Längtar

Idag insåg jag att det inte alls är lång tid kvar innan mina favoriter äntligen kommer hem igen. Jag tänkte på veckan som kommer och tänkte att det snart är fredag. Veckorna går så sjukt fort och den här veckan är jag ju dessutom ledig mitt i så jag tror att den bara kommer svischa förbi. Dock lär jag vara deprimerad och förbannad hela onsdagen minst så det kanske inte blir en direkt rolig vecka.
Sen är det ju nästa vecka och den kommer såklart gå ännu fortare för då är jag ju ledig både torsdag och fredag. Och sen kommer dem hem :-D. Det är ju helt galet snart och tur är väl det för nu börjar jag verkligen sakna dem på allvar och längta efter dem.


 
 
Kan tänka mig att de inte är riktigt lika glada som jag att det snart är den 13 maj men det tänker jag strunta i :-)

Sötnöt


Lööördag

Jag somnade tidigt igår, kanske vid elva senast. Så jag vaknade sjukt tidigt. Somnade om någon gång men sen var klockan typ halv åtta och då tänkte jag att jag kan ju gå upp nu, har ju sovit min beskärda del. Någon timme senare insåg jag att min klocka inte gick rätt (ställer om den ibland när jag kör candy crush) och klockan typ då var åtta. Jag tränade, tittade på ett avsnitt av 24 samtidigt. Jag har min crosstrainer i tvättrummet och har hörlurar på mig så jag hör bra, maskinen gnisslar och låter en del och mina högtalare på datorn är typ sämst. Jag har dörren stängd och rätt vad det var när det såklart var som mest spännande på datorn öppnades dörren och ett huvud stacks in. Jag är inte speciellt lättskrämd enligt mig själv men jag visste ju att jag var ensam hemma så hjärtat hann hoppa till lite innan jag insåg att det var Kjell som kommit hem från jobbet.
Klockan ett var det dop i Fresta Kyrka, söta Ellie skötte sig galant även fast prästen öste vatten över henne :-) Det blev onyttigt för mig, bullar, kakor och tårta och det var såklart jättegott. Tanken var att vi skulle ha ätit innan vi åkte men tidsoptimister som vi är och problem med att välja utstyrsel (kjell var faktiskt värre än vad jag var) gjorde att vi fick bråttom och struntade i maten. Hade jag varit lite bättre planerad hade kanske inte bullarna och det andra goda varit nödvändigt men med tanke på att jag varit uppe sen runt sex, tränat en timme och inte ätit något alls så hade jag inget val kändes det som :-) Men men, det var det värt.

När vi kom hem la jag klart pusslet jag började med förra veckan. Ett av de svåraste jag lagt trots att det bara var tusen bitar. Det var många bitar som såg likadana ut och dessutom passade de inte alltid klockrent med varandra så det var svårt om man byggde rätt. Det var flera gånger jag trodde att jag byggt rätt men var tvungen att ändra om. Och inte nog med det jag hade svårt att få till den ena kanten för det kändes som om någon bit måste saknas, det var lixom för många piggar i jämförelse med hålen. Efter ett tag insåg jag att jag hade en pusselbit i dubblett. Den är nästan identisk men ändå inte helt helt hundra för det finns en liten färgklick på båda men den ena är pyttelite större. Jag tyckte mest synd om den som säkert saknade den där biten tills jag kommit lite längre i byggandet och faktiskt började seriöst misstänka att jag saknade en bit, vilket visade sig vara en korrekt misstanke. Har faktiskt aldrig varit med om det tidigare. Men jag är nöjd ändå. Det är sjukt avslappnande och lite roligt att bygga pussel.

Sen somnade jag i soffan och vaknade av en mardröm, real gick inte vidare till finalen i den :-( Satte mig upp med ett ryck och undrade vad klockan var och det visade sig att jag sovit förbi deras första halvlek i den viktiga matchen mot atletico i ligan. Som tur var vann de med 1-2, utan att imponera på mig men nu ser det rätt bra ut inför att klara andraplatsen i ligan. De har ju en ännu viktigare match mot atletico den 17 maj, jag hoppas verkligen inte att atletico får revansch då!

Efter det har jag slösurfat, fört över och tittat igenom dagens bilder, slötittat på tv på halvdåliga filmer. En lugn och härlig kväll alltså. När det gäller tavlor och fotografier så har jag skjutit upp mina projekt lite, ska ta upp dem igen när vi kommer hem från resan har jag tänkt. Förhoppningsvis får vi någon bild som vi vill ha på väggen och då känns det lite dumt att redan ha fixat det precis. Kommer säkert aldrig bli av eller iaf inte klart :-)

Jag hade typ bestämt mig för att köpa nikkor objektivet men idag slog det mig att jag säkert inte kommer använda det där objektivet speciellt många gånger och då kanske det verkligen är onödigt mycket pengar. Men å andra sidan är det bara pengar så kanske blir det det ändå... Sicka problem jag har att fundera över...

Pappa har varit här de senaste dagarna och fixat till tomten så nu börjar det se rätt bra ut faktiskt. Jag längtar till både uppfart och gräsmatta är på plats.

Tvärdog

Jag försöker gå tidigt på fredagar vilket är sjukt skönt att jag kan styra lite själv. På mitt gamla jobb försökte jag också göra det och lyckades ibland men då mådde jag nästan dåligt över allt som jag borde ha gjort, men det gör jag inte nu. Det finns alltid massor som man skulle kunna göra men jag hinner med så sjukt mycket mer på mitt nuvarande jobb så jag mår inte längre dåligt över att behöva/välja att gå därifrån. Riktigt underbart faktiskt!

