Att se fram emot och längta till

Fick nog bästa presenten någonsin idag. En resa till Madrid för att se spanska cupfinalen. Jag längtar som bara den. Det är typ en och en halvmånad dit och som en extra bonus den veckan kommer äntligen mina favoriter tillbaka till den här sidan av planeten.

Utöver det har jag även något att se fram emot i sommar bokat. Nämligen en tripp till Göteborg för att se Real Madrid - PSG och kanske stopp på både Liseberg och Ullared. Det låter ju underbart roligt. Det som skulle kunna sätta käppar i planerna är möjligtvis en resa till Afrika men det är ju inte så illa det heller så om det nu inte går att åka tidigare i Juli dit så tror jag inte att jag kommer gå under av sorg för det.

Jag har länge sagt att jag inte ska köpa ett teleobjektiv förrän jag antingen ska på en fotbollsmatch eller safari och det ena är ju redan bokat och det andra hoppas jag starkt på så jag tror jag får börja leta lite mer på riktigt nu. Har kollat runt en del tidigare men inte så seriöst men nu har jag ju verkligen anledning till att köpa ett så det är jag nästan helt säker på att jag ska. Frågan är bara i vilken prisklass man ska lägga sig i. Det som är irriterande men nästan lite bra är att det verkar som att det finns en del halvbilliga och att om man sedan vill ha ännu bättre måste punga ut med riktigt mycket mer i pengaväg. Det är irriterande för jag känner att jag skulle vilja ha något som är snäppet bättre men det är bra på det sättet att eftersom det är ett rejält hopp känns det inte ens som om man behöver fundera så mycket på det. Så mycket är det ju inte värt att lägga på något som man inte behöver utan bara vill leka lite med vid ett fåtal tillfällen. Och även fast jag håller mig till den lite lägre priskategorin finns det ändå en hel del att välja bland och beslut att ta. Man skulle ju gärna vilja provfota en del med dem innan man väljer. Borde kanske försöka sälja mitt tamron som jag knappt använder längre, känns faktiskt lite onödigt att ha kvar det. Känner jag mig själv lär inte det hända men man ska aldrig säga aldrig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0