Konsten att inte vara effektiv

Det är något jag verkligen är fulländad i när jag inte känner någon tidspress. Idag ska vi (läs jag för kjell har precis jobbat ett dygn och det är dessutom typ min födelsedagspresent till honom-roligare än så blir det inte) ha middag här. Lite jobbigt är det att jag inte vet hur många vi blir, men det rör sig om mellan 8 och 13 personer. Igår slutade jag tidigt och skulle städa och baka bullar hela kvällen. Jag ville hinna med en del så jag inte skulle ha massor att göra idag. Men det var på tok för många timmar kvar då så jag slappade en del först och vips var klockan över nio utan att jag egentligen hade gjort ngn nytta alls. Då bakade jag iaf. Sen var jag ju tvungen att äta några nybakta bullar och då passar det ju perfekt att kolla lite pll samtidigt och det var rätt spännande så jag fastnade där ett tag till. Vid tvårycket blrjade jag iaf städa en del och jag har bland annat skrubbat rent våra mindre rena plåtar, varje gång svär jag över att vi inte diskar dem noggrannare efter varje användning men ändå så lär jag mig inte, ändring på det tack! Det är inte riktigt städat men det är inte heller superstökigt så en halvtimme borde räcka idag för lite småputs. Jag kom i säng vid halv fem ungefär och hade då haft över tolv timmar på mig att göra nytta vilket nog hade resulterat i fyra timmars arbete typ. Illa. Och nu då, när jag borde satt fart, nä då spelar jag först lite candy crush och sedan bloggar jag om något fullständigt ointressant. Och fast jag är fullkomligt medveten om hur fel jag gör och hur lätt det skulle va att sätta lite fart så gör jag det ändå inte, för jag tror fortfarande att det är helt lugnt. Och det skulle det nog va om det inte skulle va för killarnas match som jag snart ska iväg på. Innan det ska jag ha hunnit städa den där halvtimmen, gjort tzatziki, förberett köttet, deg till blåbärspaj och något annat jag inte kommer på för tillfället. Jag ville ha middagen klockan sju eftersom jag ska iväg och inte vill ha så stressigt när jag lagar maten, plus att jag väldigt gärna skulle vilja se iaf en stund av herrarnas match. Men det passade inte de andra så bra så istället blir det runt sex, vilket innebär att jag inte kan stanna och titta på herrarna och ändå får det rätt stressigt eftersom allt ska lagas i ugnen och inte får plats samtidigt. Bra planering Katarina :-)

Det som är skönt är iaf att när jag väl känner av tidspressen så blir jag oftast väldigt effektiv och duktig iaf :-) så har det alltid varit. Det är därför jag alltid skrev alla arbeten den sista natten på lhs medan mina kursare hade skrivit och finlirat i veckor.

Sådär ja, nu väntar jag bara på att tidspressen ska infinna sig :-)


Tisdagsmys

I år slutar jag tidigt på tisdagar, försöker iaf. Idag lyckades jag och var hemma strax efter tre efter att ha handlat och varit en snabb vända på biblioteket och cyklat hem. Det är så fantastiskt underbart! För jag får en så härligt lång eftermiddag/kväll eftersom jag inte går på tisdagsträningarna. Jag har sovit, städat, lagat ugnsbakad fläskfilé med soltorkade tomater och mozzarella och sitter nu och surfar lite medan vi kollar på sagan om konungens återkomst. Och klockan är nyss slagen åtta så jag måste inte gå och lägga mig än på ett tag, lyxigt.

