdrag som jag har fått äran att dra igång i klubben. Känns superkul och givande. Men lite för tidskrävande för att vara bra egentligen kanske. 
 
Avslutar det här inlägget med att säga hur galet mycket jag längtar efter advent, julpynt, julpyssel, julgodis och JUL. Kan inte bärga mig tills jag ska få se hur Isabella tar emot allt som har med julen att göra.  Älskar att ha saker att längta till på lite lagom avstånd :-)

RSS 2.0