sista sekunden som vanligt

Snart ska vi åka till jobbet, härligt med en tidig dag kan man tycka, men inte när man kommer på att jag inte slutar förrän åtta ikväll. Idag ska jag ha avslutning på femåringarnas storyline och hoppas de sista förberedelserna blir klara snart, de måste bli klara innan vi åker. Blir lite trött på mig själv som alltid är ute i sista sekunden. Men men lite bättre har jag nog blivit på senare år och det är ju lite av en del av mig som jag inte helt verkar vilja släppa taget om.
Igår gjorde jag iaf strutar till alla, kunde ju lätt sparat det tidskrävande jobbet till morgontimmarna idag men det gjorde jag alltså inte. Jag hade lite tid mellan jobbet och en shoppingtur med två härliga vänner och då var jag faktiskt rätt duktig och effektiv.
Shoppingturen var härlig, jag köpte en hel del smått och gott och känner mig ganska nöjd faktiskt. Det finaste jag fick med mig hem låtsas jag inte om förrän på lördag :-) och då menar jag inte det gigantiska glaset ;-)

Det är inte varje dag

som man får ett grattis på födelsedagen-kort från Real Madrid :-D


Just nu är det full rulle på jobbet, det är mycket som ska göras, planeras, utvärderas, utvecklas osv, å det tycker jag är roligt. Som förskolechef har jag fått en hel del ansvarsområden och det tycker jag för det mesta är en rolig och spännande utmaning, ibland kan det bli lite väl rörigt i huvudet och då kan jag tycka att det är jobbigt men överlag är jag mycket nöjd med att jag sökte och fick tjänsten.
Det finns många saker som jag längtar till och undra om det inte är därför tiden bara rinner iväg. Mest av allt längtar jag till Spanien, det ska bli så otroligt kul. Lite ledsen är jag ju att Kjell var tvungen att åka till Kalmar istället men samtidigt ska det bli kul att ha tinna för mig själv :-) Jag ska fotografera massor, jag är så nöjd med min kamera, dock så använder jag den inte superofta, fast det var ju lite så jag visste att det skulle bli. Det var ju också därför jag inte ville köpa någon dyrare kamera. Jag vill ha en kamera som är bra och som det är härligt att fota med, till alla vardagliga situationer då jag annars också skulle fota. Jag är inte den typen som går promenader eller hittar på saker bara för att fotografera utan snarare den som gillar att ta bilder på sånt som jag ändå är med om.

Jag ser även fram emot att äta grillade majskolvar, och grillat kött, mums! Å så ser jag fram emot att ha en altan att gå ut på, vi har dock inte lyckats bestämma oss helt än hur vi vill ha det. Staket eller inte staket osv. å självklart längtar jag till sommaren, men kanske faktiskt ännu mer just nu till den där riktigt ordentliga våren. Det är så härligt nu när det är ljusare ute längre och när man kan gå ut utan täckbyxor på jobbet, men jag längtar till när man inte behöver klä på barnen massa lager kläder och när man kan gå ut utan jacka. Fast jag njuter redan och tiden går så fort så snart kommer allt sånt där härligt snart vara förbi. Kom på en till sak som jag verkligen längtar efter, att se real madrid spela igen, det var så länge sen och som det är nu vet man ju inte riktigt när nästa match är.

Sovdags?

Det var så skönt när jag för ett litet tag sen tittade på klockan på datorn och såg att den var typ 3.30 och jag då i huvudet la till en timme men sen kom på att datorn såklart ställer om sig själv så att klockan faktiskt bara var halv fyra och inte halv fem som jag trodde.