Jag tog den nytvättade bilen idag istället för cykeln. Valet blev rätt enkelt när jag igår kom på att vi ska på dop i helgen och vi borde ha en gåva med oss. Jag är ingen presentmänniska så sådana detaljer kan jag lätt glömma bort. Så jag åkte till täby idag efter jobbet. Varje gång jag är där, vilket iof inte är så jätteofta men inte heller otroligt sällan så är det massor som förändrats. Det är ganska precis att man känner igen sig från gång till gång. Jag passade på att kika lite i klädaffärerna för att se om det fanns något som skrek dop. Men det enda som viskade dop var kortärmat vilket inte är ett alternativ sen matchen så jag får rota i garderoben istället. Imorse vart jag faktiskt ganska orolig för min axel/arm för det var inte mycket som gick att göra. Jag kunde inte borsta håret, sätta på deo eller flytta växelspaken utan att luta med hela min kropp i rörelse med armen. Det funkade inte att hålla armen minsta lilla bit ut från kroppen eller uppsträckt. Jonas i mitt lag har ju nyligen skadat sin axel och mycket av det han berättat och förklarat om sin skada stämde läskigt bra in på hur jag kände imorse. Hans axel var nära på att hoppa ur led men gjorde inte det och då var det musklerna som fick ta stryk istället för ledbanden vilket gjorde att han i stort sett fick börja om på noll med muskelstyrkan. Jag tror ju inte att min axel var nära att hoppa ur led direkt men det gjorde väldigt ont när jag fick slaget mot armen precis när jag själv gjorde skottrörelsen och det var en liknande situation han hade varit inblandad i, han spelade ju hela den matchen och kände av axeln lite men inte så jättefarligt och jag kände av min då och då men inte hela tiden under matchen. Det har dock känts betydligt mycket bättre under dagen så ibland kan det gå ett tag utan att jag ens känner det. Jag kunde nästan manövrera växelspaken utan minsta besvär på vägen hem. Får se hur jag gör på måndag. Jag hade ju i stort sett bestämt mig för att jag inte ska träna men igår sa de att vi ska träna på 5-1 försvar och att det verkligen vore bra om så många som möjligt kommer. Aja får se hur min axel och arm mår. Det sitter som på två ställen, dels på axeln men även mitt på överarmen, kanske är det ett muskelfäste precis där?! Ryggen känner helt klart att den har spelat match men det är bättre än väntat faktiskt.

Åter till besöket i täby. Jag hittade det jag i första hand letade efter. Hoppas någon blir glad och uppskattar presenten. På väg hem stannade jag i arninge för mitt årliga besök på skopunkten. Det blev ett par skor och två par ballerina typ. Sen åkte jag hem och sitter nu nersjunken i soffan och orkar inte göra något alls. Jag är verkligen ingen shoppingmänniska, vilket jag är glad över för det mesta om inte annat är det ju bra för plånboken. Jag har så svårt att förstå att folk gärna driver omkring i affärer dagarna i ända och handlar titt som tätt men det är ju himla tur att vi är olika, skulle va tråkigt annars.
Nu ska jag laga lite mat, samtidigt ska jag lyssna på fördömd av Johanna Hildebrant? För massa år sedan läste jag hennes triologi om Freja och tyckte så himla mycket om dem böckerna. Jag såg den här ljudboken på biblioteket och blev genast sugen på att lyssna men jag trodde ärligt talat att jag skulle bli besviken. Jag tänkte att jag hade fashinerats så mycket av själva historien i de andra böckerna och tänkte att det nog inte skulle bli alls lika spännande och roligt när det handlade om något annat än asatro. Men det här är lätt den ljudbok som jag tyckt bäst om på läääänge. Jag är fast i den på ett sätt som jag inte brukar. Riktiga böcker som man läser själv tycker jag att man lättare fastnar i än ljudböcker men kanske beror det mest på att jag har valt sämre böcker där. Det finns ju inte hur många som helst på mp 3 format att låna så jag brukar bara ta något.

Jag har helt klart mått bättre

Dagen har varit en pina. Det började ju egentligen redan igår. För det första mådde jag stört dåligt inför matchen men det är ju ganska vanligt även om det var aningen värre eftersom det var CL. Sen så började matchen och då insåg jag att det trots allt gick att må ganska mycket sämre. Real var inte bra alls och dortmund var stundvis väldigt bra. 1-1 i halvtid kändes faktiskt ganska bra med tanke på spelet och flytet. Andra halvlek gav ju käftsmäll på käftsmäll och jag blev både ledsen och förbannad. Jag somnade arg och vaknade tom, ledsen och arg och har sedan dess varit rätt bitter. Nyss såg jag en bild på en halvt leende casillas som berättar att de elva som kommer spela kommer ge hela sitt hjärta för att göra en bra match och jag börjar nästan gråta för att jag saknar honom så mycket, och jag saknar raul, och igår saknade jag faktiskt ramos också nästan. Sorry men det var inte en av hans bättre matcher även om han absolut inte var dålig men det var liksom inte ramos riktigt. Jag tror att han också saknar casillas. Hade det inte varit för att barcelona möter just bayern hade jag varit tvärsäker på att de kommer vända och gå till final och de har ett sämre utgångsläge än vi och ändå är jag helt hundra på att vi inte kommer klara det. 3-0 är väl egentligen inte helt omöjligt, men det känns ändå så. Vi har mött dem tre matcher i år och släppt in typ åtta mål, lycka till med att hålla nollan! (jag hoppas av hela mitt hjärta och lite till att casillas får komma in och gör en kanonmatch och är som en mur som vägrar släppa in en enda boll. men då ska vi lyckas göra tre också, vilket iof inte känns riktigt lika orealistiskt som att hålla nollan men då måste vi spela bättre än vi gjort tidigare den här säsongen, mycket bättre! Åhhhh vad ledsen och arg jag blir. Det är ju tredje gången gillt, varför ska det vara helt omöjligt för oss att gå till cl-final.

Den här kvällen avslutades ändå lite över förväntan. Vi mötte westermalm i i sommarserien. Westermalm som vi de senaste åren har spelat väldigt jämt mot. Ibland till vår fördel och ibland deras, kanske lite oftare deras med typ ett mål känns det som. Sist var vi det bättre laget och vann vilket säkrade vår plats i tvåan. Idag var det dags igen och jag har faktiskt längtat, för jag har varit spelsugen. Idag var jag dock väldigt bitter och nere så jag var inte lika taggad som jag varit tidigare. Jag trodde att vi skulle få det väldigt tufft för vi hade ett lag som knappt har spelat alls tillsammans. Om man inte räknar med målvakterna så var vi typ tre stycken som varit ordinarie a-lagsspelare i år. Det märktes helt klart att vi inte var samspelta men jag tycker att alla kämpade på väldigt bra. Jag själv är ganska nöjd med min insats vilket gör att jag tycker det var rätt kul att spela. Jag älskar att kämpa och slita och känslan det ger. Att vi inte förlorar gör att det känns helt okej resultatmässigt också faktiskt även om det såklart hade varit mycket ljuvare med en vinst. Jag är dock riktigt sliten i kroppen. Jag kände rätt tidigt i matchen att ngt hände med ryggen. Plötsligt var det något som kändes konstigt och stelt. Det gick dock att spela ändå men jag undrar hur det känns imorgon när det har fått stelna på ytterligare. Dessutom fick jag en smäll mot armen precis i skottögonblicket vid ett genombrott som inte alls var skönt. Jag kände av axeln under resten av matchen men det gjorde inte direkt jätteont. Hoppas det inte är någon fara.

