Trött

Jag märker att jag har lite mycket just nu för saker jag normalt kommer ihåg, har koll på och kan hantera rinner plötsligt genom fingrarna och jag blir så trött på mig själv. Som nu stressade jag ner som en tok till handbollen för att när jag väl är på plats har tagit fel på tiden och är en halvtimme för tidig, klantigt! Men nu har jag istället väldigt gott lm tid att knyta skorna på och kan ju ägna mig åt väldigt oviktiga saker som att blogga :-)

I helgen fyllde världens bästa sambo år. Han blir bara bättre och finare för varje år som går och hur det är möjligt när jag tyckte att han var världens vackraste och bästa redan för åtta år sedan vet jag inte men på något sätt gör han det iaf. Efter träningen i torsdags bakade vi bullar och efter en minst sagt intressant arbetsdag på fredagen fick jag en supermysig kväll med sötaste ellie när hon och hennes familj kom över på middag. Maten var god och till efterrätt åt vi både bullar, kakor och kalasade på glass med grädde, kolasås och maränger. På lördagen var tanke. Att hans resterande familj skulle komma men det har vi bokat om till helgen slm kommer. Istället träffade vi magnus och jennifer för ett trevligt biobesök i solna. Det var efter att sista fotbollsmatchen i serien var avklarad och nedflytt ett faktum. Synd att det slutade så med tanke på uppryckningen vi gjorde på slutet men så kan det gå.... Känns ganska skönt att säsongen är slut faktiskt, är sugen på handboll i stället just nu :-)
På söndagen kom härliga vänner, de kom runt elva och stannade till sent på kvällen. Jag bakade bröd till en lättare lunch och sen åt vi en kalasmiddag. Innan det hade vi klämt i oss delar av en fantastisk fin tårta som inte jag låg bakom. En superhärlig helg som jag verkligen njöt av tillsammans med mkn babe. I helgen som kommer ska jag hjälpa helena att renovera eller flytta och så ska jag bjuda ut födelsedagspojken på lite skoj. Dessutom blir det mer släktkalas så den blir nog rätt inte siv och härlig den här helgen med :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0