Pysseldag

Idag kom Tinna hem till mig efter handbollsskolan och vi har pysslat hela dagen. Anna kom hem efter jobbet och var supersnäll så hon körde hem vår mat, pizza. Jag åt kladdkaka med grädde och hallon (kvar från gårdagens middag här hemma) till frukost och sen har jag alltså smällt i mig en pizza och druckit cola, anna hade dessutom köpt ostbågar och det var väldigt gott. Så inlägget hade absolut lika gärna kunnat heta onyttiga dagen.
Jag blev klar med att sätta in alla mina 2010-bilder, insåg nu att det inte blev någon kroatiensida men det känns faktiskt helt okej ändå. Jag har ju gjort ett Kroatienalbum och jag hade nog tänkt ägna en sida i albumet åt några favoritbider från kroatien men de glömde jag skriva ut förrut och nu insåg jag att jag glömde lämna plats till det.
Det är dock mycket på albumet kvar för jag har nästan inte skrivit alls och inte heller dekorerat sidorna men jag hoppas verkligen jag blir klart till Spanien-resan för det skulle va kul att kunna göra ett spanien-album direkt när jag kommer hem och man har allt färskt i huvudet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0