När jag cyklat hem stod min bil ren och fin på uppfarten med de fina sommardäcken på. Det är nästan så jag är lite sugen på att ta den imorgon bara för det fast jag har tänkt att cykla. Jag har dock cyklat två gånger så jag har valmöjligheten. Dessutom har jag tränat fyra dagar av fyra möjliga så en liten klapp på axeln tycker jag att jag är värd.

Nu ska jag sova sött så jag orkar vara lite snällare mot mina stackars elever än vad jag var idag. Jag försökte att inte låta bitterheten gå ut över dem men jag lyckades nog inte riktigt i alla situationer. Nej så farligt som det låter var det nog inte men jag höjde nog rösten vid några lägen som jag inte alltid gör det annars.

Sen är det helg igen, galet! I helgen är det dop vilket jag verkligen ser fram emot. Har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig.

Tröttmössa

Igår morse hade jag svårt att kliva upp, det hör inte direkt till ovanligheten iof men jag tyckte det kändes värre än vanligt för att vara en måndag. Jag hade redan bestämt att jag skulle gå på handbollsträningen på kvällen och jag undrade i mitt stilla sinne hur jag skulle kunna gå upp på tisdagen när jag var så trött redan på måndagen. Halva träningen gick jag och gäspade och hade halvdana planer på att skynda mig i säng direkt efter en snabb dusch. Men när jag kom hem luktade det god mat och trots att jag åt min matlåda på jobbet innan killarnas träning så märkte jag att jag var väldigt hungrig. Det är faktiskt den största skillnaden sen jag började med mitt aningens hälsosammare liv, jag blir hungrig och behöver mat på ett helt annat sätt. Så jag satte mig för att äta och fastnade lite framför datorn och sedan kom vi in på flera spännande, djupa och seriösa diskussioner och då varken ville eller kunde jag riktigt gå och lägga mig. Så när jag hade duschat klart var väl klockan halv ett nästan och då är man ju ganska pigg tyvärr av duschen om inte annat. Som tur var kunde jag somna rätt fort ändå men jag kan ju säga att jag inte mådde helt bra när klockan ringde imorse. Jag snoozade i nästan en timme och i stort sett lovade mig själv att jag inte ska träna nästa måndag. Jag hade planerat att cykla idag, imorgon och på fredag men jag har ju sagt minst två gånger i veckan så jag låg där och tänkte att tar jag bilen kan jag sova i fem minuter till och det är ju ändå skitväder. Prognosen hade lovat regn och det lilla jag uppfattade när jag öppnade ögonen för att stänga av alarmet var att det inte såg särskilt soligt ut iaf. Men jag bestämde mig faktiskt för att cykla ändå och kände mig stolt över mig själv, tänkte att lite vatten är ju inge farligt och det är lika bra att gå upp och piggna till lite på cykelturen så jag stressade upp och gjorde mig i ordning på tio minuter och gick ut med hjälmen i högsta hugg men jag stannade på förstukvisten och tänkte om. För det vräkte ner och jag hade inte riktigt tid att rota fram regnkläder och bilen stod ju där så inbjudande. Så imorgon och på fredag har jag inget val helt enkelt, då blir det cykeln oavsett väder. Jag hade nog ganska tur med vädret under det året jag cyklade till bällstaberg för jag tror aldrig det regnade så där mycket. Visst har det regnat och snöat och varit tråkigt cykelväder men idag öste det verkligen ner. 
På väg till jobbet bestämde jag mig för att jag ska hålla mig vaken till åtminstonde nio ikväll och senast gå och lägga mig vid elva. Så nu gäller det att sysselsätta sig. Jag ska städa lite och tvätta, laga mat och köra ett pass på crosstrainern. 
Imorgon är det CL, vilket jag inte kommer klara av för jag mår superdåligt redan nu och jag är tvärsäker på att det kommer gå åt h-vete.
På torsdag är det match, vilket är kul för jag är verkligen spelsugen. Dock är jag nästan lika pessimistisk när det gäller den matchen så jag kommer nog vara bitter och sur efter den. Jag har verkligen gjort pissträningar på slutet och känner att jag kommer vilja mycket mer än jag kommer klara av på matchen och så är jag helt hundra på att vi kommer förlora och jag hatar att förlora. Förhoppningsvis kan vi ha helt okej stämninig i laget och försöka peppa varandra ändå.
Sen så är fredagen här och veckan typ slut och då är det nästan inget kvar av terminen känns det som, vilket är fantastiskt kul för då är sommarlovet här men det är otroligt tråkigt för då hinner jag inte ha fler lektioner med mina elever. Stackars mig vilka bekymmer jag har :-)

Hotell bokat

Förresten har vi bokat resan till zanzibar också, hoppas hotellet lever upp till förväntningarna.
 
 
 
 
Det blir typ tre resor i en och samma resa känns det som. Var och en av dessa känns som riktiga drömresor och förhoppningsvis får vi upplevelser för livet. Jag hoppas få se vackra bergsgorillor och busiga ungar, the big five ute i det fria vore superhäftigt att få se och att få bada med sköldpaddor och delfiner på zanzibar samt besöka jättesköldpaddorna. Allt detta kanske inte går i uppfyllelse men förhoppningsvis flera av drömmarna. 
 
 
 

Lugn lördag

Idag har jag bara varit hemma. Jag sov ut och gick inte upp förrän halv elva ungefär. Jag har tränat lite, byggt lite pussel, tittat på reals match, ätit mat, suttit en timme i solen, lyssnat på en bok, och sett på film. En helt perfekt lördag.

Imorgon ska jag vara lite duktigare och städa här hemma och deklarera och lite annat smått och gott som kan va bra att få gjort. sen kommer Kicki hit på middag, ska bli skoj.

På måndag är det studiedag vilket jag verkligen ser fram emot. Just nu har jag massa inspiration att utveckla verksamheten och att utvecklas som pedagog och en dag utan lektioner ger ju förhoppningsvis lite tid till detta. Jag tror faktiskt jag ska sätta mig och läsa lite jobbrelaterad litteratur nu. Medan jag hoppas att toronto vinner mot Ottawa. För min del spelar det ju inte så värst stor roll men jag vet ju en som blir tokglad om toronto nu äntligen lyckas kvalificera sig till slutspel för första gången på ett antal år. Just nu i den här matchen ser det dock inte så ljust ut för ottawa är det laget som ligger på lite mer, dock alltjämt 0-0.


