Avslutningssamtal

Idag ska jag på möte med min chef, vilket hon är i typ en dag till teoretiskt. Det känns sorgligt att hon ska sluta eftersom jag tyckt så bra om att ha henne som chef och samtidigt ska det självklart bli spännande att se vad som händer nu. Men jag ser iaf verkligen fram emot samtalet idag för varje gång jag har haft samtal med henne har jag blivit så otroligt glad, nöjd, inspirerad och tusen andra positiva känslor. Dessutom är jag väldigt nyfiken på att höra vad hon har att säga om en viss grej.

Jag hade tänkt att jag skulle ta med min kamera på promenaden ner till centrum men det är inte direkt något roligt fotoväder här. Det är tråkigt mulet och lite disigt så jag tror nästan jag skippar det faktiskt även om jag är sugen på att prova det ena objektivet utomhus. Jag är riktigt nöjd med mina inköp, kamran främst och sedan kommer nog objektiven tätt efter. Anna var snäll och körde mig när jag skulle hämta kameran och inne på expert spårade vi ur lite så det blev en mini-julafton igår kan man säga. Istället för att bara hämta kameran råkade vi få med oss fyra julklaappar med oss hem också. Så mycket för att inte shoppa alltså. Å sen på kvällen åkte vi till täby för att hitta en skjorta till kjell och för att se på bio. Å självklart blev det lite mer chopping då också, undra vad som hänt med mig...

Idag är det ju träning också, första på över en vecka och förra tisdagen räknas väl knappast. Jag är tyvärr inte så sugen på det kan jag säga. Visst vill jag spela handboll och jag tycker väl att det är bra att det är träning men jag vet inte hur det kommer fungera alls med tån och då känns det nästan bara dumt att vara med. Men det får jag väl se, jag ska dit ner och försöka iaf. Jag skulle vilja kunna spela utan att det gör ont någonstans och utan att jag behöver oroa mig för att snudda någon, förhoppningsvis får jag det snart måste bara ha lite tålamod till.

Imorgon är det nyårsafton, helt sjukt att det snart är 2011. Jag och Kjell ska på fest hos en kollega till honom som han också pluggade tillsammans med. Det ska bli kul att träffa alla hans plugg-kompisar igen. Mest roligt ska det bli för att det blir första gången jag använder kameran till såna saker som jag tänkt använda den till, alltså inte bara att leta motiv här hemma i huset eller i området utan faktiskt fotar människor i sociala sammanhang :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0