Nu blev jag övertygad

Surfade in på aftonbladet också innan städningen. Där läste jag något som fick mig att slutligen bestämma mig vad jag tycker om Mourinho. Ända sedan han blev klar för real har jag haft lite blandade känslor fast det har lutat åt det positiva. Å det har självklart blivit mer och mer positivt under säsongen. Jag tycker laget spelar sin bästa fotboll på många år och jag tycker att han ofta ger riktigt bra intervjuer, och lyckas även rätt bra med sina byten osv osv. Men senast för någon dag sedan tänkte jag att jag inte riktigt vet helt hundra om jag ska älska honom som tränare eller fortsätta avguda honom men tycka att det är något som är konstigt och fel, kanske lite för kaxigt och malligt. Men så läste jag detta:
– Innan jag kände Mourinho tyckte jag att han var konstig, men nu när jag tillbringar 24 timmar om dygnet med honom kan jag säga att han är fantastisk person, och hans meriter talar för sig själva. Jag kommer alltid att ge allt för honom, säger Iker Casillas.

Å det gjorde mig helt helt säker, hoppas verkligen han stannar i real i många år :-D

Kommentarer
Postat av: Lili

Håller med, vilket gör att man får en tankeställare att man kanske dömer folk lite för lätt ibland, man behöver veta lite mer om varför vissa agerar som dom gör! Yes, hoppas att han stannar, London får han ta på semestern!

2011-03-25 @ 09:51:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0