Blä

Så är känslan efter de två senaste real-matcherna. Visserligen finns det i några timmar till en matematisk chans och då ska man ju hålla hoppet uppe enligt Ramos och honom måste man ju lyssna på såklart, men fy så tråkigt att vi ska spela bort oss såhär i slutet. Visserligen hade ju atletico ett rätt bra övertag redan innan men när de oväntat förlorade blev jag mer hoppfull på ligatiteln än jag varit hela den här säsongen, dumt för då bäddar man verkligen för besvikelse. Men det var ju kul de timmarna känslan fanns. Ännu värre känns det nästan att veta att ronaldo är skadad, bale är skadad, pepe är skadad och att det är fjorton dagar kvar till finalen, finalen som helt definitivt kommer spelas utan bäste alonso. Blä är det enda jag kan säga just nu om saken.

Just nu skriver jag egentligen bara för att slippa undan att städa, vilket är dumt för jag får inget vettigt skrivet och städningen slipper jag inte undan utan skjuter bara upp. Det är en av mina sämsta egenskaper, förmågan att skjuta upp saker. Är det något min mamma har tjatat hål i öronen på mig under min uppväxt är det just att jag ska ta tag i allt på en gång men tjat verkar inte riktigt bita på mig... Nu tycker jag väl iof att jag äntligen börjar mogna lite när det kommer till just detta och faktiskt ibland ta mig i kragen och göra saker på en gång, tror aldrig jag deklarerat så tidigt som i år tex ;-) Men ännu bättre skulle jag behöva bli för att uttrycka mig snällt. Om en halvtimme ska jag ringa och väcka mamma och då ska vi bestämma när vi ska åka och handla jord. Jag (med mammas och Kjells hjälp, det lät lite väl ego annars) planterade ju tre träd för några veckor sedan och då gick det åt 18 säckar med jord. Nu ska jag fylla tre pallkragar och då lär det gå åt ännu mer. Jag tror att det får bli en krage med potatis, en med bär och en med grönsaker och kryddor kanske. Jag hoppas att det inte kommer regna idag på eftermiddagen så jag kan få mycket planterat idag också men det ser ju lite ostadigt ut minst sagt.
Helena kommer också men kommer fokusera på att laga mat till oss istället, vilket jag tycker låter lite skrämmande eftersom hon verkar väldigt inne på raw-food för tillfället. Eftersom jag fastade igår och bara åt lite nötter och russin så tror jag att det skulle kunna vara bra att äta innan jag ska umgås med familjen. Så nu kan jag nästan inte skjuta upp städandet mer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0