Längtan och nerräkning

Det är skönt att inte ha handboll varken på tisdag eller onsdag tycker jag. Då har man två kvällar i rad som man inte har uppbokade så ofta. Jag var på träningen i måndags, det har inte varit så många måndagar för mig de två senaste månaderna. Och jag vet varför, jag är helt död på tisdagsmorgonen och ännu värre på onsdagsmorgonen om jag inte somnar supertidigt på tisdagkvällen. Jag trodde nästan inte att jag skulle ta mig upp imorse, seriöst alltså. Men det gjorde jag ju såklart. Tur att det går fort att cykla. Jag känner mig faktiskt ganska stolt över hur jag håller mig till min plan. Jag har fortfarande inte ätit något onyttigt och jag har cyklat två gånger den här veckan och tränat två gånger. Men en och en halv vecka kan väl vem som helst klara av att leva lite småhälsosamt, nu gäller det ju att fortsätta så. Jag ska följa planen fram till sommarlovet har jag tänkt. Hoppas jag märker av lite resultat men annars så lever jag pyttelite mer miljövänligt iaf. Det är ju verkligen idiotiskt att köra bil när man inte behöver egentligen, men det är ju sjukt bekvämt. 
Idag fick jag mailet jag väntat på. Vi är bokade på en gorillatur i juni, nu måste vi bara betala också så de hinner köpa permit till oss. Jag insåg att jag nog aldrig betalat till ett utländskt företag på faktura tidigare och vågar inte riktigt göra det utan Kjells stöd. Typiskt nog mötte jag honom i dörren när han var på väg till sitt nattpass. 
Det känns iaf väldigt skönt att få det här bokat för det var just gorillaturen det mesta hängde på. Vi kunde inte boka flyg eftersom vi inte visste exakt vilka dagar vi ska vara i uganda och vi kunde heller inte boka något av det andra av just samma anledning. Förhoppningsvis har vi hela resan bokad och klar när veckan är slut. Vi tror att vi börjar närma oss ett beslut kring safarin också. Vi velar mellan två liknande turer på fem dagar, det ena är via den guide Helena hade förra året när hon var på safari som hon var nöjd med och det andra är via ett svenskt företag som jag läst mycket gott om. Det som skiljer sig utöver det är lite standarden på boende samt priset såklart. Jag tror vi kommer välja det alternativet som känns lite säkrare och bekvämare även om det blir några tusenlappar till per person. Jag känner mig inte helt bekväm med att föra över pengar till en killes konto i Afrika även om han säkert är proffessionell och går att lita på. Dessutom lockar det att bli upphämtad på flygplats och få lite bättre boende. Åh, det kommer bli så häftigt! Och ett perfekt sätt att börja semestern på, hur lyxigt är det inte att komma hem och vara ledig typ en månad till sen. Tyvärr krockar det med partille om nu killarna får för sig att åka dit, däremot krockar det inte med Åhus om jag får för mig att åka dit istället :-) Det krockar inte heller med Real-PSG så nu har jag verkligen miljoner saker att se fram emot.  
 
Det är kul att ha mycket att se fram emot, det roliga är att det inte är särskilt lång tid kvar heller. Jag tror att det är trettiofem skoldagar kvar bara. Det känns mest härligt och bra men lite jobbigt och stressigt också över vad vi hinner lära oss på den tiden. Sen så har jag någon studiedag och jobbar ju några dagar efter skolavslutningen också men dem dagarna ser jag mest bara fram emot faktist, jag har så mycket jag vill hinna planera och fixa.
Det händer så mycket spännande med jobbet och jag känner att det är så mycket jag vill utveckla med mig själv och verksamheten och att jag nu har lite bättre balans och energi för det i jämförelse med i höstas så jobbet känns helt underbart för det mesta faktiskt.
 
Nu håller jag nästan på att somna skrivandes så jag måste ta mig upp ur soffan och röra lite på mig. kanske rota fram något gott att tillaga också. Funderar på om jag ska göra bakad potatis eftersom jag är ensam. Appropå mat så blev det faktiskt riktigt lyckat i söndags. Remouladsåsen var riktigt god och paneringen på fisken blev också bättre.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0