Är superskönt också att jag inte har några måsten alls imorgon. Det här är den första handbollsfria helgen på läääänge och det är faktiskt härligt tycker jag. Helgen har faktiskt känts ganska lång mot vad den brukar kunna göra. Det enda som är lite tråkigt är att jag börjar få ont i halsen igen. I fredags var det nästan helt bra och det har varit rätt bra idag med men för några timmar sen började det klia och göra ont. Jag har inte tränat på hela veckan eftersom jag haft ont i halsen och jag såg faktiskt på sätt och vis väldigt mycket fram emot att kunna köra ett pass på min kära cross imorgon. Så halsontet får helt enkelt försvinna. Bästa medicinen är väl lite vatten och sen sömn kan jag tänka.


Nu är det 18 dagar kvar :-D    Jag längtar så otroligt mycket!!!

Pysseldag

Idag kom Tinna hem till mig efter handbollsskolan och vi har pysslat hela dagen. Anna kom hem efter jobbet och var supersnäll så hon körde hem vår mat, pizza. Jag åt kladdkaka med grädde och hallon (kvar från gårdagens middag här hemma) till frukost och sen har jag alltså smällt i mig en pizza och druckit cola, anna hade dessutom köpt ostbågar och det var väldigt gott. Så inlägget hade absolut lika gärna kunnat heta onyttiga dagen.
Jag blev klar med att sätta in alla mina 2010-bilder, insåg nu att det inte blev någon kroatiensida men det känns faktiskt helt okej ändå. Jag har ju gjort ett Kroatienalbum och jag hade nog tänkt ägna en sida i albumet åt några favoritbider från kroatien men de glömde jag skriva ut förrut och nu insåg jag att jag glömde lämna plats till det.
Det är dock mycket på albumet kvar för jag har nästan inte skrivit alls och inte heller dekorerat sidorna men jag hoppas verkligen jag blir klart till Spanien-resan för det skulle va kul att kunna göra ett spanien-album direkt när jag kommer hem och man har allt färskt i huvudet.

Nu blev jag övertygad

Surfade in på aftonbladet också innan städningen. Där läste jag något som fick mig att slutligen bestämma mig vad jag tycker om Mourinho. Ända sedan han blev klar för real har jag haft lite blandade känslor fast det har lutat åt det positiva. Å det har självklart blivit mer och mer positivt under säsongen. Jag tycker laget spelar sin bästa fotboll på många år och jag tycker att han ofta ger riktigt bra intervjuer, och lyckas även rätt bra med sina byten osv osv. Men senast för någon dag sedan tänkte jag att jag inte riktigt vet helt hundra om jag ska älska honom som tränare eller fortsätta avguda honom men tycka att det är något som är konstigt och fel, kanske lite för kaxigt och malligt. Men så läste jag detta:
– Innan jag kände Mourinho tyckte jag att han var konstig, men nu när jag tillbringar 24 timmar om dygnet med honom kan jag säga att han är fantastisk person, och hans meriter talar för sig själva. Jag kommer alltid att ge allt för honom, säger Iker Casillas.

Å det gjorde mig helt helt säker, hoppas verkligen han stannar i real i många år :-D

Lite allt möjligt

Det blev ingen träning för mig idag, skönt! Velade fram och tillbaka men pratade slutligen med Lasse och han tyckte jag skulle åka hem och vila halsen eftersom vi skulle bli 5-8 spelare på träningen. Så nu ska här städas en hel del och mat ska förberedas inför imorgon då våra pappor kommer på middag :-)
Tog dock en liten internetpaus och fick då se lite saker som jag genast måste kommentera. Strejkhot i spanska ligan, fy vad händer då med matchen den 17:e? Förhoppningsvis är det väl ingen fara och jag har verkligen ingen koll på allt det här med strejken och så, kanske är något bra i slutändan men förhoppningsvis går det iaf inte så långt att matcher ställs in, eller?