Arbetsveckan är till ända

Veckorna fortsätter att bara flyga förbi. På sätt och vis vill jag det för att jag har så mycket som jag längtar till. Typ till 25/4, 27/5, 13/5, 16/5, 17/5 14/6 och galet mycket till 22/6. På sätt och vis vill jag inte det för jag är rädd att det snart är över och vill få tid att njuta av allt och att hinna med allt och lite till av vad man vill hinna med.

Igår bokade vi flyg till Kampala, vi har även betalat gorillaturen och bokat hotell i Kampala samt flyg till Kilimanjaro aerport där vi förhoppningsvis kommer bli hämtade för en lyxig safaritur på fem dagar. Efter den blir det troligtvis en vecka på Zanzibar men det har vi inte bokat än, inte hemresan heller men snart så kommer vi nog göra det. Vi väntar på sista bekräftelsen från safariföretaget. Jag känner mig väldigt bortskämd som har möjligheten att göra allt det här och jag njuter av det väldigt mycket. Dock kommer vi ju få räkna våra slantar en del för att även ha råd med uppfart och gräsmatta men det hoppas och tror jag verkligen att det kommer vara värt. Jag har sjukt höga förväntningar på den här resan och det känns helt fantastiskt men samtidigt blir jag faktiskt lite orolig att jag ska bli besviken för det är verkligen högsta tänkbara förväntningarna. Mardrömmen skulle ju vara att bli akut dödssjuk och inte kunna röra sig typ. Men peppar peppar så ska väl inte det behöva inträffa just då.

Idag efter jobbet skyndade jag mig iväg till verkstaden för att få ena parkeringsljuslampan på min bil bytt. Jag var lite orolig att det skulle bli svindyrt för jag har ingen aning om hur mycket lampor till bilar kostar och jag hade en misstanke om att de tar sjuka överpriser för arbetskostnaden. Men återigen (det här var mitt andra besök på verkstaden, första gången fick de hjälpa mig att få dit en registreringsskylthållare+skylten) blev jag sjukt glatt överraskad. För det första hade egentligen alla nissar på verkstaden slutat för dagen men någon skulle precis gå och var snäll nog att fixa det åt mig ändå, bara det blir man ju glad över. När han kom in hade han även tittat på alla andra lampor och tyckte att vi skulle passa på att byta ut det andra parkerinsljuset också eftersom den såg ut att när som helst ändå dö. Jag slog till och visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig att få betala men det var definitivt inte i den prisklassen som det blev. Han i kassan hade först visat mig att arbetskostnaden skulle bli 150 kronor vilket jag blev glad över för jag befarade ju en helt annan summa. När arbetet väl var gjort sa han att eftersom det är fredag fick jag allt för 150 kronor, förra gången tog de bara betalt för hållaren till registreringsskylten. Jag kan helt klart rekommendera peugeots verkstad i väsby för båda gångerna har de varit supertrevliga, supersnabba och väldigt prisvärda känns det som. Mig skulle de lätt kunna utnyttja för jag har noll koll vilket jag tror märks direkt men som tur är finns det gott om hederliga människor här i världen.

Nu ska jag krypa ner under filten och vila lite, jag var uppe halva natten och tittade på hotell och flygbiljetter så jag är bra trött. Ska dock försöka att inte gå miste om hela fredagskvällen som jag gjorde förra veckan.

Längtan och nerräkning

Det är skönt att inte ha handboll varken på tisdag eller onsdag tycker jag. Då har man två kvällar i rad som man inte har uppbokade så ofta. Jag var på träningen i måndags, det har inte varit så många måndagar för mig de två senaste månaderna. Och jag vet varför, jag är helt död på tisdagsmorgonen och ännu värre på onsdagsmorgonen om jag inte somnar supertidigt på tisdagkvällen. Jag trodde nästan inte att jag skulle ta mig upp imorse, seriöst alltså. Men det gjorde jag ju såklart. Tur att det går fort att cykla. Jag känner mig faktiskt ganska stolt över hur jag håller mig till min plan. Jag har fortfarande inte ätit något onyttigt och jag har cyklat två gånger den här veckan och tränat två gånger. Men en och en halv vecka kan väl vem som helst klara av att leva lite småhälsosamt, nu gäller det ju att fortsätta så. Jag ska följa planen fram till sommarlovet har jag tänkt. Hoppas jag märker av lite resultat men annars så lever jag pyttelite mer miljövänligt iaf. Det är ju verkligen idiotiskt att köra bil när man inte behöver egentligen, men det är ju sjukt bekvämt. 
Idag fick jag mailet jag väntat på. Vi är bokade på en gorillatur i juni, nu måste vi bara betala också så de hinner köpa permit till oss. Jag insåg att jag nog aldrig betalat till ett utländskt företag på faktura tidigare och vågar inte riktigt göra det utan Kjells stöd. Typiskt nog mötte jag honom i dörren när han var på väg till sitt nattpass. 
Det känns iaf väldigt skönt att få det här bokat för det var just gorillaturen det mesta hängde på. Vi kunde inte boka flyg eftersom vi inte visste exakt vilka dagar vi ska vara i uganda och vi kunde heller inte boka något av det andra av just samma anledning. Förhoppningsvis har vi hela resan bokad och klar när veckan är slut. Vi tror att vi börjar närma oss ett beslut kring safarin också. Vi velar mellan två liknande turer på fem dagar, det ena är via den guide Helena hade förra året när hon var på safari som hon var nöjd med och det andra är via ett svenskt företag som jag läst mycket gott om. Det som skiljer sig utöver det är lite standarden på boende samt priset såklart. Jag tror vi kommer välja det alternativet som känns lite säkrare och bekvämare även om det blir några tusenlappar till per person. Jag känner mig inte helt bekväm med att föra över pengar till en killes konto i Afrika även om han säkert är proffessionell och går att lita på. Dessutom lockar det att bli upphämtad på flygplats och få lite bättre boende. Åh, det kommer bli så häftigt! Och ett perfekt sätt att börja semestern på, hur lyxigt är det inte att komma hem och vara ledig typ en månad till sen. Tyvärr krockar det med partille om nu killarna får för sig att åka dit, däremot krockar det inte med Åhus om jag får för mig att åka dit istället :-) Det krockar inte heller med Real-PSG så nu har jag verkligen miljoner saker att se fram emot.  
 