Jag har fått min lärarlegitimation, alla har klagat så mycket över att det tagit sån extrem tid att få sin legitimation men tydligen ska man då göra som jag. Tänka att jag ska ansöka i några år innan det blir av och sedan efter mycket om och men skicka in den. Det är inte så länge sedan jag skickade iväg den, efter några veckor fick jag meddelande om att jag behövde komplettera den. Jag hade varit lite orolig att jag skulle få det för på lärarnas riksförbunds hemsida stod det att en skriftlig ansökan via postvägen skulle ha ett personbevis med i sin ansökan. Det stod ingenting om det på skolverkets sida och eftersom det är hos dem man ansöker om det och jag är lite för lat för att ordna fram något som jag inte är helt hundra på att jag behöver så chansade jag och skickade in allt annat. I meddelandet stod det bara att jag var tvungen att skicka in en komplettering och lite senare stod det att en skriftlig ansökan måste undertecknas av personen och att man då intygar att inlämnade uppgifter är sanna. Jag skrev min ansökan på datorn men skrev ut dokumentet och kommer ihåg att jag skrev under det så jag ringde skolverket för att höra vad som saknades och tydligen kommer jag ihåg helt fel och var klantigare än klantigast när jag skickade in det där och hade väl missat själva namnteckningen, så det skickade jag in för max två veckor sedan. Så jag tycker att de har varit väldigt snabba när det gäller mitt ärende iaf, för den 23/9 tog de ett beslut och skickade ut min lärarlegitimation och min förskollärarlegitimation. Det har ju varit väldigt oklart över hur mycket man skulle behövt läsa för att vara behörig i de olika ämnena så jag var osäker på hur min legitimation skulle se ut. Dessutom har jag två kollegor som gått samma inriktning som jag och typ identiska utbildningar men de hade inte alls fått samma behörighet så det verkar ju en aning rörigt.
Nu när jag fått se min svart på vitt vet jag inte riktigt vad jag ska tycka. Under min inriktning (matematik) var det ständiga diskussioner kring vilken åldersgrupp den riktade sig till för på vissa ställen stod det att vi blev F-3 lärare och på andra F-5. Lärarna försäkrade oss om och om igen att det var F-5 som gällde, på min legitimation står det såklart 1-3 (plus att jag är behörig för förskola, förskoleklass och fritidshem). Dock har jag blivit behörig i väldigt många ämnen (matematik, svenska, geografi, historia, samhällskunskap, religion, fysik, kemi, biologi, musik, bild och svenska som andraspråk). Just matematiken är väl den jag hade hoppats på få behörighet upp till år fem, fast jag vet inte om jag någonsin kommer vilja undervisa i den åldersgruppen men det skulle va kul att ha den möjligheten. Dock är det väl bara att utbilda sig lite mer, borde ju inte krävas alltför många poäng för att bli det. Jag har nog läst tre poäng (de gamla på min tid, vet inte hur många hp det motsvarar) musik och det räckte tydligen för F-3 ;-)
Aja, jag har tre veckor på mig om jag ska överklaga men dessvärre tror jag inte att det hjälper om jag nu skulle göra det. Och det är väl inte hela världen heller, jag vill ju vidareutbilda mig så småningom också så då får jag ju lite extra motivation till det helt enkelt :-)

Just nu funderar jag och planerar veckan som kommer. På lördag ska vi fira trettioettåringen i huset. Har dock ingen aning om vi blir fem eller tretton stycken men jag har fått en beställning på middag med skagen till förrätt, kött med potatiskroketter till varmrätt och hallongrottor, bullar, blåbärspaj och/eller morotskaka till efterrätt. Så det känns som om jag måste börja i tid. Det som krånglar till det hela är att killarna har match på lördag (skönt nog hemma) och jag gärna skulle vilja se lite av herrarnas match också men det kan nog bli svårt att hinna med. På söndag har vi seriepremiär med damerna, i alfta. På sätt och vis är jag faktiskt lite spelsugen men samtidigt är jag inte alls sugen på att åka ända dit och särskilt inte eftersom jag tror vi kommer få stortorsk, eller vet snarare.