Pepe är ju sedan ett litet tag tillbaka klar för real till 2015 tror jag det var, toppen för han är bra grym, hoppas bara han håller sig skadefri. Såg på svenskafans nu att det även är klart att alves fortsätter i barcelona (de historierna har ju varit i stort sett identiska känns det som). Men nu kommer jag äntligen till poängen, i artikeln stod det att "alves är världens bästa högerback enligt mig" typ. Hur kan någon människa tycka det?!!!!!! För det första tycker jag inte ett dugg bra om alves, han filmar på toooook för mycket och gnäller lika mycket därtill och sedan (nu har jag ju inte sett överdrivet mycket barcelonamatcher men ändå) tycker jag det är rätt ofta man ser honom göra korkade/dåliga saker. Å för det andra finns det en fotbollsspelare här i världen som heter Ramos! Mer än så behöver jag nog inte säga.

Vi har fått hem deklarationen å jag sitter här som på nålar och väntar på Kjell för jag vill nog att vi ska öppna tillsammans. Jag tycker alltid att det är spännande med deklarationen och i år känns det som om vi kommer kunna få en hel del tillbaka, jag hoppas iaf på det :-) Kommer han inte snart öppnar jag nog det ändå för jag vill veta nu nu nu :-)

Söndag igen

Hela veckorna bara flyger iväg vilket faktiskt är läskigt, snart är jag nog en gammal gumma. Fast på samma gång är det just nu ganska skönt för jag längtar så fantastiskt mycket till den 14 april och det är typ hur snart som helst nu ju :-) Så det är okej om tiden går rätt fort fram till det men sen får den nog sakta ner lite tycker jag för då borde det ju verkligen vara härlig vår, sån där härlig vår som gör att man inte måste klä på barnen tjugo lager kläder ungefär. Den här helgen har det ju varit fantastiskt väder, vilket jag faktiskt njuter av ordentligt (innifrån huset) Jag tycker om att vara utomhus men inte alls lika mycket som jag tycker om att vara innomhus.

Igår då, vi hade säsongens sista match, skönt! Fast tyvärr så förlorade vi och det var mot ett lag som jag verkligen inte tycker om att vi förlorade mot. De var otroligt tjuriga och griniga hela tiden fast de ledde. De klagade på varandra, på domaren och på oss. Jag tycker synd om dem för det verkade absolut inte ett dugg roligt att spela handboll, det verkade inte ett dugg roligt att vinna ens och hur har dem det då när de förlorar?
Efter matchen blev det skumpadusch, vi skulle fira serievinsten men så blev det ju inte. Istället firade vi att vi är kvar i tvåan och vi slängde in lite åhusguldfirande också. Sedan bar det av till kragstatorpet för lagavslutning. Jag är så glad att vi har det lag vi har för stämmningen är verkligen bra och härlig typ hela tiden. Det känns som vi är ett lag och det som är roligt är att folk utifrån säger detsamma, det är vi ju inte så vana vid. Å tänka si,g jag som är en del av den här gruppen som bara har förstört och varit dålig för lagsammanhållningen (iaf de år då vi är ett visst antal i gänget) är kvar och stämningen har ändå aldrig varit bättre. Å då har vi flera åldersgrupper som kommer överens och det är inte bara 15-åringarna och dom som tror att dom är 15 (läs kajan) som trivs och har kul som någon så vackert uttryckte det förrut.
Vi hann spela en kort variant av MAO innan vi åt, jag är sugen på en riktig maokväll. Sedan åt vi, pratade, skrattade och hade allmänt trevligt. Det blev presentutdelning och jag hoppas verkligen att det var uppskattat, det verkade så. Disa hade ordnat en frågesport, sånt är alltid kul även om det hade varit roligare om mitt lag vunnit. Sedan hade vi lite sångtävling och där tycker jag alla var superduktiga, är imponerad av alla faktiskt, särskilt anna för hon hade kanske inte supermycket hjälp av oss andra, lovisa bidrag med en del iof. Dom andra kan jag ju bara bedöma lagvis men som sagt, riktigt imponerad!
Sen var det dags för tegel, tyvärr följde inte alla med, det får vi väl ta någon annan gång. Vi åkte buss dit och kom fram typ samtidigt som de som åkte bil så man kan ju inte annat säga än att det var väldans smidigt. Lite kö var det men det gick rätt fort och jag tänker då inte klaga eftersom det var en av anledningarna till att det blev en så billig kväll :-)
I stort sett direkt, vi hann bara med det obligatoriska toalettbesöket, så träffade vi en del av herrlaget. Dom verkade också haft kul på sin lagavslutning framförallt årets formkurva, vilket stämde rätt bra överens med både säsongens och kvällens, ja vad ska man kalla det, status kanske. Jag hade superkul och var på ovanligt bra danshumör, det var bra skrikamed musik i början och det tycker jag om. Dock så blev jag lite seg och avslagen nån gång efter två men det var rätt kul ändå tack vare alla härliga handbollsmänniskor som var där, man kan ju nästan inte ha tråkigt med det gänget. Fast jag tyckte inte det var tillräckligt kul för att hänga med på efterfest den här gången, där tog tröttheten överhand. Min vanliga taxi befann sig lite för långt bort för att jag skulle orka vänta så jag och anna hoppade in i en taxi, med in i bilen hoppade två ynglingar som bestämt skulle till berga. Vi var ju dock först så vi bestämde att vårt resmål hade företräde. Efter några minuter insåg jag dock att min vanliga taxibil var lite närmare än jag tänkt så vi bestämde oss för att hoppa av vid mcdonalds och vänta på den istället. Så vi kom riktigt billigt undan igårkväll :-)


