Inne i rutinen

Nu känner jag att vardagsrutinen är på plats igen. Är dock fruktansvärt trött på morgonen men det beror nog mest på att jag inte sovit så bra. I måndags sov jag oroligt för det var natten före reals match. På tisdagnatten sov jag ännu sämre för att jag var rädd för att bli magsjuk. Kjell klagade över magont hela kvällen, han är faktiskt inte den som brukar klaga alls. Ganska precis när vi gått och lagt oss efter CL så flög han upp ur sängen och in på toaletten. Jag låg kvar i sängen och kände mig hemsk som inte gick för att ge honom stöd men jag har så svårt för spyor. Det hördes rätt bra in i sovrummet vad som hände och det räckte för att jag ville börja gråta typ. Så jag låg där och hoppades att han inte skulle svara ja när jag erbjöd mina tjänster, vilket han inte gjorde som tur var. Efter det mådde han klart bättre men jag blev riktigt orolig. Magsjuka är det jag tycker att jag har varit lite känslig mot och lättare blir smittad av. Men till min fantastiskt stora glädje (inte lika stor som att real gick till semi men typ större än allt annat) har jag inte mått minsta lilla illa. Kjell mådde betydligt bättre dagen efter och är nu helt återställd. 
Även Barcelona gick ju vidare och det skulle inte förvåna mig om vi får dem i semin. Iof känns det som om alla lag är omöjliga att slå. Jag vill minst av allt möta barca men bayern känns ju inte heller direkt kul. Så ska jag välja får det nästan bli dortmund men de har ju definitivt ett övertag på oss om man ser tillbaka på säsongen. Jag är typ nervös nu inför lottningen och även såklart redan inför matchen. Hur ska jag kunna överleva detta? Är det verkligen så här varje år eller blir jag mer och mer nervös för varje år som går?
 
Den här veckan började jag ju ett smått hälsosammare liv. Det har gått ganska bra. Jag har inte ätit något som jag inte får, läsk, godis, chips, kakor, bullar och sånt där och inte tyckt att det varit speciellt ansträngande att låta bli direkt. Jag har bestämt att det är max en onyttig dag i veckan, två dagar då jag ska cykla till jobbet och tre träningar minst, borde nog köra några fler eller hårdare krav på vad som är träning, trettio min på crosstrainern i mitt lunk ger nog inte så mycket men det är iaf bättre än ingenting. Jag har redan gjort mina tre träningar vilket känns skönt. Det som är irriterande är att det här med cyklingen håller på att skita sig lite. Jag hade ju bråttom till banken i måndags så då tog jag bilen, i tisdags cyklade jag, i onsdags hade jag bråttom till bilbesiktningen och idag hade jag träning så då valde jag att ta bilen. Detta visste jag ju på förhand och hade planerat att ta bilen tisdag och fredag. Men nu är problemet att jag måste hämta min iPad på Bällstabergsskolan imorgon och kan nog inte komma dit så sent, typ tre absolut senast fyra. Att cykla till jobbet imorgon känns helt okej men att sen cykla därifrån till bällstaberg och sen direkt hem känns inte direkt lockande. Jag skulle iof kunna cykla hem och sen ta bilen men det känns också lite dumt faktiskt. Aja får se hur jag gör. I värsta fall får jag väl skrota mitt löfte redan första veckan men göra en deal med att det är okej om jag kör en halvtimme på crosstrainern eller nått. 
 
Nä nu borde jag verkligen hoppa in i duschen. Jag längtar som bara den till nästa vecka för då hoppas jag att våren äntligen kommer och jag slipper tjata på mina juveler om täckbyxor. tänk vilka bekymmer jag har.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0