Långledigt

Jag kunde verkligen inte vaknat med ett större leende än vad jag gjorde idag. Helt klart lyckligaste dagen på läääänge. Jag är ledig fyra dagar i rad och det ser ut som att vädret ska vara på topp hela helgen. Idag ska jag ut i trädgården och fixa. Plantera lite blommor och fixa med pallkragarna. Det är hög tid att sätta potatis och så lite grönsaker, hoppas jag har planteringsjord kvar sen förra året annars måste jag iväg och handla lite för jag glömde det igår.
Hjärnan var inte riktigt med igår, hela dagen mådde jag sämre än sämst. Ända fram till slutsignalen förstås, då mådde jag bättre än bäst. Så himla skönt och faktiskt så himla rättvist också. Real var det klart bättre laget igår, första matchen var jämnare men även då var vi ju bättre särskilt i andra halvlek. Jag försöker att inte börja oroa mig för finalen redan nu utan istället bara njuta men det går ju inte att låta bli att tänka på atletico, känns helt klart som att det är deras tur att vinna finalen men jag hoppas att real står som segrare i slutändan såklart.
På lördag bär det av mot Skövde och fira våra fina pumor som snart kommer ta examen. Det ska bli kul, synd bara att jag måste tillbaka i tid till föreläsningarna på söndag. Jag får se om jag åker hem sent på kvällen eller tidigt på morgonen, kul ska det bli oavsett.
Nä nu ska jag ta tag i den här dagen och känna solens strålar mot huden :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0