Serien

Äntligen första september och äntligen publicerade dem serien. Varför börjar vi oftast mot alfta undrar jag. På sätt och vis är det ju rätt skönt att ha den bortamatchen avklarad och i år har vi alfta borta, rimbo hemma och sedan arbrå borta. Som sagt skönt att ha det avklarat men lite jobbigt är det också när det är så nära inpå... Redan den 2 november har vi sedan Forsbacka borta och det är ju tredje längsta bortamatchen. Så på våren är de längsta enköping och vassunda och det blir ju iaf nära och bra...
Jag vet redan nu fyra matcher som jag kommer missa och utöver det är det fem till som jag inte vet om jag kommer spela pga krockar med killarnas matcher, u-sm och annat. Sen så kan det ju även dyka upp andra saker som hamnar i vägen men det är det jag vet nu som sagt.
Som jag misstänkte har jag inte någon helt ledig helg fram till efter skolavslutningen men det är några helger som jag faktiskt bara har en dag uppbokad. Får väl se till att pipa iväg till skövde just då helt enkelt.

Igår var första dagen då jag fastade och faktiskt inte åt något mål mat. Jag åt en morot och två-tre cocktailtomater på hela dagen. Jag var lite hungrig ett tag mitt på dagen men sen försvann det. Jag hade tänkt äta lite kyckling och sallad till middag men rätt vad det var var klockan rätt mycket och eftersom jag då fortfarande inte var hungrig struntade jag i det helt enkelt. Nu har det gått 38 timmar sedan jag åt något annat och jag är fortfarande inte hungrig men jag ska köra ett pass på ct för halsen känns bättre idag och sen borde jag väl stoppa i mig något iaf. Kanske blir det popcorn i halvlek till reals match, bra och hälsosamt alternativ :-) Under och efter fastedagar känner jag mig, inte helt konstigt kanske, ganska smal och i morse kunde jag inte motstå att mäta midjan, jag har mätt mig varje söndagkväll sen jag startade och den här veckan har jag minskat nästan fem cm vilket är mer än jag gjort sammanlagt de andra fyra veckorna. Nu vet jag ju att det beror på att jag inte åt alls igår och att det kommer vara skillnad ikväll men jag hoppas iaf att inte riktigt alla fem cm kommer tillbaka under dagen... Nä nu börjar det bli lite bråttom, reals match börjar ju tolv och senare idag ska jag bjuda på middag här och det är inte helt städat och jag har heller inte handlat så det blir till att vara effektiv. Men nu ett lätt träningspass som sagt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0