Det är kul att ha mycket att se fram emot, det roliga är att det inte är särskilt lång tid kvar heller. Jag tror att det är trettiofem skoldagar kvar bara. Det känns mest härligt och bra men lite jobbigt och stressigt också över vad vi hinner lära oss på den tiden. Sen så har jag någon studiedag och jobbar ju några dagar efter skolavslutningen också men dem dagarna ser jag mest bara fram emot faktist, jag har så mycket jag vill hinna planera och fixa.
Det händer så mycket spännande med jobbet och jag känner att det är så mycket jag vill utveckla med mig själv och verksamheten och att jag nu har lite bättre balans och energi för det i jämförelse med i höstas så jobbet känns helt underbart för det mesta faktiskt.
 
Nu håller jag nästan på att somna skrivandes så jag måste ta mig upp ur soffan och röra lite på mig. kanske rota fram något gott att tillaga också. Funderar på om jag ska göra bakad potatis eftersom jag är ensam. Appropå mat så blev det faktiskt riktigt lyckat i söndags. Remouladsåsen var riktigt god och paneringen på fisken blev också bättre.
 
 

Den perfekta hemmafrun

Jag har skickat iväg Kjell på gnetpass idag (han jobbar alltså extra) så vi kan lyxa till det lite på semestern utan att ha ett helt sinat sparkonto. En av få nackdelar med lärarjobbet är väl att det är svårt att få in extra pengar genom att jobba mer eller så. Iof kan man ju jobba på sidan om men det verkar rörigt för sånt ska man anmäla till kommunen och så. Iaf så drar jag ju in samma summa typ varje månad medan kjell kan tjäna lite extra om han jobbar extra. Nu uppmuntrade jag honom till det men känner mig lite dum som inte kan göra detsamma så därför tänkte jag att jag skulle göra ordentligt med nytta hemma idag istället. Jag blev inte dirket den perfekta hemmafrun för dagen som jag tänkt och hoppats på men jag har faktiskt hunnit med en del. Jag har storhandlat, städat hyfsat rent, tvättat och vikt tvätt, städat ur kylen och påbörjat middagen. Jag har gjort remouladsås och ska snart sätta på potatisen och panera fisken som herrn i huset önskade till middag. Han sa att jag inte behövde göra egen sås och förra gången (enda gången) jag gjorde det så blev den helt okej men ändå inte supergod så först tänkte jag skippa det men så fick jag för mig att övning ger färdighet så jag gjorde en ändå. Tror faktiskt den blev bättre. Den står och drar till sig i kylen nu och ett riktigt omdöme kan jag nog inte komma med förrän efter middagen. Har ingen aning om vad jag hade i förra gången men den här gången hade jag majonäs, creme fraishe, hackad ättiksgurka, senap, citronsaft, gurkmeja och curry. Fråga mig inte hur mycket för jag höftar alltid när det gäller matlagning. När jag bakar är jag noggrannare med att mäta men inte heller då supernoga. Jag har även köpt hem en del frukt, vindruvor, ananas, apelsin, äpple osv så det får bli en fruktsallad till efterätt. Kjell får glass till och jag får se hur jag gör. Jag har ju inte ätit något jag inte ska den här veckan så vill jag är det okej enligt mina egna regler men jag får se som sagt.
 
Nä nu måste jag börja koka potatis och göra sallad!

objektiv

Frågan just nu är om man ska satsa på sigma eller nikkor som såklart är bättre och därför kostar dubbelt så mycket.
Tror ändå det blir ett sigma...

Tog igen lite sömn

Igår somnade jag nog vid fem-sex på eftermiddagen. Jag vaknade framåt elva och tänkte, åh nej nu kommer jag ju aldrig kunna somna om. Jag tänkte att enda chansen är att göra det på en gång och mer än så tror jag inte jag hann tänka innan jag somnat igen. Jag vaknade några gånger till under natten men körde samma taktik att knappt slå upp ögonen och lyckades somna om rätt fort varje gång. Vid sex i morse kände jag att jag inte kunde sova längre så sen dess har jag sökt flygbiljetter och safariturer typ. Tolv timmars sömn känns helt okej, min kropp verkar ha behövt det efter en arbetsvecka, tänk vilken vekling man kan vara.
Jag är dock nöjd med mitt val angående cyklingen, jag bestämde att jag visst måste cykla och var lite inne på att strunta i iPaden och hämta den nästa vecka istället, problemet är ju då att måndag och tisdag hinner jag nog inte och onsdag borde jag cykla på likaså. Så jag bestämde mig för att ändå hämta den. Jag tog tid för att se hur lång tid det tog och så farligt var det ju verkligen inte, det tog nästan en halvtimme från hammarbacken till bällstaberg och sedan lite mer än tjugo min hem. Det var inte speciellt jobbigt heller faktiskt även fast jag hade träningsvärk från torsdagsträningen. Det enda som var lite jobbigt var att jag blev rätt kall i kroppen efteråt. Jag frös inte direkt när jag cyklade även om det ibland blåste väldigt mycket och jag kände mig kall samtidigt som jag kände mig svettig av ansträngning men när jag väl var hemma så var jag iskall på benen och kände mig frusen inifrån och ut. Vilket jag löste med att krypa ner under mysig filt i soffan och somna :-)

Nu har jag som sagt kollat igenom lite inför resan. Det kommer bli en dyr resa men jag tror att den kommer vara värd varenda öre. När vi väl åker dit vill vi passa på att göra det mesta. Vi vill verkligen göra en gorillatrekking, och det är inte direkt gratis. Man måste ha ett permit för att få göra det och bara det går på mellan 500-650 USD per person. Sen så får man ju betala för guide och bil, boende och annat för att göra själva turen också. Vi har hittat flera gorillaturer som vi velat göra men alla har varit fullbokade när vi kan. Tydligen ska man vara ute med lite bättre framförhållning än vad vi är. Vi har dock hittat en tredagarstur som känns helt okej, den kommer väl kosta närmare tjugotusen för båda men som sagt vill vi verkligen göra det och så mycket billigare har vi inte heller hittat bland de fullbokade. Det kostar mycket helt enkelt.
Vi är för tillfället inne på att flyga till Entebbe i Uganda för att göra gorillatrekkingen och eventuellt även besöka en ö med massa schimpanser. sedan flyga vidare till Tanzania för att uppleva serengeti och ngorongoro, sedan vidare till zanzibar för landsköldpaddor, delfiner, historia med slavhandel och härliga stränder. Det ställer ju till det lite när man söker biljetter och har olika städer och så, de billigaste jag hittat går på runt tjugotusen de med för två personer och då har vi inte transport från safarin till zanzibar inräknat.
Det som vi tvekar mest på för tillfället är hur mycket vi ska boka hemifrån och hur mycket vi ska vänta med tills vi är där. Det känns ju som om vi kommer komma billigare undan om vi bokar där, men samtidigt kan det vara skönt att ha vissa detaljer klara. Det vi vet att vi vill boka nu är gorillaturen och flyg dit och hem. Så nu väntar jag bara på att få sista bekräftelsen på att det finns platser på den gorillaturen. Jag hoppas att dem jobbar fast det är helg?!

