Äntligen hemma

Resan var helt klart över förväntan och det mesta har verkligen varit toppenbra men som vanligt tycker jag att det är väldigt skönt att komma hem också. Jag har längtat lite efter jobbet, människor här, handbollen och annat smått och gott, främst mitt hus och min säng. Att hemresan var på dryga fyrtio timmar gjorde att det kändes ännu skönare när vi väl var hemma. Jag skyndade så gott det gick eftersom real spelade match men typiskt nog kom vårt bagage typ allra sist, hann dock träffa Tinna så det var det klart värt :-)

Nu borde jag ju packa upp, laga mat och duscha men samtidigt vill jag faktiskt bara gå och sova. Tror jag kommer sova gott i natt och förhoppningsvis vaknar jag upp helt i fas trots den stora tidsskillnaden. Jag har nog inte sovit mer än max fem timmar sammanlagt på resan så det kommer nog inte vara något problem att sova hela natten.

Det kommer kanske ett reseinlägg som jag brukar göra med foton och lite text. Det gör jag framförallt för min egen skull. Det är så kul att kunna gå tillbaka i bloggen och läsa om resorna och se foton. Men några bilder slänger jag in redan nu...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0