Nä nu ska jag återgå lite mer helhjärtat till filmmyset :-)

Segstartad

Jag känner mig själv väldigt bra och visste att jag inte skulle sätta mig i soffan när jag kom hem. Tyvärr är jag ju dum nog att sätta mig ner ändå. Tänkte först bara ladda över ett avsnitt av 24 till min bärbara så jag kunde se på det från ct men misslyckades med det och började av någon korkad anledning surfa lite istället och har nu svårt att ta mig i kragen och börja träna. Handbollsträningen blev inställd idag eftersom juniorerna har match, ganska skönt tycker jag som inte ser fram emot handbollsträningarna alls för tillfället. Så jag hade bara killarnas träning och sen kvällen fri, underbart. Borde ju såklart träna och föredrog crosstrainern framför spåret idag för det har faktiskt blivit ganska mycket av spåret på sista tiden och väldigt lite ct. Jag såg klart fjärde säsongen av 24 för ett tag sen och sedan dess har jag bara sprungit typ. Och nu skjuter jag upp träningen ytterligare genom att blogga lite istället...

Veckorna flyger ju fram som vanligt och jag måste säga att jag har det oförskämt bra. Trivs som handen i den skräddarsydda handsken på jobbet och får mysa och bråka med underbara små änglar samtidigt som jag kan bolla och utvecklas tillsammans med fantastiska kollegor och har en ledning som bryr sig om, uppmuntrar och alltid finns där för en. Det låter väl inte helt fel :-)
I helgen är det sm vilket säkert kommer bli väldigt tufft men jag hoppas på bra matcher av killarna. Har en lite för bra känsla just nu inför helgen dock så det kommer säkert sluta i katastrof men det visar sig.

Jag kommer troligtvis få sällskap av saknade vänner eller iaf vän i helgen vilket ska bli grymt skojsigt. Jag träffade Kicki i söndags och Tinna igår vilket jag blev glad av.

Real spelade bra och vann enkelt i veckans cl-match, dock skadade sig ju casillas vilket såklart är supertråkigt. Jag tror inte han blir borta länge eller knappt alls pga skadan men jag tror inte direkt det ökade hans chanser att någonsin återta startplatsen så jag får väl vänja mig och acceptera det helt enkelt även om det gör ont ända ut i fingertopparna.

Nä om jag skulle ta tag i den där träningen då...

