Lov

Vilka underbara dagar jag har. Jag har verkligen fått kvalitetstid med min familj, både min gamla och min lite nyare :-) idag har jag och kjell fått lyxen att ha Ellie helt för oss själva. Det gick hur bra som helst förutom att hon absolut inte ville sova, vilket iof gjorde att vi fick ännu mer lektid med henne och hon var ju hur pigg som helst så det gjorde inget. 
Igår såg jag en dokumentär på bio för första gången, den var intressant och bra så jag är nöjd även om det inte är en film jag själv hade valt att se. Vi åt god grekisk mat och strosade runt lite på stan. Jag skjutsade hem de andra och skyndade sen hem till real-matchen. Jag missade inte så mycket utan kom precis när real gjort första målet. De vann säkert trots att de vilade flera spelare. Vilket de såklart skulle göra då motståndarna var ett lag längre ner i seriesystemet. Marcelo gjorde mål och slog volter som målgest. Jag läste idag att en motståndare tyckte att det var dåligt och väldigt respektlöst vilket jag blev chockad över. Marcelo är så underbart härlig och har sån energi som är fullständigt positiv och bara kan sprida av sig på alla runtomkring. Jag tycker han har all rätt i världen att fira sina mål oavsett vilka motståndarna äroch han gjorde det verkligen inte på ett nedvärderande och fult sätt. Hoppas verkligen inte att han får skit för det! 
Imorgon ska jag åka och shoppa med min babe. Det ska bli mysigt, hoppas att det inte kryllar av människor i butikerna men det lär väl va rätt stor risk att det gör det iom höstlovet. 
På lördag är det handbollsmatch, ser fram emot det faktiskt tror jag även om jag inte har några större förhoppningar om en kanonmatch och vinst från vår sida men vi har iaf riktigt bra stämning i laget och kämpar ihop. Sen bär det av till kicki för en rolig tjejkväll. Jag ska frossa i choklad för efter lovet börjar jag leva lite mer hälsosamt igen. Jag är rätt sugen på det nu och hoppas att den känslan kommer hålla i sig. 
På söndag tror jag att jag ska till mamma på middag. Det skulle ju va askul att gå på hammarbymatchen som är sista matchen för året och kan innebära att vi äntligen tagit oss till allsvenskan igen. Men jag vågar nog inte riktigt för jag har en stark känsla av att det kommer gå sämre för dem om jag är på plats, jag hör hur löjligt det låter och vet egentligen att det inte kan vara så men samtidigt är det en känsla jag har och inte riktigt kan bortse ifrån. Hammarby är ju iaf sveriges klart bästa lag om man ser till publiken och jag tror det skulle vara superbra för hela fotbollssverige om det blir allsvenskan nästa säsong så jag hoppas verkligen att den drömmen slår in. 
Nu ska jag försöka somna för kjell somnade för flera timmar sen och kanske kommer vakna tidigt för ovanlighetens skull imorgon. Fast å andra sidan kanske han inte vaknar tidigt utan sover igen lite av den tid han missade i natt. Han jobbade nämligen och hade sovit mindre än en timme när jag ringde och väckte honom i morse för att han skulle komma tillellie. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0