Optimal lottning?

Alla lag som gått till kvartsfinal i CL är väl beviserligen riktigt bra (även om vissa haft en lite enklare väg dit, typ Schalke). Alla kan ju slå ut alla utan tvekan för i sportens värld kan verkligen allting hända. Därför känns det onädigt på sätt och vis att spekulera kring lottningen och sånt fast ändå kan man ju inte låta bli om man är en liten nörd ;-)

Jag är rätt glad över hur det gick i lottningen. Jag hade mått på förhand sämre om mina två lag hade fått barcelona som motstånd tillexempel, eller chelsea eller man U, så man kan nog säga att jag är nöjd. Jag tror absolut att Schalke kan skrälla och vinna mot Inter även om det inte alls är särskilt troligt. Real Madrid är väl favoriter mot Tottenham vilka jag tror att man inte ska underskatta. Har real madrid en bra dag och inte så mycket otur borde de vinna tycker jag (som inte sett en enda tottenhammatch i år, eller någonsin heller kanske för den delen). Fast vi vet ju att de inte alltid har en bra dag och i mina ögon har de otur väldigt väldigt ofta så chansen att de åker ur är ju väldigt stor. Vinner de får de förmodligen möta Barcelona i semin (tror inte Shaktar Donetsk rår på de blåröda) vilket isf innebär att de möts fyra gånger i april månad 5-6/4, 12-13/4, 17/4 och typ 20/4. Skulle Schalke skrälla och vinna så får de möta vinnaren mellan Man U och chelsea vilket innebär att det är teoretiskt möjligt att real och schalke möts i finalen, tänk vilken lycka det skulle vara :-D


Men en match i taget och ikväll verkar det som om reals match mot atletico är (på reals hemsida står det 19/3 eller 20/3) och den kommer bli riktigt riktigt tuff tror jag. Är ganska säker på att real kommer tappa poäng men det känns nästan bara positivt och tryggt, skumt jag vet. Det tråkigaste är att jag kommer missa matchen men förhoppningsvis får jag sms-rapporter från Lili? :-)

Klara för kvartsfinal :-D

Tänk om de får möta Schalke?! Det positiva med den matchen skulle iaf va att man blir lite tröstad av att ett av lagen iaf går vidare men jag hoppas ju självklart båda går vidare så den optimala lottningen är kanske att schalke får Shakhtar Donetsk tottenham och real får typ tottenham eller nått...

