Ny vecka

Idag började vi öva på luciasånger, supermysigt och härligast av allt var att eleverna verkligen tyckte detsamma. Jag introducerade även multiplikation på matematiken vilket var kul för det var första gången. Snart är det mina äldsta elever som jag varit lärare för, spännande! Jag har ju haft en tvåa en gång tidigare men lämnade den klassen vid höstterminens slut. Det ska bli så kul att göra även vårterminen i tvåan för att inte tala om år tre sen :-)

Jag fastar idag och är å ena sidan sugen på typ allt och å andra sidan som tur är inte särskilt hungrig alls och funderar på om jag ska äta något över huvud taget. Än så länge har jag inte ätit något iaf, förutom att jag har tuggat tuggummi. Jag tror att det kanske innebär typ 4 av 500 kalorier. Kjell jobbar natt så jag behöver inte tänka på att han ska äta mat och då känns det lite onödigt att ställa sig och laga bara till sig själv när jag ändå inte får äta speciellt mycket eller supergott. Ska hoppa in i duschen först och sen känna efter om jag är hungrig eller inte. Jag har varit duktig och rört på mig lite, förra veckan blev det tre handbollspass och två pass på ct:n och den här veckan har jag inlett med ett pass på ct:n. Igår på matchen orkade jag dock inte alls mycket i jämförelse med de andra matcherna på säsongen. Jag kände att jag inte riktigt var ordentligt uppvärmd och hoppas väl att det bara berodde på det men samtidigt tycker jag att det är konstigt om det ska påverka så mycket. Visst om jag värmt upp dåligt men det kan jag inte riktigt påstå att jag gjorde. Men inte heller riktigt lika bra som jag gjort de andra matcherna. Fick nog inte upp pulsen riktigt lika högt som jag brukar. Så jag kände nästan hela matchen att jag kämpade för att komma in i andra andningen utan att lyckas. Efter halvtidsvila i typ tio minuter var jag tröttare än jag brukar vara under 95% av matcherna i vanliga fall. Dessutom gick det riktigt dåligt för laget och jag var på riktigt dåligt humör efter matchen och väldigt frustrerad under matchen. Hoppas bara det var något tillfälligt!
Snart drar fotbollen igång igen och ärligt talat är jag inte ett dugg sugen på det, tydligen är vi anmälda på cup den första handbollsfria helgen sen serien startade och jag funderar på att åka till skövde då. Jag hoppas att jag ska bli lite inspirerad och sugen snart annars får jag se hur jag gör med innesäsongen.
Nä om jag skulle ta och duscha då så jag kan bädda ner mig i soffan framför modern family kanske.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0