Givande dag

Idag var jag på utbildningsdag kan man nog kalla det. Vi hade kommunikation och konflikthantering på dagordningen och fick träffa en psykolog och coach. Det var en spännande och rolig dag som gav en hel del. Många tankar och känslor sattes igång inom mig och även om det mesta är ganska självklart och redan finns där så är det bra att repetera och sätta nya ord på det. Jag tycker psykologi är otroligt intressant och skulle jag tröttna på att jobba med barn någon gång så skulle något inom psykologi kunna locka faktiskt. Vi körde en del rollspel, jag tycker det är ett fantastiskt redskap för att få igång något djupt inom oss och för att stärka självkänsla osv osv, samtidigt tycker jag ju inte riktigt om att behöva göra det även om jag vet hur skönt det är efteråt när jag faktiskt klarat att utmana mig själv så.

Nu funderar jag på att hoppa upp på cross-trainern men jag tror det lutar åt att jag inte gör det. Jag tränade faktiskt alla dagar förra veckan och det skulle vara skönt att få en riktig slapparkväll ikväll. Imorgon är det nya tag som gäller, jobb 7.45-16.45, personalmöte 18-20, handbollsmöte 20.30 och eventuell träning efter det så därför lockar en frikväll lite extra mycker faktiskt :-)

Nu är det den 14 mars (vilket jag verkligen inte har hunnit förstå, tror stenhårt att det är februari - även om jag tycker att det är hög tid att våren verkligen kommer) och om precis en månad går planet till Barcelona :-D Ska bli så otroligt kul!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0