Borde gå och lägga mig och sova eftersom jag är helt död men av ngn anledning fastnar jag vid dator istället...

Fy f*n

Jag är så otroligt nervös. Hoppas hoppas hoppas att dom vinner, jag kommer bli så besviken och ledsen annars. Snälla snälla real! Nu är det bara en kvart kvar och jag pallar inte att vänta längre.

Det var ett tag sen jag visade en bild :-)


Givande dag

Idag var jag på utbildningsdag kan man nog kalla det. Vi hade kommunikation och konflikthantering på dagordningen och fick träffa en psykolog och coach. Det var en spännande och rolig dag som gav en hel del. Många tankar och känslor sattes igång inom mig och även om det mesta är ganska självklart och redan finns där så är det bra att repetera och sätta nya ord på det. Jag tycker psykologi är otroligt intressant och skulle jag tröttna på att jobba med barn någon gång så skulle något inom psykologi kunna locka faktiskt. Vi körde en del rollspel, jag tycker det är ett fantastiskt redskap för att få igång något djupt inom oss och för att stärka självkänsla osv osv, samtidigt tycker jag ju inte riktigt om att behöva göra det även om jag vet hur skönt det är efteråt när jag faktiskt klarat att utmana mig själv så.

Nu funderar jag på att hoppa upp på cross-trainern men jag tror det lutar åt att jag inte gör det. Jag tränade faktiskt alla dagar förra veckan och det skulle vara skönt att få en riktig slapparkväll ikväll. Imorgon är det nya tag som gäller, jobb 7.45-16.45, personalmöte 18-20, handbollsmöte 20.30 och eventuell träning efter det så därför lockar en frikväll lite extra mycker faktiskt :-)

Nu är det den 14 mars (vilket jag verkligen inte har hunnit förstå, tror stenhårt att det är februari - även om jag tycker att det är hög tid att våren verkligen kommer) och om precis en månad går planet till Barcelona :-D Ska bli så otroligt kul!!!

Bra real

De vann med 2-0 mot Hercules efter två mål av Benzema. Han börjar ju faktiskt arta sig, kanske kan bli bra tillslut fast jag är bra tveksam ska ni veta. Han springer iaf rätt bra och pressar, bättre än Adebayor och då borde ju ändå han ha lite mer att bevisa kan man tycka och han pratar ju så mycket om att han kommer göra ALLT för att få stanna. Jag tycker att det är tråkigt att det inte går bättre för honom än vad det gör. Tror jag tycker bättre än honom rent generellt än vad jag för om Benzema och kanske tillochmed Higuain (även om han är enormt saknad, kul att rehaben verkar gå över förväntan). Tycker kanske även att jag måste ge Arbeloa lite beröm för matchen, han får rätt ofta skit från mig, befogat tycker jag men då kan man ju passa på att berömma när han faktiskt gör en rätt bra match. Han passade fram till 1-0 målet efter en underbar özilpassning och gjorde även ett mycket bra inlägg till Adebayor som tyvärr nickade över. Dessa två saker var nog två utav de bättre jag sett honom lyckas göra och även om ena ögat ofta var i mitt 09-album (som snart snart är klart) och jag inte alltid hade fokus på matchen så tycker jag att jag har en hyfsad uppfattning om spelet och jag såg faktiskt inte Arbeloa göra något sånt där helknasigt och totalfelbedömt som han har en förmåga att annars göra med jämna mellanrum. Iof ska man väl säga att han kanske inte riktigt fick så tuffa uppgifter av motståndarna.


