Lördag och ingen handboll

Jag tycker att det är lyxigt och skönt att jag alltid slutar tidigt på fredagar numera. På Bällstaberg var det väl min tidigaste dag på veckan men det var nog inte många fredagar jag gick före tre och en del som jag stannade till närmare sex. Igår gick jag vid tre och det är nästan sent för att vara fredag. Jag är så glad över att jag bytte arbetsplats. Visserligen var det en hel del på bällstaberg som var bra och jag kan sakna kollegorna och framförallt barnen en hel del men i stort sett allt sånt är ju lika bra på Hammarbacken och där behöver jag inte arbeta ihjäl mig för att hålla mig och min undervisning flytande.
Igår åkte jag och fick hjälp med att byta till vinterdäck efter jobbet vilket känns bra att ha fått gjort. Sen kom jag hem och slappade lite innan vi åkte iväg och handlade lite mat. Eftersom jag fastade blev det tonfisksallad och Kjell frågade om lov att få äta lite godis vilket han såklart fick. Det går bra med kosten även om jag tycker att det är väldigt jobbigt till och från. Midjemåttet går stadigt neråt vilket iaf är en rejält god morot för att fortsätta lite till :-)
Den här veckan har varit bra tycker jag, härlig på jobbet, två hyfsade handbollsträningar, och en mysig kväll med underbara Karin. Dessutom har jag hunnit träffa min sambo en hel del, om mindre än en vecka åker han troligtvis iväg på äventyr. Läskigt tycker jag men uppmuntrar honom som klart till tusen att göra det, går allt bra så får han en upplevelse för livet och nog en erfarenhet som man inte riktigt kan föreställa sig. Jag är dock glad att det är ett kortvarigt äventyr för jag kan tänka mig att jag kommer ha en klump i magen hela veckan.
Idag jobbar Kjell och jag har ingen handboll så jag vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med. Blir nog en väldigt lugn och härlig dag. Ska träna tänkte jag, kolla ikapp BB och PH, jag vet att jag borde skämmas som följer så hemska dokusåpor men det det gör jag inte. Hoppas också att jag får lite lust, energi och beslutsamhet att välja vilka foton vi ska förstora och framkalla. Jag är på tok för dålig på att ta beslut för att kunna välja bland tiotusentals olika bilder som jag tycker om. Men jag har bestämt att vi ska framkalla dem senast i mitten på november så nu börjar tiden rinna ut.
I morgon är det handboll i Norrtälje. Först spelar herrarna och sedan damerna. Båda lagen och främst vi kommer få storstryk ändå ser jag nästan fram emot det. I torsdags tränade vi med herrarna och det var Annika som höll i träningen, jag tycker om Annika och hon är så himla bra. Herrarna var på tok för mesiga och tog inte för sig i anfallet och smällde inte på särskilt bra bakåt så jag kan tänka mig att det inte gav dem något alls men jag tycker att det var rätt kul iaf. Tyvärr var vi inte så många damer men vi som var med fick spela ihop oss lite iaf mot ett bättre försvar än vi brukar möta på träning så det var ju bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0