Söndag igen

Hela veckorna bara flyger iväg vilket faktiskt är läskigt, snart är jag nog en gammal gumma. Fast på samma gång är det just nu ganska skönt för jag längtar så fantastiskt mycket till den 14 april och det är typ hur snart som helst nu ju :-) Så det är okej om tiden går rätt fort fram till det men sen får den nog sakta ner lite tycker jag för då borde det ju verkligen vara härlig vår, sån där härlig vår som gör att man inte måste klä på barnen tjugo lager kläder ungefär. Den här helgen har det ju varit fantastiskt väder, vilket jag faktiskt njuter av ordentligt (innifrån huset) Jag tycker om att vara utomhus men inte alls lika mycket som jag tycker om att vara innomhus.

Igår då, vi hade säsongens sista match, skönt! Fast tyvärr så förlorade vi och det var mot ett lag som jag verkligen inte tycker om att vi förlorade mot. De var otroligt tjuriga och griniga hela tiden fast de ledde. De klagade på varandra, på domaren och på oss. Jag tycker synd om dem för det verkade absolut inte ett dugg roligt att spela handboll, det verkade inte ett dugg roligt att vinna ens och hur har dem det då när de förlorar?
Efter matchen blev det skumpadusch, vi skulle fira serievinsten men så blev det ju inte. Istället firade vi att vi är kvar i tvåan och vi slängde in lite åhusguldfirande också. Sedan bar det av till kragstatorpet för lagavslutning. Jag är så glad att vi har det lag vi har för stämmningen är verkligen bra och härlig typ hela tiden. Det känns som vi är ett lag och det som är roligt är att folk utifrån säger detsamma, det är vi ju inte så vana vid. Å tänka si,g jag som är en del av den här gruppen som bara har förstört och varit dålig för lagsammanhållningen (iaf de år då vi är ett visst antal i gänget) är kvar och stämningen har ändå aldrig varit bättre. Å då har vi flera åldersgrupper som kommer överens och det är inte bara 15-åringarna och dom som tror att dom är 15 (läs kajan) som trivs och har kul som någon så vackert uttryckte det förrut.
Vi hann spela en kort variant av MAO innan vi åt, jag är sugen på en riktig maokväll. Sedan åt vi, pratade, skrattade och hade allmänt trevligt. Det blev presentutdelning och jag hoppas verkligen att det var uppskattat, det verkade så. Disa hade ordnat en frågesport, sånt är alltid kul även om det hade varit roligare om mitt lag vunnit. Sedan hade vi lite sångtävling och där tycker jag alla var superduktiga, är imponerad av alla faktiskt, särskilt anna för hon hade kanske inte supermycket hjälp av oss andra, lovisa bidrag med en del iof. Dom andra kan jag ju bara bedöma lagvis men som sagt, riktigt imponerad!
Sen var det dags för tegel, tyvärr följde inte alla med, det får vi väl ta någon annan gång. Vi åkte buss dit och kom fram typ samtidigt som de som åkte bil så man kan ju inte annat säga än att det var väldans smidigt. Lite kö var det men det gick rätt fort och jag tänker då inte klaga eftersom det var en av anledningarna till att det blev en så billig kväll :-)
I stort sett direkt, vi hann bara med det obligatoriska toalettbesöket, så träffade vi en del av herrlaget. Dom verkade också haft kul på sin lagavslutning framförallt årets formkurva, vilket stämde rätt bra överens med både säsongens och kvällens, ja vad ska man kalla det, status kanske. Jag hade superkul och var på ovanligt bra danshumör, det var bra skrikamed musik i början och det tycker jag om. Dock så blev jag lite seg och avslagen nån gång efter två men det var rätt kul ändå tack vare alla härliga handbollsmänniskor som var där, man kan ju nästan inte ha tråkigt med det gänget. Fast jag tyckte inte det var tillräckligt kul för att hänga med på efterfest den här gången, där tog tröttheten överhand. Min vanliga taxi befann sig lite för långt bort för att jag skulle orka vänta så jag och anna hoppade in i en taxi, med in i bilen hoppade två ynglingar som bestämt skulle till berga. Vi var ju dock först så vi bestämde att vårt resmål hade företräde. Efter några minuter insåg jag dock att min vanliga taxibil var lite närmare än jag tänkt så vi bestämde oss för att hoppa av vid mcdonalds och vänta på den istället. Så vi kom riktigt billigt undan igårkväll :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0