Härligt med helg

Igår åkte jag hem till Tinna och spelade tp tillsammans med henne mot Elin och Carro. Vi vann vilket såklart gjorde en kul och trevlig kväll ännu bättre :-)
Jag kom hem rätt sent men såg på ngt avsnitt av pll innan jag somnade. Vaknade när Kjell skulle gå upp för sitt dygnspass och var faktiskt rätt pigg trots typ fem timmars sömn men efter ett tag somnade jag om och halvsov till och från i några timmar till. Killarna hade träning bokad i Norrtälje för att lära sig bra grunder och teknik när det gäller knäböj och marklyft och lite annat smått och gott. Jag hade nästan tänkt vara med men fegade ur och bestämde mig för att agera fotograf istället. Trots att jag inte var med tycker jag att det var lärorikt och aningen inspirerande. Jag tror verkligen att det skulle vara bra för mig att köra lite crossfitinspirerad träning. Ska försöka peppa Kjellebrelle till att vi kan hitta på något tillsammans. Eller kanske köra lite med tinna på onsdagarna efter vårt löppass.
Jag kan inte påstå att jag har haft en bra kost idag direkt. Det började väl bra med havregrynsgröt, jag fastade igår och kände att jag behövde äta ngt ordentligt innan träningen eftersom jag skulle vara borta några timmar. Jag kom hem runt fem och då ställde jag mig och kokade de fyra färska majskolvarna jag köpte i veckan. Det var gott men nog inte så hälsosamt eftersom jag vräkte på både salt och smör. Kjell hade lämnat en halväten godispåse och jag åt säkert tio-femton bitar. Och så i halvlek till reals match blev det mer majs fast såklart i form av popcorn. Så jag har väl inte fått i mig några proteiner över huvud taget knappt idag. Säkert en matsked för mycket salt, på tok för mycket socker i form av äppelmos och godis och massa dåligt fett i form av smör. Dessutom blev det ju ingen träning alls för mig vilket såklart inte är bra. Imorgon blir det därför ett måste för jag har bara kört tre pass hittills.
I morse mätte jag min kropp och vägde mig. Jag hoppades även om jag i stort sett var säker på att det var önsketänkande och typ en chans på miljonen att jag skulle nått målvikten och målmåttet för midjan för då skulle jag kunnat fira med en kladdkaka nu ikväll. Men det var ett knappt kilo för mycket på vågen och när det gällde midjan var det verkligen på gränsen men var jag helt ärlig mot mig själv och släppte efter lite på måttbandet så var det en cm för mycket där också. Så det får nog bli en sista lite mer strikt vecka för att kunna frossa lite nästa helg och helgen därpå. Målet satte jag ju dessutom tänkt på hela terminen så jag har ju egentligen ingen tidspress. Ska försöka att inte ge efter och frossa så mycket att det börjar peka uppåt igen bara så kan jag nog köra lite stramare veckor om ett tag igen. Det låter kanske lite jojobantning över det hela men det är det inte. Jag är bara inte en person som vill begränsa mig till att alltid äta med måtta, typ en rad på chokladkakan istället för hela, eller en kanelbulle istället för fem. Och tanken med att få frossa är ju ändå att jag ska göra det rätt så begränsat och fortsätta med hyfsat nyttigt majoriteten av dagarna. Så skillnaden är inte så dramatisk som jag kanske får det att låta.
Jag var ju lite orolig över hur det skulle vara att fasta när jag kommit igång med jobbet ordentligt och framförallt när jag skulle behöva sitta med när alla andra äter i skolan. Det har faktiskt inte varit något som helst problem. Igår var det lite lite jobbigt för det var blodpudding till lunch. Det är nog topptre lunchen för min del i skolan och jag blev riktigt sugen på att äta. Men vid det laget var jag inställd på att köra träningen med killarna idag och tänkte därför att jag inte kunde fasta idag. Men det var bara jobbigt ett pyttetag innan jag verkligen bestämde mig för att jag skulle fasta. Jag hade med mig två morötter att äta på lunchrasten men jag glömde faktiskt det när jag kom tillbaka från matsalen så jag åt en när eleverna slutade klockan två och den andra sparade jag faktiskt till jag kom hem. Jag kan knappt påstå att jag kände av några hungerkänslor alls. Innan jag åkte till tinna mötte jag Kjell i centrum för att hinna träffa honom en liten stund eftersom han skulle jobba dygn idag. Han bestämde sig för att äta en pizza och då åt jag faktiskt lite av hans pizzasallad och smakade någon tugga av hans pizza. Inte heller det var särskilt jobbigt. Jag är glad över att fastedagarna går så bra som dem gör. Den enda gången det blivit lite jobbigt var faktiskt förra helgen. Jag fastade ju på lördagen och åt lite tonfisksallad på dagen. Så långt var det lugnt och när jag vaknade på söndagen var jag fortfarande inte hungrig. Jag hade tänkt att äta frukost just eftersom jag hade fastat men som vanligt snoozade jag så länge det bara gick och hann inte med det innan det var dags att åka till handbollen. Jag visste ju att det bara var en match och på vägen hem hade jag tänkt stanna på ip och springa. På vägen hem började jag dock må lite illa, typiskt illamående av att jag inte hade ätit som jag kunde få ibland när jag körde handboll hela måndagkvällarna utan ordentlig middag, inte åt någon frukost och cyklade till bällstaberg utan att äta något förrän det var dags för lunch. Det var 3-4 tillfällen som jag mådde riktigt illa lagom till lunchen då.
Jag bestämde mig därför för att åka hem och skippa löpningen och istället laga lunch direkt. Det var nog rätt beslut för det tog säkert en närmare två timmar för mig att i små bitar stoppa i mig pyttipannan jag gjorde. Jag kände mig nästan bakis där jag låg i soffan och tog en tugga var femte minut. Men sen mådde jag prima igen. Nog om det!