Idag har jag inte mycket inplanerat alls, men vi ska träffa Helena och Adel ikväll för att se Oblivion. Ser fram emot det! För att vara mig var det länge sen jag var på bio, kan inte ens komma på när eller vilken film det var. Kan det varit twilight, nää måste ju sett någon efter det... Aja kanske inte livsviktigt ändå... The hobbit kom jag precis på, hm det var väl typ innan julen precis eller? lär garanterat fråga kjell när han vaknar för sånt här stör jag mig på.

Nu är jag hungrig och ska äta något. Jag vet att jag var lite hungrig när jag kom hem igår och eftersom jag somnade åt jag inget. Nu på morgonen åt jag ett äpple men det är det enda sen lunchen igår vid 11.

Inne i rutinen

Nu känner jag att vardagsrutinen är på plats igen. Är dock fruktansvärt trött på morgonen men det beror nog mest på att jag inte sovit så bra. I måndags sov jag oroligt för det var natten före reals match. På tisdagnatten sov jag ännu sämre för att jag var rädd för att bli magsjuk. Kjell klagade över magont hela kvällen, han är faktiskt inte den som brukar klaga alls. Ganska precis när vi gått och lagt oss efter CL så flög han upp ur sängen och in på toaletten. Jag låg kvar i sängen och kände mig hemsk som inte gick för att ge honom stöd men jag har så svårt för spyor. Det hördes rätt bra in i sovrummet vad som hände och det räckte för att jag ville börja gråta typ. Så jag låg där och hoppades att han inte skulle svara ja när jag erbjöd mina tjänster, vilket han inte gjorde som tur var. Efter det mådde han klart bättre men jag blev riktigt orolig. Magsjuka är det jag tycker att jag har varit lite känslig mot och lättare blir smittad av. Men till min fantastiskt stora glädje (inte lika stor som att real gick till semi men typ större än allt annat) har jag inte mått minsta lilla illa. Kjell mådde betydligt bättre dagen efter och är nu helt återställd. 
Även Barcelona gick ju vidare och det skulle inte förvåna mig om vi får dem i semin. Iof känns det som om alla lag är omöjliga att slå. Jag vill minst av allt möta barca men bayern känns ju inte heller direkt kul. Så ska jag välja får det nästan bli dortmund men de har ju definitivt ett övertag på oss om man ser tillbaka på säsongen. Jag är typ nervös nu inför lottningen och även såklart redan inför matchen. Hur ska jag kunna överleva detta? Är det verkligen så här varje år eller blir jag mer och mer nervös för varje år som går?
 
Den här veckan började jag ju ett smått hälsosammare liv. Det har gått ganska bra. Jag har inte ätit något som jag inte får, läsk, godis, chips, kakor, bullar och sånt där och inte tyckt att det varit speciellt ansträngande att låta bli direkt. Jag har bestämt att det är max en onyttig dag i veckan, två dagar då jag ska cykla till jobbet och tre träningar minst, borde nog köra några fler eller hårdare krav på vad som är träning, trettio min på crosstrainern i mitt lunk ger nog inte så mycket men det är iaf bättre än ingenting. Jag har redan gjort mina tre träningar vilket känns skönt. Det som är irriterande är att det här med cyklingen håller på att skita sig lite. Jag hade ju bråttom till banken i måndags så då tog jag bilen, i tisdags cyklade jag, i onsdags hade jag bråttom till bilbesiktningen och idag hade jag träning så då valde jag att ta bilen. Detta visste jag ju på förhand och hade planerat att ta bilen tisdag och fredag. Men nu är problemet att jag måste hämta min iPad på Bällstabergsskolan imorgon och kan nog inte komma dit så sent, typ tre absolut senast fyra. Att cykla till jobbet imorgon känns helt okej men att sen cykla därifrån till bällstaberg och sen direkt hem känns inte direkt lockande. Jag skulle iof kunna cykla hem och sen ta bilen men det känns också lite dumt faktiskt. Aja får se hur jag gör. I värsta fall får jag väl skrota mitt löfte redan första veckan men göra en deal med att det är okej om jag kör en halvtimme på crosstrainern eller nått. 
 
Nä nu borde jag verkligen hoppa in i duschen. Jag längtar som bara den till nästa vecka för då hoppas jag att våren äntligen kommer och jag slipper tjata på mina juveler om täckbyxor. tänk vilka bekymmer jag har.

Första dagen på resten av mitt liv

Så var man igång igen då. Att va ledig är ju helt underbart men tyvärr blir man ju väldigt seg och trött av det så när det är dags att komma tillbaka till verkligheten blir man nästan mer död efter jobbet och på morgonen än man var innan ledigheten. Fast det tar jag gärna för några dagars ledighet, snart är man ju inne i rutinerna helt igen.

Idag hade vi möte på banken. Det gick bra tycker jag. Vi lånade lite pengar till tomten, höjde vårt amorteringsbelopp och bestämde räntesatser för vi har lån som snart ska bindas om. Än så länge har vi haft ganska mycket tur med räntan känns det som, så får det gärna fortsätta :-)
Sen så pratade vi en del sparande också och jag inser för varje gång att det där med ekonomi är en djungel som jag aldrig kommer känna mig hemma i. Det finns så många olika sätt att förvara sina pengar på och med olika fördelar och risker som jag inte ens begriper hälften av och nog aldrig kommer orka sätta mig in i. Men lite lär man sig ju hela tiden och nu ska vi nog flytta runt våra tillgångar lite. Innan dem försvinner iväg på resor och annat.

