Iker den fantastiske Casillas

är med i truppen till imorgon. Som jag har saknat honom! Nu vet vi ju inte om han kommer få spela och om han isf är i så bra form men jag är nöjd ändå för det finns en möjlighet att kameran visar hans ansikte oavsett om han står på plan eller sitter på bänken.

Idag köpte jag äpplen så jag kan göra äppelpaj, det var så sjukt gott att jag bara måste äta det igen och nästa vecka börjar mitt nya hälsosamma liv så det är lika bra att passa på nu :-)

Idag pumpade jag hjulen och smorde kedjan på min cykel. Den fick sig även en premiärtur för året då jag svängde förbi gamla skolan och sedan även centrum. På väg till skolan var jag vid rätt gott mod, visserligen tyckte jag till en början att jag inte orkade någonting och trodde att jag skulle behöva gå i uppförsbackarna men det gick bättre och bättre. När jag kom ut från skolan och hoppade upp på cykeln igen möttes jag av världens storm och när jag väl var nere i centrum önskade jag djupt att jag tagit bilen istället så jag hade kunnat hoppa in i den istället för att behöva cykla hem, men då var vädret lite snällare igen så det gick väl bra. Jag har bestämt mig för att cykla till jobbet minst två dagar i veckan. Jag vill verkligen inte bli för bekväm bara för att jag har körkort, sen så vet jag att jag kommer få tvinga mig själv om jag ska välja cykeln istället för att ligga kvar och sova om det så bara är för tio minuter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0