Ikväll spelade real mot villa real och det blev oavgjort. Vilket vi egentligen ska vara glada över om man ser till matchen. även om vi blev snuvade på en klockren straff (tycker dock att det är lite rätt åt dimaria för han filmar ju en hel del och då tycker jag nästan domarna kan få släppa en del, synd bara att vårt lag blir lidande) Villa real var bra tycker jag. De kändes taggade och inspirerade, till skillnad från real som såg rätt tama och osamspelta ut. Undra hur många felpassar det var den här matchen från vår sida. Visst flera säkerligen på bra press från hemmalaget men också många riktigt konstiga felpassar. Jag saknade verkligen flera spelare, de skadade i backlinjen hade verkligen behövts och likaså alonso. Tycker att det var katastrofalt i samarbetet mellan mittfält och backlinje. Självklart saknade jag även casillas men som sagt gör ju lopez det bra (förutom vid 2-2 målet) och varför ska man ändra ett vinnande koncept. Özil känns ju tråkigast att sakna för där vet man ju att det inte finns någon chans att han kommer tillbaka och honom tyckte jag så bra om.
Kul för Bale att få göra mål i sin första match för klubben men annars tycker jag inte han gjorde en bra match. Hoppas han blir varm i kläderna snart. Idag var det ju iof inte många alls som gjorde en bra match. Hoppas det går bättre på tisdag! Då kommer jag självklart sitta bänkad, jag har dessutom hört rykten om att min favorit får stå då och det vill jag ju inte missa för alla pengar i världen.
Nä nu ska jag nog titta på lite pll igen. Snart är säsong två slut...

Nu är vi igång på allvar

handbollen har ju börjat lite lätt och den här helgen var tillägnad lidingö cup. Vi har åkt på tre förluster, vilket även om vi är lite vana vid det såklart är surt som ättika typ. Men det finns en del ljusglimtar. Det var ju ändå första matcherna vi körde tillsammans efter samanslagningen och det är klart att man inte kan förvänta sig att allt är på topp direkt. Men det blev lite bättre och bättre. Sista matchen tycker jag vi krigade riktigt bra, tyvärr hade vi flera tunga skador tidigt i matchen, hoppas verkligen inte det är något allvarligt. Skulle va riktigt tufft inför sm som är om två veckor. Imorgon är det bara en match och den är klockan åtta på lidingö så det blir till att gå upp tidigt imorgon. Det som är skönt dock är ju att man kommer hem tidigt och har resten av dagen fritt då. Idag var det ju verkligen en heldag i världens varmaste hall. Seriöst var det som att kliva in i en bastu när man klev in på plan. Jag stod stilla i linne på sidan och tyckte att det påminde lite om värmen och syrefattigheten i den hallen mina tjejer spelade i en gång för massa år sedan i Italien. Fast där fläktade det lite ibland iaf eftersom de hade dörrarna öppna, det gjorde det inte här kan jag säga. Vi hade samling klockan elva så det var ju najs med lite sovmorgon. Men sista matchen började 18.30 så jag kom nyss hem och snart borde jag väl gå och lägga mig för att orka upp imorgon. Jag funderar på om jag ska köra ett litet pass på ct eller om jag ska slappa framför en serie.
 
