Glad

Jag vaknade ganska tidigt. Berodde säkerligen på att jag sov ut igår och ändå gick och la mig hyfsat tidigt igår eftersom Kjell ändå skulle upp och jobba. Gick nog inte upp förrän efter nio ändå, sjukt skönt att bara ligga i sängen och lata sig. Efter ett pass på crosstrainern fixade jag lite att äta och satte mig ute i solen på förstukvisten. Som jag har längtat efter det. Att bara sitta där och lyssna på en ljudbok och andas in frisk luft samtidigt som solen värmer. Underbart!

Just nu leker verkligen livet. Jag tycker handbollen är väldigt rolig, både träningar och matcher och det är så skönt att faktiskt tycka det. Synd bara att vi inte har en bredare och bättre trupp än vi har men man ska väl inte gnälla när det faktiskt är riktigt roligt igen för första gången på väldigt länge.
Jag har ett jobb jag trivs så otroligt mycket med, en underbar klass och fantastiska kollegor. Och lov och ledighet att se fram emot också.
Jag hade en grym helg med både väldigt gamla och ganska nya bekantskaper. Förutom massa härligt umgänge och kul kvällar så fick jag fick veta saker som gör mig alldeles glad i hjärtat.
Real Madrid har bra förutsättningar för att göra det här till ett framgångsrikt år och även om jag inte tror eller räknar med att det kommer bli så är det skönt att inte allt talar emot det iaf.
Jag kikar lite lockande på några småresor som känns roliga att ha att se fram emot. Vi har inte bestämt något om sommarplanerna dock vilket vi borde göra snart. Det känns verkligen som att vi borde passa på att åka på en lite längre resa då vi har all semester ihop det här året. Förutsatt att vi båda jobbar kvar där vi jobbar nu så kommer vi bara ha det vart tredje år och då känns det lite dumt att inte ta tillvara på det. Men samtidigt är det inget resmål som känns helt fantastiskt rätt just nu och då kanske det är dumt att åka bara för ledighetens skull. Jag tycker att det låter ganska lockande med en semester här hemma också faktiskt. Vi kommer iaf åka till Danmark och hälsa på Philip och Ditte tillsammans med Jennifer, Magnus och Ellie. Det ska bli mysigt. Småresorna jag kikar lite på nu är Paris och någon annan europeisk stad. Samt Skövde, eller det kikar jag väl inte så mycket på men jag funderar på när det skulle passa mig bra att åka dit.
Utöver det så finns det väl sisådär tusen andra saker som gör att jag är lycklig men det orkar jag inte radda upp.

I morgon är det avancerade planer för dagen. Jag har tid bokad hos tandläkaren och efter den ska jag åka till täby för att klippa mig. Är hög tid nu, senast var någon gång strax före skolavslutningen förra året. Kjell ska också klippa sig och har jag tur väntar också en lunch med mamma och Helena. På kvällen är det träning såklart.

Nä om jag skulle ta och göra något bra av all energi som pyr i kroppen. Kanske rensa ur och organisera skafferiet och lådorna i köket. Och tvätta lite kläder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0