Trött

Jag måste verkligen behövt sömn för jag somnade före tolv igår och jag vaknade inte förrän strax efter tio idag. Jag brukar normalt alltid vakna senast sex på lördagar, jag brukar kunna somna om men jag brukar vakna flera gånger på morgonen och faktiskt känna mig rätt pigg. Idag vaknade jag till nån gång innan sex för kjell var kvar, tror jag vaknade till lite när han gick strax efter men det var verkligen inte pigga stunder och jag somnade om på två sekunder.

Nu väntar jag på att anna ska komma upp för vi ska åka till hallen för b-lagsmatch. Jag är rätt spelsugen men samtidigt känner jag att jag verkligen inte borde. Tån såg inte helt vacker ut när jag vaknade och när jag snuddade den rann det ut lite var :-( Den är dock inte i närheten av lika öm och förjävlig som den var i torsdags så jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske kan spela ändå. Blir det inge spel kommer jag nog utse mig själv till coach :-) Är rätt sugen på det också.


Igår såg jag det fulaste jag någonsin sett på en handbollsplan och jag är fortfarande upprörd över det. Jag skäms för hennes skull men det värsta är att jag inte tror att hon skäms det minsta lilla. Jag skriver nog mer lite senare för nu ska jag koka gröt och ägg, mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0