2021

Januari
Vi ordnade pyjamasparty med storkusinerna och ett mindre släktkalas. Det blev smålegobyggen, snölek, julgransplundring och försök till isbubblor. I januari fick vi även träffa Julius lillebror för första gången. Vi passade på att nyttja den fina isen våra grannar fixat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Februari
Mer skridskoåkning och pulkaåkning, härligt när snön och kylan fick stanna ett tag så man hann njuta av den ordentligt. I slutet av februari blev det dock supervarmt och vi tog en solig pormenad runt Ubbysjön som start på sportlovet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mars
Mys i Karins stuga, första skidturen för Isabella, babyshower och påskförberedelser. Bland annat var det ju hög tid att byta ut texten i legobordet som vi haft sedan Isabellas namn bestämdes.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
April
Påskparad på förskolan. Påsklov med födelsedag och påskfirande. Gravidfotografering. En till promenad runt Ubbysjön dock inte riktigt lika solig och varm. Så vi värmde oss och grillade korv vid en brasa. Av med stödhjulen, häng med Edvin och Mille. Sigge fyllde tre år och så firade vi valborg i pappas nya hus på Justerö. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Maj
Vårfix i trädgårdar, skogspromenader, grillpremiär, firande av Bellas träd och riktiga somarkänslor när värmen på riktigt kom och vattenspridaren plockades fram. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Juni
Nationaldagsgrill och första mötet med Franco. Alexanders dop. Häng med mina gamla kollegor. Bad i frösunda. Sommarmys på Justerö. Båttur och häng med Filip, Karin och hennes systerdotter. Skansen, lekstugefix, fotbollshäng i frösunda och midsommarfirande.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Juli
Bad i Näsbypark där lekparken även lockade. Årets första Kolmårdenbesök med Karin, Ida och Filip. Mer bad i Hälsingland när vi hälsade på pappa. Kul var det även att träffa en gammal barndomskompis och hennes familj som jag hängde mycket med för 20-27 år sedan. På väg hem besökte jag och Bellis Trollska skogen. Vi fortsatte renoveringen av lekstugan. Sedan var det dags för andra besöket på Kolmården, det blev ett rätt kort besök på väg ner till Småland. Där vi tillbringade en magisk vecka med underbara vänner. Barnen hade det så fantastiskt kul ihop med lek från morgon till kväll varje dag. Höjdpunkten var såklart Astrid Lindgrens värld men dinosauriemuseumet, Kalmarbesöket och dansshower i trädgården var inte helt fel det heller. För att inte tala om spelkvällarna. På väg hem stannade vi vid Bullerbyn och Katthult. Innan månaden var över hann Bella och jag även med ett besök i stugan som Charlie hyrt. Där blev det mer bad, lek och bus. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Augusti
 
Innan jag började jobba hann vi med ytterligare ett besök på Kolmården, denna gång med min familj. Stella sov över hos oss för första gången. Vi gjorde klart lekstugan. Stellas dop och Julius kalas var lika mysiga båda två. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September
En mysig tjejhelg och sedan firade jag och Bella Kjell genom att bjuda honom på LEGO-utställning och middag i Täby. Vi gick även på 3D-fotogrejen och vår lilla teaterapa älskade det. I slutet på september började Bella på bollekis och till min stora glädje älskade hon det, hoppas det håller i sig resten av livet.
 
 
 
 
 
 
 
Oktober
 
Kräftskiva i Karins stuga. Relativt barnfri helg med ett stort tjejgäng. Ted hade femårskalas och äntligen fick man gå på Sverigematch på riktigt igen. Filip döptes. Vi avslutade månaden med att ha lite halloweenmys. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November
Ett sista besök på Kolården för året blev det, halloweenrysligt. Dagen därpå åkte vi till kragsta för att se Daniel vinna pengar i drömcontainern. 
 
 
 
 
 
December
Pepparkaksbygge med Edvin och Mille, sen pepparkaksbak och inflyttningsmys i Emelie och Andreas nya hus. Lagom till jullovet pyntade vi granen. Julafton firades i frösunda med lite hockey och massa god mat och ännu mer mys. Några dagar senare hängde vi i Västbobacka ett tag. Där blev det spelkvällar, pulka och snowracer i kombo med snöskoter på sjön. Nyårsafton spenderade vi med härliga vänner. Dock en rätt tidig kväll så vi var hemma någon timme innan tolvslaget. Bella ville självklart vara vaken och se fyrverkerierna. Några grannar tände på några pjäser som kom lite väl nära för hennes sak så vi gick in och kikade genom fönstret istället. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

RSS 2.0