Lite allt möjligt

Det blev ingen träning för mig idag, skönt! Velade fram och tillbaka men pratade slutligen med Lasse och han tyckte jag skulle åka hem och vila halsen eftersom vi skulle bli 5-8 spelare på träningen. Så nu ska här städas en hel del och mat ska förberedas inför imorgon då våra pappor kommer på middag :-)
Tog dock en liten internetpaus och fick då se lite saker som jag genast måste kommentera. Strejkhot i spanska ligan, fy vad händer då med matchen den 17:e? Förhoppningsvis är det väl ingen fara och jag har verkligen ingen koll på allt det här med strejken och så, kanske är något bra i slutändan men förhoppningsvis går det iaf inte så långt att matcher ställs in, eller?

Pepe är ju sedan ett litet tag tillbaka klar för real till 2015 tror jag det var, toppen för han är bra grym, hoppas bara han håller sig skadefri. Såg på svenskafans nu att det även är klart att alves fortsätter i barcelona (de historierna har ju varit i stort sett identiska känns det som). Men nu kommer jag äntligen till poängen, i artikeln stod det att "alves är världens bästa högerback enligt mig" typ. Hur kan någon människa tycka det?!!!!!! För det första tycker jag inte ett dugg bra om alves, han filmar på toooook för mycket och gnäller lika mycket därtill och sedan (nu har jag ju inte sett överdrivet mycket barcelonamatcher men ändå) tycker jag det är rätt ofta man ser honom göra korkade/dåliga saker. Å för det andra finns det en fotbollsspelare här i världen som heter Ramos! Mer än så behöver jag nog inte säga.

Vi har fått hem deklarationen å jag sitter här som på nålar och väntar på Kjell för jag vill nog att vi ska öppna tillsammans. Jag tycker alltid att det är spännande med deklarationen och i år känns det som om vi kommer kunna få en hel del tillbaka, jag hoppas iaf på det :-) Kommer han inte snart öppnar jag nog det ändå för jag vill veta nu nu nu :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0