Organisera

Idag ska jag städa och organisera alla möjliga skrymslen och vrår. I skrivande stund håller jag på att strukturera upp våra videofiler. Vi har ju äntligen införskaffat en Nas för att kunna lagra alla foton och videoklipp så säkert och lättillgängligt som möjligt och jag håller på att flytta över allt till den så vi kan ha våra externa hårddiskar bara för en tredje backup. Jag har redan rensat ur och strukturerat om i förvaringsmöblerna i badrummet och snart är tanken att jag ska ge mig ut i garaget för att städa lite och rensa där med. Det drar jag mig dock lite för, eftersom det känns kallt och ruggigt ute och för att det är för stort och jobbigt men samtidigt vill jag ju få det gjort. Planen är även att flytta runt i köksluckorna, samt alla luckor och lådor i våra expediter. Klädlådorna, och de flesta garderoberna är ju faktiskt rätt nyligen städade och även om det såklart alltid kan bli bättre så tror jag att jag nöjer mig med dem så länge iaf. Kjell jobbar dygn idag och sen har vi vår enda hela semestervecka ihop. Vi får se om det blir till att isolera garaget samt fixa hyllor dit in eller om vi skjuter upp det projektet. Men vill vi ta tag i det så är det ju bra om jag har förberett och städat ur lite iaf så garaget är faktiskt prioritet idag.
På torsdag bär det av mot Danmark och tanken var ju att jag skulle flyga hem igen på söndagen men nu lutar det väl åt att det inte blir så, vilket känns spännande och roligt men samtidigt blir jag lite stressad över att jag inte har någon som helst koll. Jag inser mer och mer att jag är en sån person som gärna vill ha en klar och tydlig plan. Eller iaf ibland och med vissa saker. Jag börjar mentalt förbereda mig för packningen till Danmark, men jag fastnar hela tiden på det faktum att det blir ganska stor skillnad på fyra dagar i ett land, eller om jag ska vara på resande fot i typ mer än två veckor i kanske 5-6 olika länder. Att det är olika länder spelar kanske inte jättestor roll men samtidigt är det på rätt skilda längdgrader och då kan ju vädret skilja sig rätt rejält, det kan det ju iof på samma längdgrad från dag till dag också... Jag ska iaf träffa Tinna imorgon och då ska vi väl bestämma en del. Kanske först och främst om det verkligen blir av och så förhoppningsvis en ordentlig resrutt.
Sen är det ju bara två dagar kvar innan vi åker så det kanske inte är så troligt att vi på allvar tar tag i det här med garaget men man vet ju aldrig. Nu är det bara några minuter till allt är överfört och klart så då kan jag inte skjuta upp att ge mig ut längre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0