Idag är det först lite slappande som gäller, sedan är det handboll. Sverige spelar på hovet mot Serbien och jag ska gå med Tinna, Anna och Kicki, ska bli kul. Hoppas verkligen Sverige vinner! Sedan (kl 21.00 - väldigt sent tycker jag) har vi bortamatch mot Notlob (bolton) i Eriksdalshallen. Tror vi är ganska precis fullt lag men det känns ändå helt okej. Hoppas vi vinner så det kan bli en seriefinal nästa vecka :-)

2:an nästa år igen alltså

Vi spelade ju mot Åkersberga i torsdags och det bästa med den matchen var att nu är den här säsongen slut, iaf för a-laget och vi kan ta nya tag inför nästa säsong istället. Visserligen har jag haft rätt kul i år även om det resultatmässigt gått riktigt dåligt för det har varit go stämning i laget och Kjelle har kommit in med massa härlig positiv kraft så allt är inte förgäves eller dåligt. Men det har varit ett långt år med dålig närvaro på träningarna vilket gör att jag ser fram emot ett uppehåll väldigt väldigt mycket (det brukar jag göra varje år iof). De senaste matcherna har varit så jobbiga också eftersom vi varit så pressade men det känns ju otroligt skönt att ha klarat av den pressen och faktiskt vunnit fyra av de senaste sex matcherna (å då var det borlänge och berga vi tappade poäng mot, 1:an och 2:an). Matchen mot Åkersberga tycker jag var sådär, vi började katastrofalt dåligt, jag förstår inte riktigt varför vi skulle spela 5-1 mot dem för det känns inte som om vi klarar av deras niometersspelare tillräckligt bra för det. Det blev lite bättre när vi backade ner och så började vi jobba oss in i matchen. Jag tycker inte vi gör en direkt bra match men inte heller värdelös. Jag är absolut inte nöjd med min insats även om jag kan hitta några bra saker om jag tittar på det med ett rejält förstoringsglas. Jag vet iaf en del saker som jag vill jobba med under försäsongen och nästa säsong. Jag tror att jag för nästan första gången i mitt liv spelat en match och kännt att vi har hemmadomare med oss, jag tycker att åkersberga åkte på flera riktigt billiga utvisningar och jag förstår att de blev lite irriterade. Idag möter Åkersberga Polisen i kval till ettan. Undra hur det kommer gå, jag tror absolut att det kan bli jämna matcher. Vill nog faktiskt helst ha kvar berga, även om det blir lite extra pirrigt att möta dem och vi säkert inte kommer kunna vinna mot dem de närmsta åren så är det ändå kul att ha lite derbyn och nu åker ju täby ner i trean. dessutom försvinner rosers och skulle även berga försvinna från serien tappar vi verkligen alla tre närmsta lagen :-( Samtidigt tycker jag rätt bra om Åkersberga och de har varit så nära i flera år och jag skulle absolut unna dem en plats i ettan!

Schalke vann :-)

Jag tycker egentligen rätt bra om Valencia och det är lite tråkigt att de åkte ut men det är ju underbart härligt att Schalke gick vidare, tänk om de går längre i CL än real. Raul har väl åkt ut i 1/8-finalen flera år i rad nu och så byter han lag, till ett som är på pappret i en helt annan klass åt det negativa hållet å så går han vidare. Härligt och roligt och helt fantastiskt vore det såklart om real lyckas ta följe med dem vidare till kvartsfinalerna, fast det blir nog bra tufft. Jag hatar när real möter lyon. Åh kan knappt vänta till nästa vecka... Hoppas hoppas.

