Ska bara klaga och gnälla lite

Min hals vill verkligen inte samarbeta med mig idag. Det började i helgen med rejäl känning i halsen, lite ont innan killarnas match i lördags kväll och väldigt ont efter. Sov tom dåligt på natten för att det gjorde ont och så ont brukar jag aldrig ha. Vaknade och blev ledsen för att det gjorde lika ont då. Jag skulle ju för första gången på en herrans massa år spela både fotbollsmatch och handbollsmatch samma dag. Visserligen bara en halvlekpå fotbollen, men det hjälpte ju inte att det var rätt kyligt ute. Tyckte ändå att det kändes okej på uppvärmningen men tvärdog så fort det gällde att ta i lite mer än man gör när man joggar. Med tanke på handbollen + att jag känner att jag inte bidrar med något annat än förvirring på planen bestämde jag mig rätt tidigt för att kliva av en stund. Tacksam var jag för att jag fick sitta nästan hela halvleken. Jag kom in en stund i slutet igen och sen var det dags att fara till nästa match. Jag ville verkligen spela handbollsmatchen men var rädd att jag inte skulle klara så många minuter i taget. Men där funkade det betydligt bättre av säkert många anledningar men viktigaste var nog ändå att det var inomhus och inte nollgradigt.
Vi förlorade stort och Rimbo var som vanligt fruktansvärt tjuriga och osportsliga. Vi höll iaf humöret relativt bra och jag är ganska nöjd med min insats även om jag tycker att jag sköt som en kratta utifrån, men å andra sidan så är det väl iaf bättre att jag skjuter lite mer nu än tidigare. Jag satte alla mina tre straffar vilket gör mig rätt glad. Jag fick spela mer v9 den här matchen än sist också vilket jag tycker för det mesta funkar bättre, det känns som jag gör lite mer nytta där iaf.
Igårkväll gjorde halsen minst lika ont och innan jag gick och la mig började rösten också försvinna. Det var nästan så att jag började befara att jag skulle behöva ringa och sjukanmäla mig för första gången på jobbet eftersom det är lite svårt att jobba som lärare när man inte har någon röst.
Jag vaknade med något mindre halsont men rösten försvinner lite då och då helt och ibland är den bara väldigt tyst och hes och ibland nästan som vanligt. Under dagen har jag i perioder bara fått viska i klassrummet och ibland använt andra signaler och tecken än jag brukar men det har fungerat hyfsat iaf, nu gör det dock sjukt ont. Särskilt om jag får för mig att hosta. Tyvärr jobbar Stefan så det blir jag som håller i träningen men förhoppningsvis är killarna extra tysta och skötsamma så det går bra ändå :-)

Egentligen så vet jag ju att jag inte borde ha spelat, som tränare har jag alltid sagt att man inte får spela om man har ont i halsen eller feber men det är lätt att säga och inte alls lätt att hålla själv. Jag kan inte dra mig till minnes en enda match jag har missat pga sjukdom. Det finns säkert någon men inte de senaste åren iaf. Det känns så larvigt och dåligt att lämna återbud plus att jag ju ville spela (handbollen iaf :-)). Okej om man var rejält sjuk och inte kunde röra sig men jag var ju pigg och kände mig nästan helt frisk. Lite täppt och massa halsont bara...
Nä nu ska jag kika i kylskåpet, måste äta lite innan jag åker till träningen.

Kommentarer
Postat av: Magnus

Det är väl egentligen bara en match du har fåt suttit på bänken för att du har varit för sjuk :-)

Svar: Mm och det är jag ju fortfarande lite sur över ;-) min höft hade lätt överlevt om jag hade stått lite stilla på planen :-)
Katarina Pettersson

2014-03-28 @ 08:17:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0