Eftersom jag gick tidigare från skolan så tog jag med mig jobb hem och har suttit med det större delen av kvällen. Imorgon ska jag cykla till jobbet så snart är det dags att sova så jag orkar gå upp lite tidigare än vanligt. Det sk bli kul att se hur lång tid det tar att cykla, jag gissar på närmare tjugo min men kan ha helt fel. Kändes sådär att marken återigen var alldeles vit och man fick både borsta och skrapa bilen imorse. Jag har bestämt mig för att trotsa vädergudarna och har vårjacka och vårskor på. Det är ju ändå en bit in i april nu. Men jag ska försöka komma ihåg fingervantar imorgon för händerna kan bli så fasligt kalla när man cyklar. Det är skönt att jag har ett långt jobbpass imorgon för då kanske jag kan bli tillräckligt distraherad från att tänka på kvällens match. Gör real vad de ska bör de ju gå vidare och det är klart att det känns skönt med ett bra resultat inför den här matchen, men det känns inte tryggt någonstans. Allt kan hända och det behövs bara lite oflyt så är vi ute ur turneringen, men jag hoppas verkligen att vi slipper det och kämpar på riktigt bra. Det skulle va kul om casillas fick stå, om han är redo förstås. Han satt på bänken sist och det var så härligt att få se honom med laget och i samband med en match igen men det skulle ju va ännu roligare att få se honom på plan :-)


Sista dagen på lovet

Det har varit otroligt skönt att vara ledig, igen. Det är verkligen en lyx som jag tycker att alla lärare är värda men det är faktiskt en lyx som bra många fler yrkesgrupper skulle vara värda men som inte får det så jag är sjukt glad och tacksam över att just jag får det.

Herrarna hade andra matchen i sin kvalserie mot Örebro idag vilket jag inte riktigt kunde motstå. Som tur var fanns det plats i spelarbussen så jag hakade på. Tråkigt nog blev det ytterligare en förlust. Det var en jämn match precis som förra mötet. Tycker det kändes ännu jämnare och lite fördel vallentuna ett tag. Innan luften gick ur dem och de tyvärr hade en svacka på fem-tio minuter som blev helt avgörande, tror örebro gjorde 7-1 på den tiden ungefär. Efter den kämpade de sig in i matchen på allvar igen men då var det tyvärr försent. De har kämpat och slitit och kan helt klart se tillbaka stolta och glada på den här säsongen om man frågar mig. Det är klart att det säkert är surt just nu och kanske svårt att se det men de har haft tuffa förutsättningar med skador och annat och ändå lyckats nå väldigt långt. Hoppas de får ny energi och kraft av denna framgång och kan slå sig uppåt i seriesystemet snart. Jag tycker att det är väldigt kul att det är många engagerade runtomkring också. Vi var faktiskt fyra från damlaget som var med och hejade och många andra anhöriga var på plats. Vi lät nästan mer än hemmapubliken idag också och förra matchen hade ju vi publikrekord i hallen och då kanske det var typ fem stycken som var där och hejade på örebro. Vi var säkert över tjugo stycken som hejade på bortalaget vallentuna.
Tråkigt att herrarna inte fick en vinst för det tycker jag ändå dem var värda. Kul för Örebro dock som verkade vara ett sportsligt och härligt gäng att få nytt kontrakt och kul för mig som hade en trevlig dag och bussresan flög förbi eftersom jag hade en trevlig pratstund och sedan land och stad :-) Dock så vann inte mitt lag :-( Roland och Erik O tog hem det och imponerade faktiskt främst med sin snabbhet.
Nu ska jag laga lite mat och städa lite och sen är det handboll på tv som gäller. Sverige-polen, ska bli skoj :-)

Imorgon är det ju jobb som gäller. Vi har ett möte inbokat på eftermiddagen på banken för att diskutera lån och amortering så jag kommer nog inte bli kvar på jobbet så länge som jag brukar på måndagar. Så jag ska sätta mig och förbereda veckan lite efter handbollen. Jag har faktiskt planerat och rättat lite nu på lovet också så jag tror jag klarar veckan ändå.

Iker den fantastiske Casillas

är med i truppen till imorgon. Som jag har saknat honom! Nu vet vi ju inte om han kommer få spela och om han isf är i så bra form men jag är nöjd ändå för det finns en möjlighet att kameran visar hans ansikte oavsett om han står på plan eller sitter på bänken.

Idag köpte jag äpplen så jag kan göra äppelpaj, det var så sjukt gott att jag bara måste äta det igen och nästa vecka börjar mitt nya hälsosamma liv så det är lika bra att passa på nu :-)

Idag pumpade jag hjulen och smorde kedjan på min cykel. Den fick sig även en premiärtur för året då jag svängde förbi gamla skolan och sedan även centrum. På väg till skolan var jag vid rätt gott mod, visserligen tyckte jag till en början att jag inte orkade någonting och trodde att jag skulle behöva gå i uppförsbackarna men det gick bättre och bättre. När jag kom ut från skolan och hoppade upp på cykeln igen möttes jag av världens storm och när jag väl var nere i centrum önskade jag djupt att jag tagit bilen istället så jag hade kunnat hoppa in i den istället för att behöva cykla hem, men då var vädret lite snällare igen så det gick väl bra. Jag har bestämt mig för att cykla till jobbet minst två dagar i veckan. Jag vill verkligen inte bli för bekväm bara för att jag har körkort, sen så vet jag att jag kommer få tvinga mig själv om jag ska välja cykeln istället för att ligga kvar och sova om det så bara är för tio minuter.

Tiden flög iväg

Jag har de senaste timmarna sökt lite på möjligheterna till vår Afrikaresa och helt plötsligt var klockan jättemycket. Vi har ju varit i kontakt med Kilroy sedan tidigare angående safari och bergsgorillorna men det verkar rätt fullbokat i Juli tyvärr. Det förslag de kunde komma med skulle vara redan från 23 juni och då vet inte jag om Kjell kan vara ledig. Dessutom skulle det vara 14 dagar på gorillatrekking och 10 dagar safari+ zanzibar typ och vi tyckte att 10+8 var i mäktigaste laget vad gäller campingliv :-) Det har iaf fått mig att söka lite mer på egen hand vilket såklart inte är riktigt lika bekvämt och kanske tryggt? men samtidigt kan man ju förhoppningsvis skräddarsy lite bättre och även komma ner i pris lite grann. Jag har hittat väldigt intressanta gorillaturer och även fått en del kontaktuppgifter från Helenas safariresa förra året.

Nu kurrar magen rejält för jag har inte ätit något sen min frukost som bestod av världens godaste äppelpaj :-) Jag är ruskigt sugen på att göra en till kan jag säga. Att jag har vaniljsås kvar gör ju det hela ännu mer lockande.