Idag fastar jag eftersom jag var bortbjuden på middag igår. Jag hade med tonfisksallad som jag åt i hallen mellan första och andra matchen och nu är jag lite lagom sugen på något att äta, får väl knapra lite på en morot. Jag är inte superhungrig utan det är mer att jag är sugen men det går väl över snart. Jag har fortsatt köra på, för dock inte längre in det i shapeup men jag tror jag har hyfsad koll och inte passerar 2000 kalorier särskilt ofta. Möjligtvis igår för då blev det lite onyttigt på kvällen, bland annat en väldigt god efterätt Kicki hade lyckats sjukt bra med. Hon bjöd på riktigt god mat och det var helt underbart att träffa mina gamla barndomsvänner igen. Vi är på tok för dåliga på det men igår lyckades vi faktiskt boka in nästa träff  och tills dess är det bara några månader :-) Det är så härligt att vi trots att vi träffas så sällan, sist var för typ ett och ett halvt år sedan, så känns det så naturligt att umgås.
Tillbaka till dieten... Jag var ju lite trött på att räkna kalorier och inte få vräka i mig onyttigt om jag vill så när den där månaden hade passerat som jag på förhand hade bestämt skulle skötas exemplariskt tänkte jag ju släppa loss lite. Men då började jag få lite mer resultat och nu är jag ganska nära målet som jag lite för skojs skull hade satt upp och då har jag lite svårt att inte fortsätta för fullt. Så det blir nog iaf en vecka till, kanske iaf. Men jag har funderat fram och tillbaka till hur jag vill leva i fortsättningen. Träningen har blivit lite sämre nu när jobbet har tagit väldigt mycket tid, så det har blivit typ 3-4 pass i veckan istället och med tanke på hur lätta de passen är känner jag att det inte riktigt räcker. Så träna vill jag göra 4-5 gånger i veckan har jag bestämt. Jag har inte direkt haft något problem med fastedagarna alls så jag tror att jag kommer fortsätta med dem, möjligtvis att jag går ner på en dag ibland när jag inte tycker att det passar med fasta. Men så kommer vi till det här med onyttigt eller inte onyttigt. Jag vill och längtar efter att äta onyttigt så det vill jag få in men jag vill ju å andra sidan inte ha världens sötsug hela tiden och må sämre i kropp och mage som jag vet att jag faktiskt gör av att ständigt stoppa i mig massa skit. Så jag tror att det får bli att jag begränsar mig till en eller max två onyttiga dagar i veckan. Det känns som om det skulle kunna funka. Då borde jag ju inte heller gå upp det jag tappat. Tar jag hjälp av måttbandet eller vissa av mina kläder kan jag absolut se att midjemåttet har minskat en hel del vilket jag är sjukt glad över, nu känner jag verkligen dock att det är synd att inte allt försvinner därifrån. Jag börjar märka på andra ställen på kroppen också och det är klart att det inte är någon katastrof men jag är väldigt nöjd med allt hur det är nu och vill inte minska mer förutom just midjan som jag fortfarande tycker är lite för stor, å det kan jag på sätt och vis inte förstå med tanke på hur mycket mindre den nu ändå är idag i jämförelse för ett halvår sedan. Drog jag in magen allt jag kunde då så tyckte jag att det såg rätt bra ut storleksmässigt, nu är jag ju aningen smalare än så i normalläge och ändå tycker jag att den ser lite för plufsig ut. Konstigt att man inte riktigt kan vara nöjd. Fast det är jag ändå, jag är nöjd och rätt stolt över mig själv faktiskt. Jag har aldrig levt speciellt hälsosamt men nu har jag iaf tagit flera ganska stora kliv i rätt riktning och känner att jag faktiskt mår bra av det. Jag har dock fortfarande inte cyklat till jobbet, det borde jag ändra på. I tisdags fick jag dock äntligen hjälp av cykelexperten (fd. postenarbetare) att byta däck. Vi fick åka en sväng förbi macken för att vi inte hittade tången här hemma men fast beslutna om att få det gjort på en gång så gjorde vi det ändå trots besvären. När vi väl hade fått första hjulet på plats och pumpat upp det hörde vi hur det pös. VI hade då bytt både slang och däck. Vi pumpade en gång till men då verkade det vara tätt som tur var så vi körde på och bytte backdäcket också utan några större problem. När vi väl var klara var det kolsvart uta och jag provcyklade en snabb vända och rättade till vissa saker som gnisslade och gnällde. Dagen därpå var jag ju såklart inte ett dugg sugen på att cykla men jag var ändå klar att cykeln äntligen var fixad och bestämde mig för att tycka om cykelturen och laddade rejält. Men när jag satte mig på den insåg jag att framdäcket var helt tömt på luft så tydligen blev det något fel på det ändå. Riktigt surt men det var bara att hoppa in i bilen och strunta i hur mycket avgaser jag spyr ut i onödan. Nästa vecka, eller kanske rentav imorgon borde jag ta mig förbi arninge och köpa en ny slang för jag antar att det är enda lösningen. Pajar den sen igen tror jag att jag ger upp och skrotar cykelplanerna, iaf fram till våren. För det är aningen ruggigt när man går ut till bilen på morgonen faktiskt.
 
