Optimal lottning?

Alla lag som gått till kvartsfinal i CL är väl beviserligen riktigt bra (även om vissa haft en lite enklare väg dit, typ Schalke). Alla kan ju slå ut alla utan tvekan för i sportens värld kan verkligen allting hända. Därför känns det onädigt på sätt och vis att spekulera kring lottningen och sånt fast ändå kan man ju inte låta bli om man är en liten nörd ;-)

Jag är rätt glad över hur det gick i lottningen. Jag hade mått på förhand sämre om mina två lag hade fått barcelona som motstånd tillexempel, eller chelsea eller man U, så man kan nog säga att jag är nöjd. Jag tror absolut att Schalke kan skrälla och vinna mot Inter även om det inte alls är särskilt troligt. Real Madrid är väl favoriter mot Tottenham vilka jag tror att man inte ska underskatta. Har real madrid en bra dag och inte så mycket otur borde de vinna tycker jag (som inte sett en enda tottenhammatch i år, eller någonsin heller kanske för den delen). Fast vi vet ju att de inte alltid har en bra dag och i mina ögon har de otur väldigt väldigt ofta så chansen att de åker ur är ju väldigt stor. Vinner de får de förmodligen möta Barcelona i semin (tror inte Shaktar Donetsk rår på de blåröda) vilket isf innebär att de möts fyra gånger i april månad 5-6/4, 12-13/4, 17/4 och typ 20/4. Skulle Schalke skrälla och vinna så får de möta vinnaren mellan Man U och chelsea vilket innebär att det är teoretiskt möjligt att real och schalke möts i finalen, tänk vilken lycka det skulle vara :-D


Men en match i taget och ikväll verkar det som om reals match mot atletico är (på reals hemsida står det 19/3 eller 20/3) och den kommer bli riktigt riktigt tuff tror jag. Är ganska säker på att real kommer tappa poäng men det känns nästan bara positivt och tryggt, skumt jag vet. Det tråkigaste är att jag kommer missa matchen men förhoppningsvis får jag sms-rapporter från Lili? :-)

Kommentarer
Postat av: Lili

Självklart!

2011-03-19 @ 11:38:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0