Pust

Jag håller ju på att välja ut bilder och nu har jag äntligen gått igenom alla digitala foton jag har. Av drygt 51000 har jag nu gjort en första sållning till tre olika projekt. Det blev 458, 1189 samt 286 bilder till de olika sakerna. Eftersom jag haft bilderna på mina externa hårddiskar och den här datorn inte alltid vill samarbeta med mig när det gäller fotovisningsprogram så har jag inte kunnat se dem i superstort format så det har blivit många bilder som relativt enkelt kommer kunna väljas bort tror jag. Det har varit svårt och irriterande att inte kunna titta närmare på dem men samtidigt har det nog sparat en hel del tid. Hade jag tittat på en bild i taget och haft möjlighet att granska dem närmare hade jag nog fått sitta några dagar till innan jag kommit så här långt. Nu har jag kopierat in dem till datorn så nu kan jag se dem i fotogalleriet.
Så nästa steg blir att göra en till gallring och sen så ska jag väl gå igenom mina ickedigitala bilder antar jag också. De digitala sträcker sig från 2004, alltså de senaste nio åren, jamen då så då är det ju bara att gå igenom bilder från de tjugo åren innan det kvar... :-) men det är faktiskt inte lika många och det är inte många av dem som kommer vara så värst aktuella.

Igår hade jag en supermysig födelsedag. Har svårt att förstå att jag är 29 år men det är ju ingen nyhet att jag känner mig yngre än vad jag är. Utöver fotbollsresorna som vi bokade så fick jag fler trevliga överraskningar. Världens snällaste Lili kom förbi här med en present som jag blev jätteglad över. Barcelona vann inte sin match vilket jag också blev glad över inte för att jag har några som helst förhoppningar om att de kommer åka ur men ändå.

I natt har jag drömt mardrömmar om kvällens match och knappt kunnat sova. Jag har en fruktansvärd känsla inför ikväll och visst brukar jag ha en dålig känsla men den här är lätt tio gånger värre. Tror att det även är cupmatchen också. Jag vill så gärna att de ska vinna!!! Alla matcher såklart! Ikväll kommer min familj hit på middag och det ska bli väldigt kul men det gör att jag bävar lite ytterligare inför matchen. Mamma kan ju ibland göra mig tokig när det gäller real och idag ska jag för första gången verkligen träffa Helenas sällskap och han är ju ett barcafan. Nu tror inte jag att han kommer sitta och håna mig eller real direkt oavsett hur det går i matchen, han lär väl vara hyfsat intresserad av att göra ett gott första intryck?! Ähh det går säkert bra. Det gör väl att jag inte kan stänga in mig och gråta under täcket om real förlorar. Kjell tog ett extrapass på ambulansen så han lämnade mig att städa och rengöra grillen så det är nog bäst att jag tar tag i det.


Att se fram emot och längta till

Fick nog bästa presenten någonsin idag. En resa till Madrid för att se spanska cupfinalen. Jag längtar som bara den. Det är typ en och en halvmånad dit och som en extra bonus den veckan kommer äntligen mina favoriter tillbaka till den här sidan av planeten.

Utöver det har jag även något att se fram emot i sommar bokat. Nämligen en tripp till Göteborg för att se Real Madrid - PSG och kanske stopp på både Liseberg och Ullared. Det låter ju underbart roligt. Det som skulle kunna sätta käppar i planerna är möjligtvis en resa till Afrika men det är ju inte så illa det heller så om det nu inte går att åka tidigare i Juli dit så tror jag inte att jag kommer gå under av sorg för det.

Jag har länge sagt att jag inte ska köpa ett teleobjektiv förrän jag antingen ska på en fotbollsmatch eller safari och det ena är ju redan bokat och det andra hoppas jag starkt på så jag tror jag får börja leta lite mer på riktigt nu. Har kollat runt en del tidigare men inte så seriöst men nu har jag ju verkligen anledning till att köpa ett så det är jag nästan helt säker på att jag ska. Frågan är bara i vilken prisklass man ska lägga sig i. Det som är irriterande men nästan lite bra är att det verkar som att det finns en del halvbilliga och att om man sedan vill ha ännu bättre måste punga ut med riktigt mycket mer i pengaväg. Det är irriterande för jag känner att jag skulle vilja ha något som är snäppet bättre men det är bra på det sättet att eftersom det är ett rejält hopp känns det inte ens som om man behöver fundera så mycket på det. Så mycket är det ju inte värt att lägga på något som man inte behöver utan bara vill leka lite med vid ett fåtal tillfällen. Och även fast jag håller mig till den lite lägre priskategorin finns det ändå en hel del att välja bland och beslut att ta. Man skulle ju gärna vilja provfota en del med dem innan man väljer. Borde kanske försöka sälja mitt tamron som jag knappt använder längre, känns faktiskt lite onödigt att ha kvar det. Känner jag mig själv lär inte det hända men man ska aldrig säga aldrig.

pappersröj

Jag kom hem från pappa vid nio och sedan dess har jag röjt en hel del. Jag har samlat på mig olika högar med papper som jag länge tänkt ta tag i och nu fick jag det äntligen gjort. Det var allt möjligt från viktiga dokument, ekonomipapper, handbollspapper, skolpapper och fina teckningar från elever och barn sedan några år tillbaka. Det känns superskönt nu när allt är på rätt plats. Förhoppningsvis kommer jag någon dag bli bättre på att lägga allt på rätt plats på en gång även om jag befarar att det är en brist som jag inte kommer lägga energi på att laga.

Idag gick jag upp strax efter tolv men imorgon ska jag försöka att inte sova riktigt lika länge. Funderar på att trotsa blåsorna på hälarna som börjar ge med sig och gå ut på promenad imorgon. Har ärenden i Vallentuna Centrum och det kan ju vara skönt att få röra på sig lite. Idag kände jag bara av dem en supersnabbis så förhoppningsvis är fötterna helt bra till imorgon. Ska kanske dock inte ha joggingskorna, inte utan att sätta på något förebyggande på hälarna iaf.

Nää nu ska jag småröja i övriga huset också.

massa kort

De senaste timmarna har jag gått igenom tusentals bilder till mina projekt. De sträckte sig tillbaka flera år i tiden, de första var nog från 04 och herregud vad länge sen det är inser man när man ser bilderna. Fast de bilderna från tre år sedan känns som igår.
 
Under tiden har jag sett tre filmer tron och båda baksmällan-filmerna. Alla har jag ju sett tidigare så man inte behöver hänga med så mycket. Innan det såg vi på snabba cash 2, första gången för mig så det var riktigt skoj och spännande. Jag har tänkt se den sen den kom men det har aldrig blivit av.
Utöver det har jag även hunnit kolla ikapp mig på greys, det är galet vad man hinner med på en dag . Kan ju bero på att jag vaknade före åtta och klockan nu är halv fyra på natten. Tror jag kommer sova lite längre imorgon...

Imorgon kväll ska jag till pappa på middag, kanske möter jag upp systeryster i täby centrum innan det. Jag vill nästan träna men det beror nog mest på att jag har blåsor på båda fötterna och tycker att jag har en helt okej anledning till att inte göra det. Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig.

RSS 2.0