Ont, det gör ont!

Fy vad jag klagar och klagar, känns inte som om jag har gjort ngt annat idag men jag måste få klaga lite till. För jag har verkligen ont precis överallt, vet inte ens vilket som är värst riktigt eller jo, lillfingret eller snarare halva handen faktiskt. Det är inge kul att tvätta håret med en hand, men det funkar ju det med och jag får väl va glad att jag iaf har en hand som inte gör så väldigt ont. Tydligen så är handen lite svullen och det blev jag faktiskt glad över att höra för det gör så förbannat ont och det kändes fel att det inte syntes alls, vilket jag faktiskt trodde. Så typiskt att jag gjorde illa den i början av första matchen, jag hade lite svårt att hålla i bollen utan lillfinger i resten av matcherna.
Men det gick ju bra för oss ändå, förvånansvärt bra. Jag visste visserligen att vi hade ett bra lag, en riktigt grym målvakt, bra kanter, bra linjespelare och bra nimometersspelare :-) men jag räknade ändå STARKT med att vi skulle förlora matcherna. Jag trodde vi skulle vinna mot Bollstanäs och kanske spela jämnt med Årsta men jag hade aldrig kunnat drömma om att vi skulle komma tvåa i en grupp med fem lag. Jag trodde iof att Hammarby skulle va mycket bättre än vad de var.
Jag hade riktigt kul idag faktiskt så såhär i efterhand är jag nöjd med att vi slutligen anmälde ett lag även om jag verkligen inte var det i fredags... Det var asbra stämning (vilket det iof ofta är när vi vinner och spelar bra). Vi spelade som ett lag, det var kul att spela 3-2-1, vi gjorde faktiskt det hela tiden. Även fast jag tycker vi är väldigt dåliga på det så får lagen problem då å det är ju kul, tänk bara vad bra vi skulle bli om vi skulle spela bra 3-2-1. Vi gjorde en hel del mål, inte jag dock fast jag är nöjd med många av mina framspelningar. Första matchen tappade jag totalt räkningen och visste inte om vi gjort 10, 20 eller 30 mål vilket inte händer speciellt ofta när vallentuna damer spelar... Vi gjorde 23 tror jag :-)
Sista matchen var vi rejält slitna, jag hade svårt att röra mig överhuvudtaget, vilket är ganska deprimerande. Börjar inse vikten av att träna ordentligt... Och vi mötte ett lag som var betydligt mycket bättre än de andra vi mötte idag. Vi blev totalt utspelade, men jag är rätt nöjd ändå. Jag tycker att de var fantastiskt bra, de hade så aggresivt och högt försvar, jag var totalt chanslös mot dem eftersom de hade så bra tajming och bara fortsatte framåt (till skillnad från mig som känner mig osäker och tvekar en del bakåt samt tragiskt nog ofta backar med spelarna fast jag vet att det är det sämsta jag kan göra typ. Dessutom var de samspelta framåt och hade bra fart och asbra skott. Siffrorna blev inte så farliga kanske 6-16, men det var en överlägsen vinst på alla sätt och vis. Hade inte Lovisa gjort sin bästa match för säsongen (aa det tror jag att jag tycker) hade de gjort betydligt fler mål.

Det som är lite pinsamt med det hela är att INGEN hade räknat med att vi skulle gå vidare och det var väldigt få som ville spela på söndagen. Jag har planerat in en stor flytt imorgon och var verkligen inte heller sugen på att spela. Dessutom har jag ju ont i hela kroppen och jag kommer så tydligt ihåg hur det var sist jag spelade eken två dagar i rad (jag kunde inte röra mig på söndagen och då vinner man inga matcher). Jag menar som handen känns nu så kan jag inte hålla i bestick ens, hur ska jag då kunna fånga en boll?, vi får väl se hur det går med flytten... Så vi valde iaf att dra oss ur, förhoppningsvis blir de vi skulle möta imorgon bara glada över det. Nu kan de åka dit några timmar senare och slipper möta ett lag som inte ens vill spela egentligen. Men jag skäms faktiskt för att jag känner så här.


Nu ska jag titta lite på Danmarks match och sen ska jag till huset och bädda sängen för inatt premiärsover vi där! Det känns så otroligt härligt och underbart :-D

Hoppas bara installatörkillen kommer på måndag och att allt funkar så jag får se Spanien spela, jag är så ledsen och besviken över deras förra match å hoppas verkligen hur mycket som helst att de vinner resten nu men jag känner mig inte direkt säker. Går de vidare nu, trots förlusten så tror jag faktiskt att det kan ha varit positivt för dem men det visar sig väl. Hoppas hoppas!

Ja kanske var det här sista blogginlägget på ett tag, vi får väl se. Vi har nämligen ingen bestämd plan än så länge för hur vi ska göra med internet. Vi har svårt att få kontakt med Zitius som äger? rättighetern? för stadsnätet? (jag är inte så värst haj på hur det ligger till, vet bara att vi måste få tag på nån som vet ngt på Zitius och det har vi inte lyckats med än. Kanske blir det mobilt bredband ett tag, vi får se helt enkelt. Det känns inte superstressat eftersom vi har internet 500 m bort.

Tack och hej! Nu är det fotboll som gäller!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0