Tröttmössa

Igår morse hade jag svårt att kliva upp, det hör inte direkt till ovanligheten iof men jag tyckte det kändes värre än vanligt för att vara en måndag. Jag hade redan bestämt att jag skulle gå på handbollsträningen på kvällen och jag undrade i mitt stilla sinne hur jag skulle kunna gå upp på tisdagen när jag var så trött redan på måndagen. Halva träningen gick jag och gäspade och hade halvdana planer på att skynda mig i säng direkt efter en snabb dusch. Men när jag kom hem luktade det god mat och trots att jag åt min matlåda på jobbet innan killarnas träning så märkte jag att jag var väldigt hungrig. Det är faktiskt den största skillnaden sen jag började med mitt aningens hälsosammare liv, jag blir hungrig och behöver mat på ett helt annat sätt. Så jag satte mig för att äta och fastnade lite framför datorn och sedan kom vi in på flera spännande, djupa och seriösa diskussioner och då varken ville eller kunde jag riktigt gå och lägga mig. Så när jag hade duschat klart var väl klockan halv ett nästan och då är man ju ganska pigg tyvärr av duschen om inte annat. Som tur var kunde jag somna rätt fort ändå men jag kan ju säga att jag inte mådde helt bra när klockan ringde imorse. Jag snoozade i nästan en timme och i stort sett lovade mig själv att jag inte ska träna nästa måndag. Jag hade planerat att cykla idag, imorgon och på fredag men jag har ju sagt minst två gånger i veckan så jag låg där och tänkte att tar jag bilen kan jag sova i fem minuter till och det är ju ändå skitväder. Prognosen hade lovat regn och det lilla jag uppfattade när jag öppnade ögonen för att stänga av alarmet var att det inte såg särskilt soligt ut iaf. Men jag bestämde mig faktiskt för att cykla ändå och kände mig stolt över mig själv, tänkte att lite vatten är ju inge farligt och det är lika bra att gå upp och piggna till lite på cykelturen så jag stressade upp och gjorde mig i ordning på tio minuter och gick ut med hjälmen i högsta hugg men jag stannade på förstukvisten och tänkte om. För det vräkte ner och jag hade inte riktigt tid att rota fram regnkläder och bilen stod ju där så inbjudande. Så imorgon och på fredag har jag inget val helt enkelt, då blir det cykeln oavsett väder. Jag hade nog ganska tur med vädret under det året jag cyklade till bällstaberg för jag tror aldrig det regnade så där mycket. Visst har det regnat och snöat och varit tråkigt cykelväder men idag öste det verkligen ner. 
På väg till jobbet bestämde jag mig för att jag ska hålla mig vaken till åtminstonde nio ikväll och senast gå och lägga mig vid elva. Så nu gäller det att sysselsätta sig. Jag ska städa lite och tvätta, laga mat och köra ett pass på crosstrainern. 
Imorgon är det CL, vilket jag inte kommer klara av för jag mår superdåligt redan nu och jag är tvärsäker på att det kommer gå åt h-vete.
På torsdag är det match, vilket är kul för jag är verkligen spelsugen. Dock är jag nästan lika pessimistisk när det gäller den matchen så jag kommer nog vara bitter och sur efter den. Jag har verkligen gjort pissträningar på slutet och känner att jag kommer vilja mycket mer än jag kommer klara av på matchen och så är jag helt hundra på att vi kommer förlora och jag hatar att förlora. Förhoppningsvis kan vi ha helt okej stämninig i laget och försöka peppa varandra ändå.
Sen så är fredagen här och veckan typ slut och då är det nästan inget kvar av terminen känns det som, vilket är fantastiskt kul för då är sommarlovet här men det är otroligt tråkigt för då hinner jag inte ha fler lektioner med mina elever. Stackars mig vilka bekymmer jag har :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0