Första dagen på resten av mitt liv

Så var man igång igen då. Att va ledig är ju helt underbart men tyvärr blir man ju väldigt seg och trött av det så när det är dags att komma tillbaka till verkligheten blir man nästan mer död efter jobbet och på morgonen än man var innan ledigheten. Fast det tar jag gärna för några dagars ledighet, snart är man ju inne i rutinerna helt igen.

Idag hade vi möte på banken. Det gick bra tycker jag. Vi lånade lite pengar till tomten, höjde vårt amorteringsbelopp och bestämde räntesatser för vi har lån som snart ska bindas om. Än så länge har vi haft ganska mycket tur med räntan känns det som, så får det gärna fortsätta :-)
Sen så pratade vi en del sparande också och jag inser för varje gång att det där med ekonomi är en djungel som jag aldrig kommer känna mig hemma i. Det finns så många olika sätt att förvara sina pengar på och med olika fördelar och risker som jag inte ens begriper hälften av och nog aldrig kommer orka sätta mig in i. Men lite lär man sig ju hela tiden och nu ska vi nog flytta runt våra tillgångar lite. Innan dem försvinner iväg på resor och annat.

Eftersom jag gick tidigare från skolan så tog jag med mig jobb hem och har suttit med det större delen av kvällen. Imorgon ska jag cykla till jobbet så snart är det dags att sova så jag orkar gå upp lite tidigare än vanligt. Det sk bli kul att se hur lång tid det tar att cykla, jag gissar på närmare tjugo min men kan ha helt fel. Kändes sådär att marken återigen var alldeles vit och man fick både borsta och skrapa bilen imorse. Jag har bestämt mig för att trotsa vädergudarna och har vårjacka och vårskor på. Det är ju ändå en bit in i april nu. Men jag ska försöka komma ihåg fingervantar imorgon för händerna kan bli så fasligt kalla när man cyklar. Det är skönt att jag har ett långt jobbpass imorgon för då kanske jag kan bli tillräckligt distraherad från att tänka på kvällens match. Gör real vad de ska bör de ju gå vidare och det är klart att det känns skönt med ett bra resultat inför den här matchen, men det känns inte tryggt någonstans. Allt kan hända och det behövs bara lite oflyt så är vi ute ur turneringen, men jag hoppas verkligen att vi slipper det och kämpar på riktigt bra. Det skulle va kul om casillas fick stå, om han är redo förstås. Han satt på bänken sist och det var så härligt att få se honom med laget och i samband med en match igen men det skulle ju va ännu roligare att få se honom på plan :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0