åhh jag har sån beslutsångest när det gäller träning eller inte träning just nu. Förresten har jag helhjärtat bestämt mig för att bara träna handboll på torsdagar och det känns som helt rätt beslut för mig. Jag tränade i torsdags och jag tyckte inte det var speciellt roligt om jag ska vara helt ärlig. Jag känner mig gammal som gatan och det går varken bra för mig eller laget. Kanske blir det här sista säsongen, även om det känns skumt och konstigt men det lär väl inte bli något b-lag än på många år om någonsin och det är lite där jag känner att jag borde spela om jag ska spela ens. Men det jag funderade på var alltså om jag ska köra nu eller inte. Klockan är ändå över nio och jag tror att jag kommer träna imorgon. Då har jag ändå kört fyra pass den här veckan och det kanske får räcka helt enkelt... Pretty little liars lockar faktiskt lite mer.
 

Serien

Äntligen första september och äntligen publicerade dem serien. Varför börjar vi oftast mot alfta undrar jag. På sätt och vis är det ju rätt skönt att ha den bortamatchen avklarad och i år har vi alfta borta, rimbo hemma och sedan arbrå borta. Som sagt skönt att ha det avklarat men lite jobbigt är det också när det är så nära inpå... Redan den 2 november har vi sedan Forsbacka borta och det är ju tredje längsta bortamatchen. Så på våren är de längsta enköping och vassunda och det blir ju iaf nära och bra...
Jag vet redan nu fyra matcher som jag kommer missa och utöver det är det fem till som jag inte vet om jag kommer spela pga krockar med killarnas matcher, u-sm och annat. Sen så kan det ju även dyka upp andra saker som hamnar i vägen men det är det jag vet nu som sagt.
Som jag misstänkte har jag inte någon helt ledig helg fram till efter skolavslutningen men det är några helger som jag faktiskt bara har en dag uppbokad. Får väl se till att pipa iväg till skövde just då helt enkelt.

Igår var första dagen då jag fastade och faktiskt inte åt något mål mat. Jag åt en morot och två-tre cocktailtomater på hela dagen. Jag var lite hungrig ett tag mitt på dagen men sen försvann det. Jag hade tänkt äta lite kyckling och sallad till middag men rätt vad det var var klockan rätt mycket och eftersom jag då fortfarande inte var hungrig struntade jag i det helt enkelt. Nu har det gått 38 timmar sedan jag åt något annat och jag är fortfarande inte hungrig men jag ska köra ett pass på ct för halsen känns bättre idag och sen borde jag väl stoppa i mig något iaf. Kanske blir det popcorn i halvlek till reals match, bra och hälsosamt alternativ :-) Under och efter fastedagar känner jag mig, inte helt konstigt kanske, ganska smal och i morse kunde jag inte motstå att mäta midjan, jag har mätt mig varje söndagkväll sen jag startade och den här veckan har jag minskat nästan fem cm vilket är mer än jag gjort sammanlagt de andra fyra veckorna. Nu vet jag ju att det beror på att jag inte åt alls igår och att det kommer vara skillnad ikväll men jag hoppas iaf att inte riktigt alla fem cm kommer tillbaka under dagen... Nä nu börjar det bli lite bråttom, reals match börjar ju tolv och senare idag ska jag bjuda på middag här och det är inte helt städat och jag har heller inte handlat så det blir till att vara effektiv. Men nu ett lätt träningspass som sagt.

RSS 2.0