En av varje hittills

Som vanligt trodde jag att våra motståndare skulle vara bättre. Jag blir alltid förvånad över hur dåliga Strand är, nej dåliga kanske är dumt att säga, men deras försvar i första halvlek är nog det sämsta vi mött i år, vi lyckades utnyttja det ibland och ibland slarvade vi gjorde tekniska fel och framförallt brände våra lägen. Jag tycker vi spelade rätt bra i första, inte dåligt men kan inte direkt säga att jag är toknöjd heller. Tycker vi missade i hemjobbet för många gånger och det var ett tillfälle i försvar då jag missade min spelare helt och hållet, vet faktiskt inte ritkigt vad jag var någonstans, inte fullt fokuserad på min uppgift iaf, snarare på någon annans helt felaktigt. Det var ett hemspring i andra också, jag var seg hem, väldigt trött och försäkrade mig inte om att det inte var någon fara utan halvlunkade hem och insåg när jag såg att tinna var på väg åt mitt håll att det faktiskt kom en kant där i full fart som hade bollen, ska inte skylla ifrån mig för det var pinsamt dåligt av mig men lite snack på den hade kunnat varit bra. Det var nog min sämsta match om man ser till försvaret, möjligtvis att Ludvika var sämre. Jag gjorde som sagt de där två missarna men jag gjorde även andra saker som jag är missnöjd med även om jag inte skäms katastrofalt mycket över dem som jag gör med de två första.
Sen så passade jag bort en hel del bollar, vad hände där liksom? Irriterande som bara den iaf! Kan inte direkt påstå att jag är nöjd med anfallet heller men jag fick oväntat med beröm från min mamma, hon sa att jag var ovanligt offensiv och kämpade på bättre i anfallet än vad jag brukar, även om försvaret möjligtvis blev lite lidande. Undrar om hon hade rätt, jag blev förvånad av det iaf och fundersam, men är inte så säker på att hon vet vad hon pratar om, hon var dessutom sjuk (första gången på typ fem år som hon äverväger att sjukanmäla sig) så hon yrade kanske en del.
Nu sitter jag här med en bula i pannan och är aningen bitter. Visst de är bättre än vad vi är men inte tio mål bättre! Det som gör att jag ändå inte är på direkt dåligt humör är att våra killar vann sin match mot Skånela. 17-23 tror jag att det blev men resultatet har inte kommit in än. Ska bli intressant att höra kommentarerna från matchen på måndag. Sen är det full laddning inför helgen som gäller. Vi funderar på om vi ska ha någon samling på antingen fredagkvällen eller lördagkvällen, det måste vi nog bestämma till på måndag. Kanske taco och filmkväll på fredagen? Skulle kunna vara kul men vi får se hur vi gör...

Nu är det bara minuter till reals match börjar. Usch och fy vad jag inte tror att det kommer att gå bra, Barcelona vann dessutom nyss med 4-0? och det gör ju att man känner lite ytterligare press på vinst. Hoppas de har kul och spelar bra iaf!

Kul att herrarna vann enkelt förresten. Jag såg första halvlek och jag tyckte det såg riktigt bra ut. Riktigt tufft och taggat försvar i många situationer och en del bra framåt också. Kul att det går bra för dom iaf :-)

Kommentarer
Postat av: Magnus

Tack Kajan vi gjorde nog vår bästa match bakåt sedan Brännan på försäsongen! Jag tycker att ni spelade bra i första även om man kände att Strand var lite på gång att vända matchen i slutet av första. Jag såg tyvärr inte andra halvlek då vi var tvungna att åka iväg på släktkalas. Det är bara att ladda om till nästa match!

2011-11-21 @ 09:47:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0