Seg

Jag har varit vaken sen Kjell åkte till jobbet vid sju, men ändå har jag inte fått något alls gjort. Snart ska jag traska till hallen och samlingen, innan det måste jag äta frukost och leta fram allt som ska packas med till ikväll. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig och känner att det inte finns något alternativ alls i stort sett. Det känns tråkigt men samtidigt lite lättare än att jag skulle ha hundra olika outfits att välja bland. Beslutsångest deluxe. Jag ska försöka bestämma vad jag ska bidra med för ätligt till vårt knytis. De andra har tapasliknande rätter som är gott till vin, inte riktigt min specialitet kände jag. Men förhoppningsvis hinner jag både bestämma mig, handla och tillaga allt mellan matchen och middagen.
Är lite nervös inför matchen men samtidigt inte. Tror att det kommer gå käpprätt och helvete för jag tror knappt vi har någon avbytare och kicki låter inte direkt helt frisk. och då slår vi ju verkligen ur underläge och jag borde bara kunna bli positivt överraskad.
Allt ska hur som helst bli väldigt trevligt och roligt.
I morgon ska vi till Andreas och Emelie och fira Andreas som fyller år. Det ska också bli trevligt. Men fruktansvärt tråkigt och jobbigt att jag kommer missa reals match. Det här är klart sämsta säsongen på de senaste 8 åren om man ser till antalet matcher jag har sett. Hoppas det går bra, nu börjar det iaf kännas lite bättre om man ser till tillgängligheten i truppen. Modric verkar äntligen vara tillbaka och pepe spelade ju i onsdags.
Nä nu borde jag sluta, snart börjar det bli lite stressigt att hinna med allt som ska hinnas med innan jag går.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0