Hälsosam?

Jag är inne på tredje veckan av ett aningen mer hälsosamt liv. Det känns för det mesta skönt och härligt att jag faktiskt styrt upp mitt liv en aning när det gäller rörelse och kost. Dock har jag en liten svacka för tillfället och är sjukt sugen på det mesta. Vilket ju iof är helt okej så länge jag inte gör något jag inte ska men det är inte så kul att gå och sukta efter godsaker heller.
Fastan funkar lika bra som vanligt iaf. Visst kan jag vara lite hungrig korta perioder någon gång under en sådan dag men faktiskt inte alls farligt. Det gör ju iaf att jag knappt behöver åka till mataffären längre iaf och det är faktiskt väldigt skönt.
Det jag nog är mest imponerad över är nog ändå mina steg. Jag satte 9000 som mål per dag och trodde nog inte jag skulle klara det varje dag utan tänkte att om jag klarar 63 000 i veckan får jag vara nöjd. Men jag har kommit över 10000 varje dag. Många av gångerna har jag fått slita lite för det också vilket jag inte trodde att jag skulle så det är väl därför jag är lite extra nöjd med just stegen. De överstiger mina förväntningar även om det egentligen inte är lika märkvärdigt som att låta bli godis tex.
Resultatmässigt ska jag nog också vara väldigt nöjd. Jag väger mig och mäter midjemått en gång i veckan. Båda tillfällena har jag gått ner i vikt och minskat i omfång vilket varit väldigt härligt att se. Jag tror ju resultaten kommer avta för det är ju omställningen i början som ger snabb effekt men så länge det går åt rätt håll ska jag ju vara nöjd. Jag har ju inte bråttom till något direkt heller. Snart har jag kommit halvvägs till sportlovet och det är mitt första delmål. Men nu måste jag sluta skriva och börja röra på mig. Har några tusen steg kvar idag så det gäller att börja trampa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0