Vi vann faktiskt

Tycker inte att vi gjorde en kanonmatch direkt men den var inte helt katastrofal heller. Vi började för snällt bakåt och låter dem göra några enkla men sen vaknar vi till lite och tar över ledningen. När vi lyckas göra två kontringsmål (tror jag iaf) på rad och får en liten ledning, kanske 6-8 eller nått, så kändes det som om vi borde kunna göra så hela matchen, stabilt bra försvarsjobb med enkla målvaktsräddningar (alltså enkla för en så duktig målvakt som lovisa) och enkla kontringsmål. Men nehe, det visade sig vara något väldigt tillfälligt. Det kändes som om vi hade lite mer kontroll på matchen men så fort vi började spela lite bättre och det kändes som om vi skulle kunna rycka lite så släppte vi in dem i matchen och gjorde det på tok för spännande på tok för länge. I början av andra borde vi i stort sett avgjort matchen på alla våra frilägen som vi istället "väljer" att bränna. Men i slutändan står vi ändå som segrare och jag tycker att alla kämpade precis hela matchen så det kändes riktigt gött efteråt.
Jag är ganska nöjd med min egen insats. Tycker att jag gör det bra bakåt, gör det jag ska och lite till. Visserligen hade inte jag de farligaste spelarna emot mig men ändå. Det var ett mål som var mitt, skott utifrån, jag var dock på den och styrde in den i mål så annars hade nog lovi tagit den. Framåt är jag nog mest nöjd med en satsning som jag gör i början av andra halvlek, för det är precis sånt som jag tycker att jag saknar. Jag såg att jag hade en lucka och bestämde mig helt enkelt för att ta den och tog ordentligt med fart och bara satsade rätt in i den, iof så inser jag mitt i satsningen vad jag håller på med och ångrar mig men rösten som säger satsa! lyckas ändå vinna debatten i mitt huvud och jag stannar inte riktigt av även om den blev lite mer tveksam än vad jag tänkt från början, nu hade jag otroligt mycket tur och lyckades sätta bollen, hade utfallet varit annorlunda hade jag nog mer förbannat den satsningen men men.
Jag missade mycket som jag dock inte tycker att jag borde missat, utanför mål och i täcket bland annat som jag stör mig på men egentligen tycker jag itne att det var fel av mig att försöka, det var inte några dåliga lägen direkt det var bara att jag inte gjorde ett så bra utförande, men jag gjorde ju mitt bästa och det är i slutändan det enda jag kan göra.
Imorgon är det match igen, derby mot åkersberga. Det finns ju visserligen en teoretisk chans att vi inte håller oss kvar men den är verkligen osannolik. Tror det blev lite av en urladdning när vi vann i helgen men jag hoppas att vi lyckas samla ihop oss till matchen imorgon, det känns bra att inte vara lika äckligt kräknervös iaf :-)


Ikväll spelar Schalke (läs Raul) mot Valencia och jag hoppas självklart att dom (läs han) vinner och gör massa mål men jag tror tyvärr att valencia tar hem det, någon som är förvånad?.

Lite nervös kanske

Jag vill vinna imorgon, jag vill jag vill jag vill. Problemet är väl att rosersberg också lär vilja vinna. Jag hoppas att vi verkligen är det laget som går in med allra mest kämparglöd och vilja för jag tror det är viljan som kommer avgöra matchen. Skulle vara bra med en kanonmatch av lovisa, en stolpein match på alla våra avslut och rättvisa domare mm mm...

Alfta gjorde vad de skulle iaf och besegrade täby som nu ligger lite risit till inför sista matchen, åh jag vill att morgondagens match ska vara slut så man slipper fundera mer på det!

Det bådar inte gott

att jag mår som jag gör idag, hur ska jag då må imorgon kan man ju undra... Inatt drömde jag rätt lite om handboll, men varje dröm var iaf en positiv dröm kan man nog säga. Det var en hel del som utspelades före matchen och då kände jag mig bara nervös men de få som var efter matchen var vi iaf vinnarna och ibland drömde jag att täby förlorat mot alfta, bla med 24-21. Jag brukar inte drömma sann-drömmar men man kan ju hoppas att just nattens drömmar var det.
Det känns tråkigt att vi inte riktigt kan ställa upp med vårt bästa lag när det är en så avgörande match imorgon, men förhoppningsvis lyckas vi kämpa till oss två poäng, tror dock inte det - försöker iaf intala mig att vi kommer förlora för då brukar det gå mycket bättre faktiskt konstigt nog.

RSS 2.0