Segstartad

Jag känner mig själv väldigt bra och visste att jag inte skulle sätta mig i soffan när jag kom hem. Tyvärr är jag ju dum nog att sätta mig ner ändå. Tänkte först bara ladda över ett avsnitt av 24 till min bärbara så jag kunde se på det från ct men misslyckades med det och började av någon korkad anledning surfa lite istället och har nu svårt att ta mig i kragen och börja träna. Handbollsträningen blev inställd idag eftersom juniorerna har match, ganska skönt tycker jag som inte ser fram emot handbollsträningarna alls för tillfället. Så jag hade bara killarnas träning och sen kvällen fri, underbart. Borde ju såklart träna och föredrog crosstrainern framför spåret idag för det har faktiskt blivit ganska mycket av spåret på sista tiden och väldigt lite ct. Jag såg klart fjärde säsongen av 24 för ett tag sen och sedan dess har jag bara sprungit typ. Och nu skjuter jag upp träningen ytterligare genom att blogga lite istället...

Veckorna flyger ju fram som vanligt och jag måste säga att jag har det oförskämt bra. Trivs som handen i den skräddarsydda handsken på jobbet och får mysa och bråka med underbara små änglar samtidigt som jag kan bolla och utvecklas tillsammans med fantastiska kollegor och har en ledning som bryr sig om, uppmuntrar och alltid finns där för en. Det låter väl inte helt fel :-)
I helgen är det sm vilket säkert kommer bli väldigt tufft men jag hoppas på bra matcher av killarna. Har en lite för bra känsla just nu inför helgen dock så det kommer säkert sluta i katastrof men det visar sig.

Jag kommer troligtvis få sällskap av saknade vänner eller iaf vän i helgen vilket ska bli grymt skojsigt. Jag träffade Kicki i söndags och Tinna igår vilket jag blev glad av.

Real spelade bra och vann enkelt i veckans cl-match, dock skadade sig ju casillas vilket såklart är supertråkigt. Jag tror inte han blir borta länge eller knappt alls pga skadan men jag tror inte direkt det ökade hans chanser att någonsin återta startplatsen så jag får väl vänja mig och acceptera det helt enkelt även om det gör ont ända ut i fingertopparna.

Nä om jag skulle ta tag i den där träningen då...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0