Vår lilla tjej

Hade tänkt visa upp flera bilder, minst en från varje månadsdag men tydligen funkar inte det då bilderna är för stora. Så jag får väl nöja mig med att bara visa upp en bild från den 8 februari när hon alltså fyllde precis en månad.
 
 
Oj vad liten hon var då jämfört med nu. Det har hela tiden hänt rätt mycket rätt fort kan jag tycka men nu den sista tiden tycker jag verkligen hon utvecklas superfort. Just nu är hon nog mitt inne i en utvecklingsfas. Vill iaf skylla på det då hon idag har varit ovanligt gnällig. Jag vet att jag inte har minsta rätt att klaga då hon varit hur snäll som helst hittills och även idag för det mesta, jag gör det inte heller utan konstaterar det bara. Vi tog dock sovmorgon och vaknade inte förrän mellan elva och tolv, jag närmare elva och hon närmare tolv. Det var skönt och kanske ganska välbehövligt eftersom vi kom hem runt ettsnåret och innan middagen hos Julius hade jobbat och kämpat i trädgården hela dagen. 
 
 
Hittade en till som var tillräckligt liten. Här börjar hon närma sig två månader. Nu ska jag kika närmare på min kamera och se vad jag har för inställning vad gäller bildkvalite och sen ska jag väl gå och lägga mig. Sötnöten har sovit i sovrummet sen runt tio så jag har haft mystid i soffan framför Greys. Skulle nog lätt kunna fastna här i några timmar till eftersom jag inte känner mig alls trött men jag tycker väl ändå att jag ska försöka ha någon sort struktur i vår vardag trots att det inte finns något riktigt krav på det just nu. Så ska försöka att inte vara uppe hela nätterna och sova hela dagarna även om det lockar rätt mycket då kroppen helst har det så. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0